LovenStat og lov

General Kolesnikov Boris: biografi, foto, familie. General Boris Kolesnikovs død

General Kolesnikov Boris - et af de mest kontroversielle tal i historien om det moderne indenrigsministerium. En tragisk skæbne, en pludselig byrde om korruption, en underlig død. I hans forretning var der mange tvetydigheder, han var en betydelig person i vores land, deltog i oplysning om mange korruptionssager, og i sidste ende var han selv under undersøgelse og blev anklaget for at fremstille sager.

Unge år

Han blev født den 27. juni 1977 i en uddannet familie. Hans far var professor ved Institut for Akademi for Indenrigsministeriet, så blev drengens skæbne oprindeligt besluttet. General Boris Kolesnikov, hvis biografi, som enhver MVD-medarbejder, ikke er bredt publiceret, modtog fra sin far al den nødvendige viden for at blive en god forsvarer af lov og orden.

Han begyndte sin karriere som en almindelig politimand sammen med sin fremtidige leder Denis Sugrobov, med hvem han senere afslørede mange forbrydelser.

Han begyndte sin karriere i departementet for indre anliggender i det nordlige distrikt i Moskva, som aktivt bekæmpede kriminalitet. Senere blev han overført til det centrale direktorat for indenrigsministeriet. I flere år arbejdede han som en almindelig operativ, og fik derefter en forfremmelse og blev leder af Institut for bekæmpelse af økonomiske forbrydelser i Indenrigsministeriet.

Professionelle aktiviteter

Efter omorganisering i Indenrigsministeriet blev i august 2011 overført til stillingen som afdelingsleder for bekæmpelse af forbrydelser på budgetområdet. Og netop et år senere blev han stedfortrædende chef for GUEBiPK, og var nu engageret i ikke blot at undersøge forbrydelser på budgetområdet, men også i bekæmpelsen af korruption. General Boris Kolesnikov, biografi Hvilket er fyldt med forskellige begivenheder, blev i oktober 2013, i en alder af 36 år, fremmet til generalsekretæren.

Han deltog i offentliggørelsen af mange højtprofilerede sager: Oboronservice-sagen, deltog i eksponering af svindel med tomografi, offentliggørelsen af bestikkelseshallen hos Rosreestrs leder, hovedlægen ved Anatolien Brontwein polyklinik og andre højt profilerede tilfælde.

familie

Lidt er kendt om Boris Kolesnikovs personlige liv. Han var gift og glad i ægteskabet. General Kolesnikov Boris, kone Hvem Viktoria Kolesnikova havde tre ugifte børn i ægteskab. Til familien var den tidligere generaldirektør meget ivrig, elskede sin kone og hans børn.

Hans kone, Victoria, troede ikke på sin mands selvmord. Umiddelbart efter Boris død, fortalte hun gentagne gange til journalister, at hendes mand blev dræbt.

beskyldning

Den unge store generals værdige karriere sluttede straks. I slutningen af efteråret 2013 begyndte hans afdeling at udvikle en sag mod lederne af FSB. Et af de projekter, der blev udviklet, var leder af FSB-personale, og den anden var stedfortrædende leder af FSB-afdelingen. Derefter gik alting galt. General Kolesnikov Boris Blev indkaldt til undersøgelsesudvalget for afhøring, overført jævnt til anholdelse. Han blev anklaget for misbrug af myndighed, bestikkelse og fængslet. Der er oplysninger, som Boris Kolesnikov og Denis Sugrobov påtalte sig skyldige og forsøgte at bestikke undersøgelsesudvalget.

Ifølge undersøgelsen ejede Boris Kolesnikov og Denis Sugrobov ejendomme på over 300 millioner rubler. En af versionerne af Indenrigsministeriets medarbejdere var endda baseret på det faktum, at de generelle og 12 andre operatører i hans underordnede selvstændigt fremstillede korruptionssager, der erstattede embedsmænd.

Forskellige ubehagelige rygter begyndte at fremstå i pressen vedrørende generalgeneral, med hensyn til at han brugte stoffer. Hvorvidt sagen mod den unge minister for indenrigsministeriet blev fremstillet eller ej, er stadig et mysterium. General Boris Kolesnikov, familie Hvem var sikker på hans absolutte uskyld, blev taget i forvaring og sat i fængsel.

