Af teknologiMobiltelefoner

ZTE Nubia Z5: overblik, specifikationer og anmeldelser. Stilfuld og kraftfuld smartphone

Nu vil blive præsenteret vores opmærksomhed med din smartphone ZTE Nubia Z5. Og vi er nødt til at finde ud af, hvad det er. Mange hævder, at denne telefon - en rigtig "dyret" blandt sine jævnaldrende. Og købe det værd alle. Men nogle gange kan du møde og anmeldelser, der fastsætter, at købet af ZTE Nubia Z5 - handle dum og ubrugelig. Angiveligt du bare smide penge ud til en vind. Og hvordan man kan forstå, hvad der rent faktisk repræsenterer vores nuværende model af smartphone? For at være ærlig, vil der kun klar analyse af alle synspunkter i telefonen adresse heraf udtalelser. Det bør også tage højde for, at kvaliteten af kunst bedømmes på grundlag af en række specifikke kriterier. Måske, hvis du forsøger at regne ud, hvad kunderne mener om ZTE Nubia Z5 på hver faktor, vil det være muligt for virkelig at forstå, hvordan en smartphone, er der tale om. Lad os prøve at gøre dette parallelt overvejer karakteristika for den foreslåede udstyr.

udstilling

For eksempel er det nødvendigt at starte med sådan noget som skærmstørrelse og kvalitet. Sagen er, at dette tal afspejler ofte de fleste af funktionerne i en moderne telefon. Hos ZTE Nubia Z5 skærm, forsikrer producenten, fremragende kvalitet. Så godt, det er bedre at finde simpelthen umuligt. Men er det virkelig? Eller foran os er ikke, at andre, som bare store løfter?

For at være ærlig, slet ikke. Faktisk da vi er sikret, og endda mange brugere har telefon ZTE Nubia Z5 vidunderlig visning. Lad os starte med dens dimensioner. Han er 5 inches diagonalt. For den moderne smartphone er normen. Selvom nogle gange potentielle købere giver deres præference til mindre modeller. På denne telefon er meget behageligt at spille, læse og visning websider.

Selvfølgelig, de lyse farver her, også er til stede. Det siges, at skærmen kan sende os op til 16 millioner farver. Lige hvad du har brug for en perfekt billedkvalitet. Vi kan sige, at når man arbejder med ZTE Nubia Z5 du ser LCD-tv med et billede Full-HD.

Opløsning af denne model er også ganske god. Desuden anses det for at være største blandt jævnaldrende. Efter alt, får du en ZTE Nubia Max opløsning på 1920 x 1080 pixels. I princippet skulle dette være nok til at se film i høj kvalitet i fremragende kvalitet. Dette er, hvad mange købere ofte tørster. Efter alt, er det ikke godt, når Full-HD-kvalitet er ikke synlig. Men med vores nuværende smartphone sådanne problemer vil ikke være. Under nogen omstændigheder.

Også den ZTE Nubia Z5 touchscreen også udmærker sig ved sin kvalitet. Den reagerer at røre hurtigt, præcist og uden misfires. Og det behøver ikke at trykke hårdt på skærmen. En let berøring. Så, som du kan se, mens vores nuværende modeller af smartphones alt i perfekt orden. Men dette er kun det første kriterium for udvælgelse. Der er stadig en masse af de vigtige ting, der kan påvirke den endelige beslutning, når de køber.

Systemet og processoren

Følgende er to meget vigtig indikator - et operativsystem vælger smartphone samt processorkraft. For at være ærlig, uden disse funktioner, kan du købe absolut enhver telefon - forskellen vil ikke være. Er det i prisen. Men hvis du har brug for denne teknik som en multifunktionsenhed, bliver du nødt til at være opmærksom på processoren og systemet med særlig opmærksomhed.

For at kunne arbejde komfortabelt med telefonen, og hurtigt få svar fra ham, du har brug for en kraftig processor. Også, hvis du holder af at køre på en smartphone forskellige nye programmer og spil, er du nødt til at bekymre sig om, og operativsystemet. Den nyere den er, jo bedre.

