SundhedAlternativ medicin

Fra hvad hjælper calendula tinktur? Brugen af afkog og infusioner til behandling af calendula

Moderne mennesker er så rive med behandling af forskellige kemikalier, der fuldstændig har glemt, hvad man kan slippe af helbredsproblemer og kan være mindre farlige metoder. Så hvorfor ikke tænke på, at før vore forfædre ikke brugte tabletterne og behandle sig selv med en række hjemmelavede lægemidler fra urter. Hvem gør du ønsker at tale om fra, hvad der hjælper Calendula tinktur.

Et par ord om anlægget

I første omgang skal det bemærkes, at morgenfrue og calendula - er navnet på den samme plante, der blomstrer smukt og en fryd for øjet af mange mennesker. Blomsterne er orange eller gulligt, bevare sin skønhed hele sommeren, indtil ankomsten af efteråret. Så denne plante formerer selvsående og kan vokse overalt, hvor der ikke er for strenge vintre. Det breder sig i hele Asien, Vesteuropa og Middelhavet.

Det er værd at bemærke, at calendula opdrættes primært på to områder: medicinsk og dekorativt (det er interessant, at der dyrkes, og på denne måde blomsterne har deres medicinske evner, selv om de ikke er så udtalt). Men ikke alle mennesker ved, at for eksempel, bladene af denne plante er meget glædeligt at smagen, er de uden frygt for kan tilføjes deres helbred til salater og forskellige retter, med held bruge også i madlavningen.

Hvordan til at vokse calendula til brug i medicin

Til calendula tinktur behandling var lige så effektivt som muligt, kan denne plante dyrkes og tørres derhjemme, så selv-fremstilling af hans medicin. Så skal det bemærkes, at denne plante er meget uhøjtidelig i pleje, og blomsten er i stand til at vokse endnu en novice producenten. Calendula uden problemer tåle tørke og lette frost. Og det var den mest lang blomstring, er det nødvendigt at samle blomster voksede, så en ny form.

De betingelser, der er nødvendige for aktiv vækst og blomstring morgenfrue:

 • Sunny sted (i skyggen morgenfrue vækst er ikke så hurtig).
 • Frugtbar jord (fortrinsvis men ikke nødvendigvis).
 • Til blomsterne er store, kan planterne vandes. Nok til at gøre det bare et par gange om ugen.

Formeres ved frø Calendula. De skal plantes i en dybde på nogle få centimeter, ikke dybere. En at omplante planten, simpelthen grave op knolden og overførsel til et nyt sted.

Komponenter af egenskaberne af calendula

Før handlen, fra hvad der hjælper Calendula tinktur, det skal siges, at selve anlægget består af en masse nyttige ting. Så det er forskellige æteriske olier og fedtsyrer, carotenoider, saponiner og mangan salte. Det var en stor del af dens virkning på leveren og nyrerne, hjælper også forbedre optagelsen af jern og calcium. Tanniner, flygtige og glycosider har antibakteriel og antiinflammatorisk virkning.

handling calendula

Så fra hvad der hjælper Calendula tinktur, og når denne plante skal anvendes? Så det er i stand til at give følgende handling:

 • antiseptisk;
 • antiinflammatorisk;
 • helbredelse;
 • beroligende;
 • forfriskende;
 • smertestillende.

Tja, er det også vigtigt at bemærke, at calendula, samt en infusion af det - det er en stor urin og cholagogue.

Produktion af hjem bryg calendula

At vide, hvor meget tinktur af Calendula (sin pris ganske lav og er til rådighed for hver person), er det stadig muligt at fremstille medicinen og hjemme på egen hånd. Hvad du behøver at vide og have? Så forberede værktøjet meget let. I første omgang er det nødvendigt at forberede friske afskårne blomster med en hastighed på 4 spsk. Derudover bliver de placeres i alle glas pot (ideelt set - bank) og hældt forsigtigt alkohol i en andel på 1: 1. Så, det hele passer i et køligt mørkt sted og altid, hvor ikke udsættes for solens stråler. Term emne medicin - syv dage. Derefter morgenfrue infusion er klar til brug til andre formål.