Presse om arrestationen og døden af Boris Kolesnikov

Boris Kolesnikovs tilfælde modtog et bredt offentligt svar. I pressen blev der fremsat forskellige teorier om skylden til en tidligere minister for indenrigsministeriet til de forbrydelser, han blev anklaget for. Der var en opfattelse af, at general Kolesnikov Boris blev fængslet, fordi han tog for aktivt i udviklingen af retshåndhævende myndigheder.

Denne version er imidlertid ikke mere end en teori, dokumenteret ubekræftet. I aviserne, magasinerne viste internettet et stort antal billeder af den generelle undersøgelse, i fængslet, under forhør, bag stænger i cellen.

I marts 2014, General Kolesnikov Boris Han blev afskåret fra sin titel ved præsidentdekret. I april samme år forsøgte han at præsentere sin version af begivenheder til højtstående embedsmænd. En måned senere skrev han til EMRK en erklæring om, at hans liv blev truet. I samme periode, mens han var i fængsel, begyndte han at modtage en efter en anden "hjemmestamme". Der er rapporter om, at han under undersøgelse forsøgte gentagne gange at begå selvmord.

Død, begravelse

Kolesnikovs liv sluttede den 16. juni 2014. Ifølge den officielle udgave blev han under forhør bedt om at gå på toilettet, men efter at have trådt ud i korridoren bankede han en politimand, løb til vinduet og hoppede ud af balkonen. Han styrtede ihjel, hoppede fra 6. sal. General Boris Kolesnikov, hvis billede er i artiklen, begik selvmord.

Ifølge advokaten Boris Kolesnikov, Georgy Antonov, var den tidligere general-general forbudt at blive begravet med æresbevisninger. Der var ingen escort, ingen volley med tomme patroner, ingen militært band. Han blev begravet på Vostryakovskoe kirkegård. Ved begravelsen samledes omkring 150-200 mennesker. Men ingen af de tidligere kolleger kom i militæruniform.

Død Versioner

General Boris Kolesnikovs død Kom ind i remand fængslet. Men den nøjagtige årsag til hans død blev ikke fastslået. Ifølge en version blev han bragt til selvmord. Dette blev fortalt af far til den afdøde avis Kommersant.

Der er en teori om, at som følge af de craniocerebrale skader, der modtages i SIZO, er hans psyke forstyrret. På den ulykkelige dag af spørgsmålstegn var han under pres, han var meget deprimeret, så han hoppede ud af vinduet. I medierne beskrives Boris Kolesnikov som en narkoman, der brød hovedet i SIZOs celle og kastede sig ud af vinduet.

En af forudsætningerne er, at han blev traumatiseret i fængsel og derefter smidt ud af vinduet. Der er en antagelse om, at hans død er forbundet med magtændringen i den "nøgne" sfære, fordi det var Kolesnikov og Sugrobov, der "overvåger" denne sektor af markedet.

tvivl

Advokat Anna Stavitskaya fortalte om de begivenheder, der fandt sted på dagen for den tidligere generals død den 16. juni. Ifølge hende gik Kolesnikov og efterforsker Novikov sammen på balkonen. Hvad der skete der er ukendt. Men efterforskeren vendte tilbage alene. Han sagde, at generaldirektør kastede sig ud af vinduet.

Lidt senere udtalte Vladimir Markin, en repræsentant for Det Forenede Kongerige, en anden version, ifølge hvilken sagsøgte skød en politimand, løb til balkonen og kastede sig ud af det. Men der er også en lille uoverensstemmelse: hvordan kunne Boris Kolesnikov vide, hvor balkonen blev åbnet?

Hustruen til den anklagede Viktoria sagde gentagne gange, at hun var forbudt at se sin mand, og hun mødte ham aldrig, mens han var i fængsel. Victoria kunne ikke tro på, at hendes mand havde begået selvmord og efterlod hende en og tre små børn. Han elskede sin familie for meget og ville aldrig have gjort det, så sagde hun.

Anton Tsvetkov, formand for Moskvas patriarkat, talte efter mistænktens død, at Boris gentagne gange havde udtrykt frygt og var bange for noget, mens han var i fængslet. Han slog endda fraser, at han var bange for nogen tæt på ham. Boris Kolesnikov døde i en alder af 37, forlod sin kone og børn. Og en enkelt version af årsagen til hans død er endnu ikke blevet etableret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.