Det er værd at bemærke, at ZTE Nubia Z5 Firmware værd ganske god. Og operativsystemets version er også glad. Nu er det "Android 4.1". For at være ærlig, er det muligt at finde en smartphone med en nyere version. Men hvis du holder af kvalitet, dette er ikke værd. Ja, i vores nuværende model, er det muligt at opgradere systemet. Så med hjælp af internettet og en vis periode (ca. 30 minutter), kan du opgradere din "styresystemer" til den nyeste version. Og alt dette berører "jern" og telefonen funktionalitet. Dybest set, hvis du ikke prøver at købe det nyeste inden for programmer og spil, de "Android 4.1" - den perfekte løsning.

Med hensyn til processoren kan siges, at han har gennemsnit. Ja, nu kan du hurtigt og nemt søge efter en version med en højere clock frekvens. Men her er kvaliteten og hastigheden af processoren i ZTE Nubia Z5 betragtes som en af de bedste. Indkøb enheden, vil du modtage en 4 kerne med en frekvens på 1,5 GHz. Dette er nok til samtidig at køre 10 forskellige programmer eller spil, samt til driften af internettet og musikafspilleren. Hvad du skal blot af moderne kunder. Men i henhold til deres kapacitet vores nuværende smartphone markant ringere end dens analoge - Samsung Galaxy S4. Men ikke i alle henseender. Og kun på processoren. Resten, som vi er sikret købere, ZTE Nubia Z5 bedre i et par gange. Men er det virkelig? Lad os prøve at handle med dig i denne vanskelige sag.

hukommelse

Der er en anden vigtig parameter, som er opmærksomme nu, selv skolebørn. Dette - ikke at andre, som telefonens hukommelse. Både operationelt og normal. Uden disse indikatorer kan ikke forestille mig det gode arbejde af en kraftig processor. Efter alt, hvis du ikke har nok hukommelse, du kan ikke engang stole på systemets ydeevne. Selv om det er en kraftfuld, hurtig i første omgang, samt kvalitet. Og som vi gør tingene med ZTE Nubia Z9 (eller Z5 - forskelle dybest set de kun designe)?

For at være ærlig, anstændig. Efter RAM i din smartphone - 2 gigabyte. Ja, det er muligt at finde en model med en stor indeks. Først nu finde en balance mellem regnekraft og hukommelse er ofte yderst vanskeligt. Og dette selvfølgelig påvirker udstyrets ydeevne. Således smatfon med 4-core processor og 1,5 GHz klokfrekvens går godt med 2 GB "RAM". Som allerede nævnt, vil smartphone være fint at svare på dine "opkald" til handling. Og med alt dette vil du ikke behøver at bekymre sig, at systemet vil begynde at "bremse".

Desuden en vigtig indikator er også et fælles hukommelse. Det er den plads, der kan bruges til personlige data. Ved ZTE Nubia Z9 (og analoger deraf) er nu værd 32 gigabyte hukommelse. Og af disse ca. 2 GB til operativsystemet som "Adroid". Det er fortsat i størrelsesordenen 30. Og det er nok moderne bruger. Men ikke til en musik fan eller gamer. I praksis mærke til, at en konventionel hukommelse normalt indsættes i et specielt hukommelseskort. Hun tilføjer plads og tillader data at blive mobil - tog en kort, overføre det til en anden telefon - og bruge det længere.

Det er værd at bemærke, at ZTE Nubia Z5S ikke understøtter evnen til at forbinde miscroSD. Og ja, i denne model, er der ingen slot til ekstra hukommelse. Det vil sige, vil du blive alvorligt begrænset i rummet. Ja, brugerne ofte mangler 30GB, men hvis du elsker at spille eller lytte til musik i fremragende kvalitet, du er nødt til at begrænse sin iver. Ellers ikke nok systemressourcer til driften af telefonen. I sandhed, er mange brugere forsøger at opgive ZTE Nubia Z5S netop på grund af den lille mængde plads. Eller rettere, da denne model er ikke muligt at tilslutte den ekstra hukommelse. Dette er yderst ubekvemt. Dybest set, hvis du ikke ønsker at "hammer junk" din telefon, så du foreslog websted bør være nok med en hævn. Så vi går med dig til andre faktorer, der kan påvirke beslutningen om at købe en smartphone.

kamera

Moderne telefoner - er en multifunktionel enhed. Så skal de i det mindste være et kamera. Og temmelig godt. Efter alle de normale moderne smartphone erstatter kameraet og giver dig mulighed for at optage videoer i høj kvalitet. Og som vi gør tingene med ZTE Nubia Z5 (Mini eller tilsvarende)?