Ved at forstå, hvordan et lægemiddel er lavet, som er baseret på Calendula (tinktur), ordination af en vandig opløsning - det er hvad jeg ønsker også at fortælle. Så hvis du har brug for at forberede sig netop sådan et lægemiddel bør ikke være bange for at pitche. Efter proceduren er endnu enklere og billig. Så er det nødvendigt at forberede de samme 4 spsk blomster, udfylde alle men to glas rent filtreret vand (du kan springe). Alle placeret i et vandbad og vantrives ved svag varme i ca. 15 minutter. Efter denne medicin afkøles og filtreres. Desuden er vandige infusion kan tilføje mere vand til det påkrævede volumen. Men her må vi huske, at gyldighedsperioden er vand infusion - ikke mere end to dage. Efter dette, er medicinen begynder at miste sin nyttige kapacitet, og har ikke den maksimalt mulige og den forventede terapeutiske virkning.

trykstød og hypertension

Fra hvad hjælper alkoholatsalt Calendula? Brugen af sine vigtigste, når forskellige problemer. Det betyder ikke noget, det betyder kogt hjemme og på egen hånd, eller lige købt på dit lokale apotek.

Hvis vi taler om den hypertensive patient, så er det meget vigtigt at anvende den alkohol tinktur. Således er lægemidlet i stand til aktivt at håndtere en hovedpine (det er væsentligt reduceret), justere pulsen og hele kardiovaskulære system, normaliserer blodtrykket. Desuden er det vigtigt at bemærke, at infusion af morgenfrue er meget nyttig i dette nummer af det faktum, at han er i stand til at inddrive bøden og at tone kroppen, hvilket giver ham afgiften af styrke og kraft.

selve behandlingen i dette tilfælde er ganske enkel, og kræver ikke meget arbejde. Således dagligt i 50 ml vand nødvendigt at røre cirka 25-30 dråber infusion. Drik et let adgang i en måned tre gange om dagen. Hvis du passerer et kursus af trykstød vil blive glemt i lang tid. Eksperter siger, at det er tilstrækkeligt i år to eller tre sådanne kurser, at problemet med manden helt bekymret.

Infusion af calendula ansigts skønhed

I nogle tilfælde endda bruges calendula tinktur? Brugen af dette værktøj til ansigtet - det er hvad jeg ønsker også at fortælle. Især da dette hjem afhjælpe er værd ret dyrt, og effekten af dens anvendelse er forbløffende. For eksempel er calendula tinktur oftest bruges til acne og bumser og ar. Men det er bedst ikke at blive visket ren med en alkohol-opløsning (fordi det kan tørre huden hos raske områder af ansigtet), og gøre ham en lotion. Opret det nye lægemiddel ganske let. Således i alkoholopløsningen skal tilføje et par spiseskefulde vand, ca. 3 ml glycerol og en teskefuld af borsyre (5% er påkrævet). Udarbejdelse af lægemidler har brug for at smøre dit ansigt to gange om dagen - morgen og aften. Det problem, så, hvis ikke forsvinde helt, det vil falde betydeligt. Det er også en let adgang til store kampe med fedtet hud.

For skønheden i ansigtet kan også anvendes en salve fremstillet på grundlag af calendula tinktur. Det vil have til at blande to spiseskefulde koncentreret infusion og ca. 20 gram almindelig vaseline. Alt dette blandes grundigt, indtil glat og anvendes til ansigt med let massage bevægelser to gange om dagen - morgen og aften. Det er værd at bemærke, at dette er en stor erstatning for en syntetisk fremstillede cremer til at forbedre udseendet.

Hvor ellers brugt calendula tinktur? Brugen af ansigtet involverer forberedelse på dette grundlag maske. Så skal det bemærkes, at det er i stand til at beskæftige sig med problemer såsom acne og sorte prikker. At forberede de nødvendige at brygge en spiseskefuld blandet med et glas rent kildevand midler, og derefter tilføje fire spiseskefulde godt sigtet mel. Efter dette, at alle de ovennævnte ingredienser bland indtil glat. Masken påføres på et forud renset ansigt ved omkring 35-40 minutter og derefter vasket med rindende varmt vand.

