Mad og drikkevarerOpskrifter

Jam uden sukker - madlavning opskrifter. Hvad er fordelene ved syltetøj uden sukker?

Mange husmødre ved ikke engang, at det er muligt at koge syltetøj uden sukker. Men dette produkt (sukker) forårsager skade på kroppen. I fortiden, menneskelige forfædre fint uden ham. De smagsegenskaber i den færdige marmelade er ikke meget reflekteret. Tværtimod at den tomme opnå mere nyttigt.

enkle regler

Kog syltetøj uden sukker og kan være i dag, ved hjælp af gamle opskrifter. Nogen motiveret af den høje pris på produktet, mens andre bruger den tomme uden sukker. Så, hvordan man laver den marmelade uden sukker. Først, lad os huske nogle få regler:

  1. Før du tilberede denne marmelade, bør jordbær vaskes under rindende vand. På dette stadium bør fjerne koppen. Men det er ikke nødvendigt at vaske hindbær.
  2. Saml bær og frugter bedste i klart og solrigt vejr. Ifølge eksperter, på dette tidspunkt frugterne har en mere fyldig og sød smag.
  3. Jordbær og hindbær besidder absorberende egenskaber. Ved tilberedning sådanne fødevarer kogt blød til en homogen masse.
  4. Kirsebær og søde kirsebær, kogte i egen saft, har ikke blot en lys smag, men også bringe kroppen mere god. Madlavning disse bær kan være sammen. Den ene del af kirsebærrene bare brug for at vaske og drys på bredden, og den anden en lille byld, er det tilrådeligt at grødet tilstand. Produktet skal tørre. Jam nok til at sterilisere og rulle.
  5. Æbler, blommer og pærer indeholder en masse saft. De kan fyldes med en væske opnået efter afdampning solbær eller hindbær.

Hvordan laver syltetøj uden sukker jordbær

Det færdige produkt er perfekt som fyld i pandekager og tærter. For at forberede marmelade fra jordbær uden sukker, vil det være nødvendigt flere kilo jordbær, samt små beholdere af glas.

Fremgangsmåde til fremstilling

Jordbær marmelade er kogt meget enkelt uden sukker. Bær at komme i gang, er at grundigt vaske og fjern stilk. efter behandling med jordbær skal være godt tørret. Kapacitet, som vil gemme marmelade skal også rengøres og steriliseres.

Bær skal placeres i en dyb gryde og sat i brand. Indholdet af beholderen bør bring i kog. Efter denne marmelade kan fjernes fra varmen og omhyggeligt udvidet i krukker. Beholdere med frugt bør placeres i en gryde med vand og steriliseres. Efter 20 minutters kogning vandkrukker med jordbær kan fjernes og rullen. Jam skal køle, bankerne nødt til at vende op og ned på. På denne måde kan gøre marmelade solbær sukker.

kirsebær syltetøj

Meget populær marmelade af kirsebær uden sukker. Forberedelse det er meget simpelt. Dette vil kræve vand og 400 g bær, tidligere stenet.

stadier madlavning

Til marmelade af kirsebær uden sukker det viste sig velsmagende, det skal koges i et vandbad. For at gøre dette, tage et par dybe tanke. Pan bør fyldes med vand, bør mængden af fluid være lidt mere end halvdelen af volumenet af beholderen. Vand bringes i kog. Kirsebær skal renses fra knoglerne og sat i en dyb skål, fortrinsvis brandsikker.

Efter dette, skal en beholder med bær sættes i et vandbad. Inden for 30 minutter af kirsebær skal lave mad på høj varme. Derefter skal flammen lempes. Madlavning marmelade sukker er nødvendig i tre timer, kan vandet være toppede op, hvis det er nødvendigt.

Cook, indtil bær bør forberede bankerne. De skal vaskes grundigt, tør og derefter sterilisere. Den færdige marmelade fjernes fra vandbadet og afkøles derefter. Afkølet ned en behandler og nedbrydes på bredden til at rulle op metal dækker. Hold den bedste kirsebær syltetøj uden sukker på et køligt sted.

