Af teknologiMobiltelefoner

Smartphone Philips Xenium W6610: anmeldelser. Overblik og specifikationer af Philips Xenium W6610

Blandt de mest bemærkelsesværdige tendenser smartphones industri - øge antallet af CPU-kerner og hukommelseskapacitet, forbedre bearbejdelighed og display chipset ansvarlig for den grafiske undersystem. Kort sagt, mærker forsøger at finde din kunde ved at give vores enheder det højest mulige niveau af ydeevne.

Samtidig, eksperter opmærksom på, at mange virksomheder ikke betaler nok opmærksomhed på det aspekt af autonom drift, under forudsætning af, at ejerne af gadgets er der altid en mulighed for at genoplade batteriet. Philips er blevet bemærket af mange eksperter som et mærke, der mener, at denne situation, er forkert. Derfor hollandsk betalingskanal linje såsom øget batterilevetid varighed enheder opmærksomhed.

Meget mange smartphones, udstedt dette mærke, som eksperter mener kan antage prøver, hvor der gennemføres en optimal kombination af ydeevne og batteri ressourcer. Blandt disse gadgets - telefon Philips Xenium W6610. Karakteristik af enheden, eksperter mener, gør denne løsning en af de mest konkurrencedygtige på markedet, hvis vi tager højde for værdien, funktionalitet og hastighed i sammenligning med analoger.

"Iron", som er udstyret med en anordning, der fuldt ud svarer til den "globale" tendens: det er en processor med fire kerner, og en 5-tommer, high-tech skærm, kraftfuld videosubsystem. Men der er også telefonens batteri med en kapacitet på over 5 tusind. Mah. Desuden, trods det faktum, at telefonens krop, på grund af den store batteri størrelse, lidt større end konkurrerende modeller, visuel gadget synes ganske massiv. Hvordan til at vurdere kvaliteten af de smartphone eksperter? Hvad gør brugere har efterladt på testfunktionerne Philips Xenium W6610 anmeldelser?

Hvad er i sættet?

Fabrikken ejer af telefonen boksen for at finde selve enheden, batteriet, USB-kabel, strømadapter, en meget enkel design hovedtelefoner, en beskyttende film til skærmen, samt en brugermanual. Ekstra tilbehør, såsom, for eksempel, et dæksel (som brugere har forladt på undersøgelsen bemærkede Philips Xenium W6610 anmeldelser) kan du altid købe i en butik kommunikation. "Factory" hovedtelefoner, som mange eksperter og brugere kalder for simpel og ikke særlig god kvalitet (selv om det er funktionelt), og kan nemt "opgradering".

udseende

Til forsiden af sagen anvendte det oprindelige design beslutning i form af usædvanlige udseende (i sammenligning med andre gadgets Xenium linje) glat, sort kant inden for voice dynamik. Dette element er til gengæld flere kontraster med bagpanelet fremstillet af et materiale, der ikke har sådan en udtalt overflade glathed. Og det ser ifølge mange eksperter, er meget imponerende. Anvendes i telefon design, og metalelementer (navnlig pladen dækker stikkene). hjørner af telefonen en elegant glathed. Funktioner design giver ejerne af enheden til at bruge en bred vifte af ekstraudstyr. Velegnet til Philips Xenium W6610 chehol- "bog".

Vi har allerede sagt, at den smarte telefon har imponerende dimensioner (her numrene: 145,4 x 74,1 x 11,4 mm), men som anerkendte eksperter, enheden sidder godt i hånden, således at værdien af sagen, langt overlegen ydeevne de fleste lignende modeller, synes ikke overdreven. Der er, selvfølgelig, og i modsætning til det synspunkt, meninger blandt eksperterne. Især mange har bemærket, at telefonen ikke helt passer med hensyn til design for damerne, især i en ung alder (når den holdes i høj agtelse - den sofistikerede og miniaturisering af alle billeddetaljer, herunder mobile enheder). deres modstandere mener dog, at problemet let løses ved at udstyre gadget ekstra tilbehør. For eksempel, hvis du køber et stilfuldt etui til Philips Xenium W6610, og også tilføje en mere sofistikeret enhed, sammenlignet med den, der kommer i standardpakken, headset - denne kombination vil være glad for at enhver moderne dame.