Problemer orale

Undersøges yderligere, fra hvad hjælper Calendula tinktur. At alkoholisk opløsning kan anvendes i forskellige problemer, der opstår i mundhulen. I første omgang skal det bemærkes, at det er meget godt middel mod trøske hos spædbørn krummer. Så dette problem opstår ofte i meget små børn. Og det forårsager ubehag og ubehag. Kan klare det, hvis alkoholen opløsning calendula blandet med vand (i andelen af vandglas 1 spiseskefuld lægemiddel). Det betyder, at du har brug for at fugte gaze tamponchik der udslettet hendes mund og babyen.

Hvis vi taler om voksne, kan den samme løsning være at beskæftige sig med problemer såsom stomatitis og ulceration af slimhinderne. Men i dette tilfælde, skal du blot at skylle munden. Dette kan gøres 4-5 gange om dagen, indtil det øjeblik, endnu ikke er kommet fuld helbredelse.

I sygdomme i halsen

Det er også vigtigt at minde om, at den udbredte calendula tinktur hals. Så betyder det stor hjælp til at klare en række inflammatoriske sygdomme, der påvirker kroppen. I dette tilfælde, du har brug for et glas varmt vand røre en dessert eller en spiseskefuld infusion. Skyl halsen er nødvendig første gang hver time, etc. - mindre. Og hvis en person føler, at hans hals var ved at gøre ondt, skal du straks anvende værktøjet, og sygdommen vil blive dræbt, selv i opløbet.

Sygdomme i indre organer

Alkoholat Calendula bruges også i en række forskellige spørgsmål, der påvirker galdeblære, mave-tarmkanalen og leveren. behandlingsplanen i dette tilfælde, vil imidlertid være meget fleksibel. Så begynder at komme af med problemet kun behøver 20 dråber og gradvist øge doseringen til en teskefuld. Således er du nødt til at blive behandlet i mindst et par måneder, mens du tager medicinen to eller tre gange om dagen. Det er også vigtigt at bemærke, at alkohol tinktur af calendula - Dette er en stor og også sikker choleretic og vanddrivende. I et sådant tilfælde er det nødvendigt at fortynde 50 ml af vanddråber 10 af værktøjet.

gynækologi

Selv i nogle tilfælde, en Calendula (tinktur)? Brugsanvisning hedder: dette stof er meget godt for en bred vifte af kvinders sygdomme. Således er det særlig nyttigt i cervikal erosion. I dette tilfælde, for at hjælpe kunstvanding. Til deres fremstilling er nødvendigt at opløse en teskefuld af medicin i et glas rent kogt vand. Dette værktøj kan også vaskes væk, hvis der er betændelse og andre problemer på de ydre kønsorganer fra damerne.

hudproblemer

Alkoholat Calendula hjælper også til at klare de forskellige problemer, der opstår på huden. Til mindre sår, revner og sår ikke er betændte, skal de vaskes med en speciel løsning. Forbered det er ikke svært. Således skal gulvet være en liter vand at opløse en teskefuld af værktøjet. Og så fugte en vatpind med denne medicin, gnide det berørte område. Det skal bemærkes, at det i dette tilfælde ville være meget aktuelt antiseptisk calendula.

Det er også vigtigt at bemærke, at dette værktøj vil hjælpe unge mødre, der lider af revnede brystvorter. Ovennævnte opløsning er nødvendig for at smøre smertefulde sted. Efter et par timer vil du se positive resultater.

sygdomme i øret

Vigtigt er det, kan det også grave sig ned i øret af calendula tinktur. Her taler vi om de indledende faser af mellemørebetændelse. For at slippe af med problemet med læger anbefaler i hvert øregangen indgyde 2-3 dråber af denne naturmedicin tre gange om dagen. Af den måde, denne procedure er velegnet til selv de mindste krummer.