Hindbær marmelade i vinteren uden sukker

En sådan delikatesse nyde ikke blot de mindste. Jam lavet af hindbær vil kunne lide og voksen. Det giver dig mulighed for at lyse op Tea Party og hjælpe med at helbrede nogen forkølelse. Derudover indeholder den hindbær marmelade en masse vitaminer, som er så nødvendig for mennesker i den kolde årstid. Ud over sin forberedelse tager lidt mad. For at gøre det hindbær marmelade om vinteren, skal du flere kilo frugt og vand.

Sådan koge marmelade fra hindbær

Lav en velsmagende godbid af hindbær kan endda meget unge elskerinde. Det kræver ikke særlige færdigheder og viden. Det første skridt er at forberede de nødvendige redskaber. For at forberede hindbær marmelade, brug emaljeret spand og gaze. Materiale skal foldes i flere lag og lagt på bunden af tanken.

Banker, som vil blive lagret delikatesse, skal rengøres grundigt og tørres. Det fremstillede beholder lå hindbær og omhyggeligt komprimeret. Efter at bankerne nødt til at sætte i en emalje spand, tilsættes lidt vand og sat på en lille brand. Efter at han begynder at koge, vil bærrene fremhæve saft, og deres volumen vil falde betydeligt. Derfor, i færd med at forberedelse er nødvendig for at hælde i hindbær banker. Kog bærrene skal være omkring en time.

Klar hindbær marmelade bør rulle dæksler, og derefter køle ned, vender på hovedet. Hold en godbid værd på et køligt sted.

Abrikos marmelade

I dag i butikken kan du købe ganske velsmagende marmelade fra abrikoser. Men smagen er meget anderledes end hjemme. Du ønsker måske at forberede deres egen abrikos marmelade uden sukker. Mange vil være enige i, at denne delikatesse er ideel som fyld til at skabe kager, tærter, kager, boller og et udvalg af desserter. Det skal bemærkes, at der er flere måder at gøre marmelade fra abrikoser. Det giver en helt anden smag behandle.

At koge marmelade fra abrikoser, behøver et kilo frugt. du kan undvære sukker, hvis det ønskes. I dette tilfælde bedre at vælge frugt overmodne - sådanne abrikoser en masse sukker. Derfor, i udarbejdelsen af marmelade, denne komponent er ikke nødvendigt.

Overmoden frugt bør først grundigt vaske, tørre og rene fra knoglerne. Derefter bør abrikoser male. Dette kan gøres ved hjælp af en foodprocessor eller kødhakkemaskine.

Kapacitet, hvor vil blive gemt delikatesse, du har brug for at forberede sig på forhånd. De skal rengøres og steriliseres.

Masse, der er fremstillet ved forarbejdning af frugt, du har brug for at hælde i et ildfast beholder og sat i brand. Jam skal bringes i kog og kog i cirka fem minutter. Derefter den færdige behandler nedbrudt til tilberedte krukker og forsigtigt rulle, fortrinsvis metal sterile låg.

æble marmelade

Hvordan at koge syltetøj uden sukker æble? Sandsynligvis har mange husmødre spurgt dig selv dette spørgsmål. Hvis det ønskes, kan du lave en dessert med fruktose. Denne opskrift er perfekt for dem, der lider af sukkersyge, men ønsker ikke at forfalde til en sød. Til fremstilling af behov:

  1. Skrællede æbler - et kilo.
  2. Fruktose - cirka 650 gram.
  3. Pektin - 10 gram.
  4. Flere glas vand.

Madlavning marmelade fra æbler

Først skal du forberede frugten. De bør vaske og skræl, fjern kernen og skræl. Kødet skal skæres i terninger. Resultatet skal være omkring et kilo knuste æbler.

Vand bør blandes med fruktose sirup og kok. Sammensætningen var mere tæt, tilføjer pektin. Derefter den resulterende masse er nødvendig for at hælde de snittede æbler og kog i omkring syv minutter. Udsætte produktet for varmebehandling længere end den angivne tid er ikke nødvendig, da fruktose er ved at ændre dets egenskaber.

Glasbeholdere skal vaskes og steriliseres. Det samme bør ske med låg. Klar marmelade fra æbler skal opdeles i den forberedte beholder, og rul derefter op. Hold en godbid til at være på et køligt sted, så det ikke fik solens stråler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.