Nogle mener, at gadget ikke synes så massivt på grund af den enkle design. Der er ingen ekstra linjer og knapper. Mange eksperter og brugere finder et godt udvalg af farveskala kroppen - dens dele er fremstillet af plast og metal komponenter og mørke nuancer af blå (i kataloger smartphone fabrikanter med en række benævnt Philips Xenium W6610 Navy). Der er på markedet, selvfølgelig, navnene på hvilke lyde lidt anderledes. For eksempel, som: Philips Xenium W6610 Navy Blå, der er her klart, at det er en blå celle.

Eksperter Bemærk den høje krop byggekvalitet. Ingen slør og ingen huller. Bekvemt, telefonen, i virkeligheden, monolitiske: aftagelige elementer kan betragtes, bortset fra at nogle stikpropper til konnektorer og bagpladen. Et stort antal mennesker, der har forladt, undersøge Philips Xenium W6610 smartphone anmeldelser, erkende, at i mange henseender har valgt en gadget for den fremragende kvalitet af materialer.

Devaysa skærm dækket med et beskyttende lag af oleofobisk glas næppe modtagelige for fingeraftryk. display følsomhed er bemærket af eksperter som en god en. Lige over skærmen - stemmen højttaler. Venstre - ekstra kamera til højre - standarden for smartphones af denne type støtte (trafik og belysning). Næste - en lille lysdiode til at signalere ubesvarede opkald og sms, samt dræne batteriet (i dette tilfælde, det lyser rødt). Under skærmen - standard knappen "Menu", "Tilbage" og "Home". Der er belysning, som eksperter siger, er perfekt kombineret med en anordning stil og farvesammensætning, som er designet smart telefon Philips Xenium W6610 "Navy".

Den nedre ende af huset - en åbning til mikrofonen, samt slot microUSB, indendørs lille stub. Ovenpå - lydstik. Fjernelse af bagplade, brugeren ser de forskellige slots: til SIM-kort, og flash-hukommelse (microSD-format).

På venstre side af kroppen er en knap justerer lydniveauet. Til højre - en vigtig drejning på enheden. Lidt over det - knappen aktviziruyuschaya energibesparende tilstand. Eksperter bemærke, at hver af tasterne placeret på gadget sag meget nøje, mange ingeniører Philips ros for det udførte arbejde (at udstyre en komfortabel kontrol systemenheder). Tilbage af sagen - den vigtigste kamera med blitz, og højttaler. Ved siden af ham - en lille klippeknold, monteret i huset. Det giver dig mulighed for at holde højttaleren i åben position, hvis din smartphone sætte ansigt op på et fast underlag.

Medlemmer, der vælger at forlade, efter at have studeret Philips Xenium W6610, feedback om deres køb, generelt i overensstemmelse med udtalelse fra specialister om den stilfulde design af enheden, bekvemmeligheden ved placeringen af den kontrol og høj kvalitet boliger forsamling. I indretningen, siger eksperter, og ejerne, der har studeret hans udseende, er alle de komponenter, valgt på en afbalanceret måde - både med hensyn til design og med hensyn til funktionalitet.

udstilling

Diagonal skærm smartphone - 5 inches. Den faktiske værdi af skærmen - 62 til 110 mm. Disse optioner eksperter kalder typisk for denne klasse af gadgets. Mange brugere af displayets størrelse på 5 inches og syntes at gøre godt. Skærmen er omgivet på alle sider elegant ramme. Display overflade er dækket med anti-reflekterende materiale, der giver en komfortabel visning af billeder fra alle vinkler.