Sagen er, at med hensyn til denne indikator købere udtrykke deres beundring. Efter alt, er vores nuværende model er udstyret med to kameraer specifikt. En sådan mulighed er ikke til stede overalt. På denne smartphone kan du se frontkameraet. Hun - en vidunderlig assistent til Selvet, såvel som når vi taler om et videoopkald. Men kvaliteten af dens front kamera er ikke den bedste af sin slags - kun 1,9 megapixel. Efter alt, nu yderst fremherskende modeller af smartphones med "frontalkoy" 2 megapixel, eller endnu mere. I princippet til samtaler og selfie det er nok. Efter alt, er en mere vigtig rolle spilles af den primære kamera.

Og med det i vores model, alt i perfekt orden. Konventionel kamera på ZTE Nubia Z5 (Mini eller analoger) er kendetegnet ved sin kvalitet. Det er 13 megapixel. Dette er for en moderne telefon - gennemsnit. Nogle gange er der modeller med 15-16 megapixel. Men det er svært at finde dem. Og behøver ikke overhovedet. Efter 13 megapixel - en stor indikator. Nu er det ikke alle kameraer og videokamera (amatør) har en sådan skydning kvalitet.

Derudover var vi i stand til at optage video i Full-HD-format. Med alt dette nogle ulemper stadig vises. problemet ligger i det faktum, at ZTE Nubia, et overblik over hvilke præsenteres for vores opmærksomhed, som tidligere nævnt, har den ingen mulighed for ekstra hukommelse forbindelse. Selvfølgelig høj kvalitet videoer og fotos, kræver en hel del plads. Du planlægger at bruge din smartphone som et kamera eller et videokamera, så selv uden konstant rengøring skrammel filer? Så er det nødvendigt at opgive Nubien Z5. Efter en sådan brug plads på din telefon meget hurtigt ende. Men hvis kameraet planen "aktivere" kun når det er nødvendigt, og hvis du ikke er for doven til at udføre konstant rengøring, kan du slå sin opmærksomhed på denne model. Ja, i mange henseender er det virkelig fortjener et godt sted på markedet for moderne kunst.

Også den bageste (hoved) kamera har sine egne fordele. Ud over høj kvalitet, er det muligt at detektere en flash, og autofokusering. Det vil bidrage til at gøre dine billeder med kvalitet og uden striber. Så du kan forvente, at dine videoer og fotos vil være meget smuk og uforglemmelig, takket være den bageste kamera på vores nuværende smartphone.

dimensioner

Plus, nogle meget kræsne, når de vælger en smartphone købere betaler stor opmærksomhed på størrelsen af enheden. Dagens telefoner er kendetegnet ved deres loftshøjde. Og ikke alle kan lide det. Men hvis du ønsker at spille på den store skærm, er du nødt til at gøre nogle ofre.

Telefon ZTE Nubia Z5 kan ikke kaldes uhåndterlig. Efter alt, er det ikke særlig lang og bred. Desuden er denne model har meget lille tykkelse. Nogle købere kalder det ultra-tynde. Men hvad er de indikatorer på dette område?

Langs længden af vores smartphone når kun 138 millimeter. For den moderne smartphone er gennemsnitlige. Efter alt, ofte nu på hylderne der er modeller fra 142 millimeter. Bredden af den "krop" - 6,9 centimeter. Det er ikke meget. Men ikke nok. Nok til komfortabel betjening med enheden. Men tykkelsen af modellen på de små - kun 7,6 millimeter. Denne model er let at håndtere og bære i lommen.

Fysiske parametre for skærmen (undtagen diagonalen) er ofte også vigtigt for købere. Ved ZTE Nubia karakteristika er som følger:

  • skærmstørrelse - 62 til 110 millimeter;
  • diagonal - 12,7 cm;
  • opløsning - 1080p.