Men her må vi huske på, at der ofte calendula tinktur hjem (såvel som produceres af industrielle metoder) - en utilstrækkelig middel mod denne sygdom. Otitis media - en meget alvorlig sygdom, joke, som ikke anbefales. Især hvis børn er involveret. Så bruge dette stof behøver kun med tilladelse fra lægen.

Problemer med hovedbunden og håret

Hvornår kan stadig bruges alkoholatsalt calendula? Dens anvendelse er udbredt i kosmetik. Så baseret på denne ingrediens er ofte lavet forskellige cremer og masker, der hjælper til at klare en bred vifte af problemer.

Særlig tak til håret. De vil være smuk, hvis vi anvender dette værktøj til deres helbredelse.

 • For at klare skæl, er det nødvendigt tinktur af calendula og ricinusolie, blandet med et forhold på 1: 3.
 • For at klare hårtab, skal du skylle dit hår efter hårvask infusion vand. Dette bør ske mindst to gange om ugen i mindst to uger.
 • Også tinktur morgenfrue blomster klarer sådan et problem, som seborrhea (ganske enkelt, er det afskalning i hovedbunden). Derefter 50 ml infusion har calendula blandet med 25 ml ricinusolie. Alt dette bør overlades det trække i et par timer. Efter dette, medicinen let massage bevægelser anvendes til hovedbunden. Og efter 10 minutter, alle vaskes af med varmt vand. Men jeg er sikker på, ingen sæbe, shampoo eller balsam.

Kontraindikationer

For at forstå hvad der er nyttigt calendula tinktur fortyndes det korrekt for udarbejdelsen af en medicin, og jeg vil gerne også fortælle om, hvordan man i hvilke tilfælde nødt til at opgive brugen af dette værktøj. Efter alt, calendula tinktur, ligesom alle stoffer, har visse kontraindikationer.

 1. Kvinder under graviditet og amning bør ikke bruge infusion alkohol inde. Ekstern samme er tilladt at anvende.
 2. Hypotension er også en kontraindikation at modtage calendula.
 3. Værktøjet kan ikke anvendes i forskellige typer af akut forværring af mave-tarmkanalen.
 4. Alkohol tinkturer af calendula bør ikke anvendes inde i barnet, indtil de når 12 års alderen.

Det er også værd at huske også, at den interne modtagelse af alkohol tinktur af calendula er fyldt med forskellige bivirkninger. Til dette må vi være forberedt på forhånd. I et sådant tilfælde den person kan være kvalme og svimmelhed. Blandt de mere alvorlige komplikationer af læger isolerede sprængning af røde blodlegemer, med andre ord - hæmolyse.

Og vigtigst af alt, hvad jeg ønsker at sige: under alle omstændigheder er det ikke nødvendigt at bruge en alkohol tinktur af calendula uden lægens anbefaling (efter eget skøn). Efter alt, det er fyldt med forskellige problemer og komplikationer.

Udgifterne til medicin

Mange undrer sig, hvor meget calendula tinktur? Prisen på narkotika er acceptabel, hvorfra kan vi drage en simpel konklusion, at dette værktøj er til rådighed for repræsentanter fra forskellige dele af befolkningen. Omkostningerne af lægemidlet kan variere fra apotek politik og salgssteder. Men sjældne tilfælde, hvor prisen på alkohol tinktur af calendula overstige 50 rubler. I gennemsnit er prisfastsættelsen er sådan, at omkostningerne af lægemidlet - 30 rubler.

calendula olie

Det fuldt diskuteret Calendula (tinktur), har instruktioner til anvendelse af dette stof også blevet undersøgt tilstrækkeligt. Særskilt, vil jeg sige, at fra denne plante kan gøre godt og sunde olier. Det hjælper til at klare de mange udfordringer:

 • Det er en fremragende helbredende middel.
 • Dette er en god naturlig fugtighedscreme til huden.
 • Dette er en stor middel mod acne og eksem.
 • Calendula olie er også med til at håndtere solskoldning og insektbid.

Disse egenskaber calendula modtaget på grund af tilstedeværelsen i dets sammensætning af æteriske olier og fedtsyrer, saponins, salicylsyre, polysaccharider og slim.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.