Skærmopløsning er relativt lavt (540 til 960 pixels), men farvedybde (220 dpi), er det mindste granularitet giver billedet, næsten umærkelig visuelt. Nogle eksperter samt brugerne var i stand til at identificere, at skærmen smartphone perfekt reagerer at røre handsker.

Display funktioner tech IPS-matrix. Billedet ses som eksperter, fra næsten enhver betragtningsvinkel er meget god (og på mange måder det bidrager til antirefleksbehandling - det vi har sagt ovenfor). Skærmen understøtter "multitouch" (op til fem berøringer). Følsomheden af "touch screen" er karakteriseret af eksperter som fremragende (herunder modus "handsker"). Medlemmer, der forlod efter operation Philips Xenium W6610 anmeldelser, i almindelighed, i enighed med udtalelse fra specialister om kvaliteten af skærmen arbejde.

batteri

Den smartphone er udstyret med en ikke-aftageligt batteri er meget store (for sin klasse) kapacitet - 5,3 tusind mAh .. Ifølge den officielle dokumentation fra fabrikanten, kan selvstændigt arbejde i standbytilstand nå 1,6 tusinde timer med aktiv drift og samtaler -. Omkring 33.

Test udført af eksperter har vist, at batteriet ved en gennemsnitlig brugsintensitet smartphone er nok til ca. 40 timer. Dette kan omfatte for eksempel omkring 120 minutters taletid og rækkefølgen af 7-8 timer ved hjælp af internettet. Hvis du bruger en smartphone kun for kontinuerlig lytte til musik, holder batteriet omkring 65 timer. Hvis du kun afspille film på maksimalt indstillinger displayets lysstyrke og et højt niveau af lydstyrken, vil enheden være i stand til at arbejde selvstændigt i ca. 10 timer.

Nogle eksperter, teste smartphone i videoafspilningsmodus, formået at nå målet på 14 timer. Når du kører et batteri af moderne 3D-spil nok til ca. 240 minutter. Opladning af batteriet er ikke meget hurtigt, men ikke for længe - 3-4 timer fra stikkontakten, omkring 10 - gennem USB-kablet. Batteriet er anerkendt af de fleste eksperter som den mest konkurrencedygtige af telefonen.

Så mange brugere, der har forladt, undersøge Philips Xenium W6610 telefon anmeldelser, var det muligt at opnå højere ydeevne, hvilket afspejler batteristrøm end dem, som vi har citeret ovenfor. Mange, især kunne spille video mere end 70 timer i træk. Andre formået at bruge internettet til de samme 7-8 timer i 3-4 dage. Disse ejere af en gadget, som gjorde en masse taleopkald, opmærksom på, at ved en gennemsnitlig hyppigheden af brugen af enhedens ressourcer batteri holder i tre eller fire dage. Meget mange brugere af batteriets smartphone opladning hastighed, ved den måde, synes ganske optimal.

Eksperter mener, at den faktiske varighed af batteriets levetid af enheden afhænger dels af størrelsen af batteriet kalibrering, og for det andet, om antallet af samtidigt kørende programmer. Brugere af disse parametre kan være meget forskellige.

Nogle eksperter synes ikke helt praktisk, at telefonens batteri er ikke udskiftes. Men ifølge deres modstandere, den typiske levetid for denne type batteri - 3-4 år. Det er meget sandsynligt, at i løbet af denne tid vil have tid til at ringe til ejeren mere end én gang for at opdatere sin "mobil" arsenal.

link

Smartphone Philips Xenium W6610 kan arbejde på 2G og 3G-standarder. Det er interessant, at både SIM-kort på samme tid kan operere i 3G-tilstand (en masse smarte telefoner giver ikke en sådan mulighed). Der er et Bluetooth-modul i version 4. Understøtter Wi-Fi (herunder i routeren eller modemmet tilstand). Den har en GPS-funktion.