For at være ærlig, det er helt nok til video visning, samt en komfortabel arbejde med enheden. Ja, du kan kigge efter en mere pladskrævende modeller. Kun her tale om det ville være meget ubelejligt. Og Nubien Z5 alt i denne henseende i orden. Så tag ikke fejl - størrelsen af nutidens modeller har acceptabel selv for de mindste kvindelige pen.

Staying Connected

Hvis du ikke har glemt, at den vigtigste opgave for enhver telefon er kommunikation. Og smartphone ZTE Nubia har en meget interessant indikator i denne henseende. Det skal straks bemærkes, at denne model er ikke kun egnet til multimedier, men også perfekt til understøttede kommunikationsmuligheder.

For eksempel har den en GPS og GPRS. Det er svært at forestille sig en telefon uden støtte fra add-netværk. Også i en række kommunikationsmuligheder punkt-forbindelse til 3G og endda 4G. Men den sidstnævnte mulighed hidtil ikke fungerer på den bedste måde. Der er nogle mindre fejl. Det er ikke så skræmmende - meget snart 4G-netværk vil køre på smartphones uden afbrydelse og fejl.

Desuden bør man være særlig opmærksom på tilstedeværelsen af telefonen i mindst 3 typer netværk. Denne Wi-Fi, "Bluetooth", samt USB. Heldigvis er alt dette er i vores nuværende model. Og Bluetooth er værd den nyeste version - 4,0. Hvad betyder det? Når du overfører data via en "bluetooth" kan du stole på hurtig og kvalitet i hele processen. Sammenlignet med andre udgaver af denne forbindelse, er forskellen synlig med det blotte øje. Tro mod sin meddelelse, du behøver at eje hænder til at forsøge at overføre data via Bluetooth 4.0.

Hertil kommer, at kvaliteten af alle links (undtagen i sjældne hændelser med 4G) glade. Du vil modtage et godt signal, men kan også håbe, at netværket ikke vil være fejl og fejlfunktioner. Hertil kommer, at smart telefon henter netværket selv i de fjerneste steder op. For eksempel i kældre eller elevatorer. Så du kan hele tiden holde kontakten. Dette er, hvad du har brug for at enhver person, der køber telefonen.

batteri

Det er ingen hemmelighed, at en anden meget vigtig indikator for enhver smartphone er batteriet. Mange producenter lider af, at deres barn er den energi hurtigt kommer til en ende. Som en konsekvens, er forbrugerne overladt langt de bedste anmeldelser om disse modeller.

ZTE Nubia Max (eller analoger), for at være ærlig, har ikke den bedste batteri. Ikke desto mindre er han stadig anses for høj kvalitet. Ja, i standbytilstand smartphone kører i seks uger, under samtaler (systematiske) - omkring tre uger. Men i tilfælde af aktiv brug det hele afhænger af den enkelte bruger. Men i gennemsnit, en enkelt opladning, denne model er i stand til at vare i cirka 3 dage. Dette er helt normalt tal for en moderne telefon. Men dette udtryk er kun, hvis du er temmelig meget slør, surfe på nettet og lytte til musik hele tiden.

Hertil kommer, at ZTE Nubien - en standard-stik til opladeren. Og "oplader" er ganske lille. Du kan altid tage den med dig på farten eller på rejse. Det passer selv i feminine kobling. Så hvis du er bange for, at den måde, du ikke har nok batteristrøm, kan du fuldt ud tage med opladeren, og derefter bruge det, at komme til først fik stikkontakten.

Af den måde, vores nuværende afgiftssystem model meget hurtigt. Den batteriopladningsstatus 0% (hvis din smartphone er slukket og er ikke inkluderet), bliver du nødt til at vente kun 1,5 timer. Derefter kan du bruge telefonen igen. Faktisk er de fleste af nutidens telefoner nu opkrævet ca. 120 minutter. Således at ZTE Nubia Z5 i denne henseende, er der en betydelig fordel.

design

Men det er ikke alt, der kun kan være opmærksomme på potentielle købere. Bortset fra alle de ovennævnte punkter, også spille en vigtig rolle "udseende" af enheden. Det menes, at det til tider kan pålægge smartphone stigmatisering af dårlig og upopulær produkt.