Kvaliteten af satellitnavigation modulet forårsagede kontroversiel i brugerens og ekspert miljø. Så mange fagfolk og gadget ejere kunne ikke, i særdeleshed, at "fange satellit" uden en internetforbindelse. Men ifølge nogle eksperter, kan ikke tages denne situation netop til denne gadget. Suppe mange andre mærker kan bare ikke arbejde kvalitativt med GPS alene på grund af, at teknologien til at placere en navigation modul, som kan erstatte en separat enhed fuldt, meget hårdt i din smartphone. Hvis dette gøres - ændre størrelsen af gadget. Desuden er energieffektiviteten meget reduceret. Derfor eksperter mener, at den omstændighed, at GPS-modulet kan Xenium W6610 fuldt operere kun i forbindelse med internettet, i hvert fald ikke, den teknologiske tilbageståenhed gadget fra konkurrenterne. Det er snarere normen for denne klasse af enheder.

hukommelse ressourcer

Telefonen har en værdi i RAM modul 1 GB faktisk er til rådighed omkring 650. Mængden af indbygget flash hukommelse - 4 GB, kan brugeren anvende ca. 2,7. Der er understøttelse af microSD ekstra moduler. De fleste eksperter, der har besluttet at foretage en undersøgelse af mulighederne for Philips Xenium W6610 anmeldelse, mener, at hukommelsesressourcer lovet af producenten i udstyret som helhed er tilstrækkelige til basale brugergrupper opgaver.

kamera

Det primære kamera har en opløsning på 8 megapixel, ekstra - 2. Den første er også udstyret med LED-blitz én-sektion typen. Den smartphone kan optage videoer i FullHD-format, hastighed - 15 billeder / sek. anvendelse hovedkammeret 18 - med en yderligere indgreb. Videoen filen er optaget i 3GP, bitrate audio-codec - 128 kbit / s, lyden af en enkelt-kanal, 48 kHz. Eksperter Bemærk den høje kvalitet af fotografier taget af den primære kamera, acceptabelt - når du bruger mere. Billeder, som eksperter bemærke, opnået tilstrækkelig klar og rig på farve vilkår.

Nogle eksperter har tilskrevet den ulemper kamera, videooptagelse hastighed er forholdsvis lav. Denne observation er generelt rigtigt: meget mange lignende løsninger fra andre mærker kan skrive videoer i 30 billeder / sek. Men som de siger "advokater" Philips Xenium W6610, kamera smartphone funktioner af denne type - ikke det vigtigste, hvad angår konkurrenceevne parameteren enhed.

produktivitet

Den smartphone installerede chipset MT6582, er den mest populære, ifølge eksperter, blandt de low-end modeller. Apparatet er udstyret med en quad-core Cortex A7 med en frekvens på 1,3 GHz, udført på en 28 nm-teknologi.

Den grafiske undersystem styres telefon chip 400 MP2 (400 MHz). Ekspert tests viste, at enhedens komponenter sikrer høj ydelse. Ingen problemer med at køre programmer og de fleste moderne spil.

blød

Den smartphone er udstyret med Android OS-version 4.2.2. Installeret på Philips Xenium W6610 firmware er ikke udstyret med en proprietær shell program på mærket. Men denne kendsgerning ikke ses som et minus for de eksperter og brugere, der har forladt, undersøger smartphone Philips Xenium W6610, anmeldelser. Der er udtalelser, at dette er en god ting: Det er muligt at justere telefonen optioner på de individuelle egenskaber af enheden.

Blandt de nyttige forudinstallerede programmer - medieafspiller, og en grænseflade til reproduktion af radioudsendelser. Et andet eksempel på nyttig software forudinstalleret på din smartphone, kan du ringe til programmet for at optimere energiforbruget tilstand. Det er muligt, især angive den nøjagtige tidspunkt for at slukke skærmen og ændre dens lysstyrke. Med hjælp fra det samme program, kan brugeren justere driften af forskellige trådløse kommunikationsmoduler.

Eventuelle yderligere typer af software-enhed ejer kan hente på internettet. Desuden er det ikke kun i standard Android-enheder Google Play butik, men også i firmatelefonbogen fra Xenium Club Philips.