Hvordan er Nubia Z5? Sagen er, at denne model er langt fra at have den mest udførlige design. Ikke desto mindre er han opmuntret mange købere. En slags minimalisme med en fløjlsagtig glans. I første omgang blev flere muligheder af farver forudsat - hvid, sort og grå. Men hver kunde har en god mulighed for at ændre designet til din smag. Efter alt, midlerne til aftagelige paneler kommer. Det udstyr, de ikke gør det, men hver for sig sådanne dimser sælges overalt. Så kan du hurtigt og nemt vælge en anden farve, samt muligheder for at udskrive eller fotos. Det er deres egne til at skabe dit originale design. Dette er en ret almindelig teknik til mange producenter. Bare husk - alle paneler er lavet af plastik. Så for at gemme telefonnummeret i funktionsdygtig stand og behovet for at dække uden at ridse. For ZTE Nubia er det ikke sådan et problem. Efter dækning inkluderet som standardudstyr. Ja, og du kan købe det separat i enhver isenkræmmer.

Reparation af komponenter

Så med de særlige kendetegn ved den smartphone, vi allerede har behandlet. Men der er stadig nogle ting, der kan påvirke den endelige beslutning om at købe vores produkt i dag. For eksempel reparation af dens komponenter.

Det er ingen hemmelighed, at over tid, i forskellige dele brudt telefoner. Og de har brug for at ændre tiden. Ellers vil du ikke være i stand til at fungere ordentligt med enheden. Ganske et populært emne på Nubien - en erstatning skærm. Sagen er, at det fungerer godt. Men her i efteråret kan nemt blive beskadiget. Især hvis din smartphone falder fra stor højde. Og udskiftning af skærmen i dette tilfælde er et must. Omkostningerne ved sådanne tjenester - omkring 3-4 tusind. Den pris, som du kan se, er der ganske høj. Det samme gælder for andre reservedele.

Denne kendsgerning er meget oprevet kunder. Efter første omgang ZTE Nubia stande er ikke så billige. Tja, hvis man tid til at betale en stor sum, og derefter bruge høj kvalitet smartphone i lang tid. Men hvis du jævnligt betale for udskiftning af komponenter i telefonen, og selv i et sådant antal, er det bedre at bare købe en billigere model for de samme 4000 rubler. Dog kan vores nuværende reparation smartphone være nødvendig, hvis den fejlbetjening. Eller efter ca. 5 års tjeneste.

Prisseddel og indtryk

Det sidste punkt, som kun kan identificeres i valg af udstyr - en pris på varen. For at være ærlig, dette kriterium står næsten i starten af udstyret udvælgelsesprocessen. Tja, hvis foran os er virkelig god og kvalitativ model - det er ikke en skam penge. Men også til at betale for den billige ting er ikke meget ønskeligt.

Hos ZTE Nubia Z5 pris gennemsnit. Som mange købere, kunne det være lavere. Ja, i denne smartphone har sin egen betydelige ulemper. Især dem, der findes i telefoner i dag er ekstremt sjældne. For eksempel, at den manglende evne til at forbinde hukommelseskortet, dyre reparationer komponenter. I gennemsnit kan du få Nubien cirka 17-20 tusind rubler. Ved bestilling over internettet, kan du ofte købe det, og for 13-14 tusind. I princippet ikke så stort et beløb til en kraftfuld og elegant smartphone.

Generelt kunder er tilfredse med denne model. Selvfølgelig ikke uden sine fejl, men vi har taget hensyn til dem. Uanset om det er værd at være opmærksom på i denne vare? Hvis budgettet tillader det, så ja. Ellers kan du altid hente en billigere modstykke. Tror ikke, at ZTE Nubia Z5 - dette er den bedste smartphone i verden, som du kan give væk alle pengene. Ja, denne model virkelig fortjener, men det er ikke godt nok til straks haste til at købe det. vejer omhyggeligt alle de fordele og ulemper, og først derefter foretage en endelig konklusion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.