Opsummering af eksperter

Specialister, der testede smartphone Philips Xenium W6610, mente, at denne enhed på en tilstrækkelig overkommelig pris (omkring ni tusind. Rub.) Har en ganske komfortabelt niveau af funktionalitet og ydeevne. Selvfølgelig er den største konkurrencemæssige fordel af telefonen kaldes en kraftfuld batteri. Men som eksperter siger det er installeret på en sådan måde, at smartphone ikke ser pladskrævende. opnås Denne effekt takket være en meget vellykket farveskema, implementeret i Philips Xenium W6610 Navy model.

Blandt de andre fordele ved enkelt enhed tildelt eksperterne - et fast, godt samlet chassis, samt støtte til samtidig drift af to SIM-kort i 3G-tilstand. Ulemper nogle eksperter - den relativt lave videooptagelse, lav skærmopløsning matrix. Selv anses af mange eksperter, der har besluttet at gøre forskning i Philips Xenium W6610 gennemgang, smartphone display egenskaber på ingen måde ringere end dem, der anvendes i konkurrerende løsninger. Faktisk yderligere diskuteret er om dem.

konkurrerende modeller

Blandt de mest oplagte konkurrencedygtige løsninger eksperter har kaldt nogle telefoner fluelinen: IQ4403, IQ4501, HOHPhone W33, samt Lenovo P780. De har alle en lignende enhed fra Philips egenskaber, der kræves - (. 4 th mAh) rummelig batteri. I disse konkurrenter Philips Xenium W6610 prisen er omtrent den samme som for den hollandske enhed - 8-9 tusind rubler .. De nøjagtige tal afhænger af forhandlerne. I forhold til konkurrenterne individuelle eksperter telefon kaldes også den russiske smartphone Highscreen Boost 2. Det er lidt dyrere (normalt prisen starter fra 10 tusind. Rub.). Mode "direkte konkurrence" Highscreen Boost 2 med telefon-forbindelsen aktiveret af Philips datterselskab batteri kapacitet på 6 tusind. Mah. (Main batterilevetid - halvdelen).

Mobiltelefon Philips Xenium W6610, siger eksperter, skiller sig ud fra de andre modeller, specielt i udarbejdelse af balance mellem teknologi, hvilket sikrer funktionaliteten, ydeevne og lang batterilevetid.

Hvad brugere siger

Smartphone-brugere, såvel som mange eksperter, roste enheden hovedsageligt til rummelig batteri, stilfuldt design, god billedkvalitet fra kameraet funktionalitet og ydeevne. En positiv reaktion i gadget ejere miljø er stabiliteten af det trådløse kommunikationsmodul, samtidig funktion af to SIM-kort i 3G-tilstand. Mange brugere er imponeret over den fleksibel tilpasning af energiforbruget - både med en særlig knap på kroppen, og ved hjælp af forudindstillede softwareløsninger. Gadget ejere rose mærke fabrikant om originalitet farverne på Philips Xenium W6610 krop - Navy Blå dvs.

Ejerne af en smartphone ros for kvaliteten af huskonstruktionen, mark materialer er modstandsdygtige over for ridser. Skærmen, som påpeget af brugerne (såvel som eksperter - vi fik at vide om det ovenfor) er modstandsdygtig over for fingeraftryk. Alt for mange ejere siger gadget stabilitet af enheden. Telefon Philips Xenium W6610 under brug ikke fryser, applikationer er lanceret og lukket korrekt. Intet problem, for at arbejde flere programmer på samme tid. Samt mange eksperter, smartphone brugere rapporterer høj enhed ydeevne, når du kører spil.

Selvfølgelig, mange ejere af Philips Xenium W6610 prisen på enheden, kombineret med funktionalitet og ydeevne af gadget blev glædeligt overrasket. Som anerkendt af brugere, der ikke er meget dyre og kan betragtes som akssessuary telefon. For eksempel er der ikke noget problem for at finde en god og stilfuldt etui til Philips Xenium W6610 til en attraktiv pris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.