SundhedPræparater

Medicin "Mastofit": brugsanvisning

Medicin "Mastofit" er det stof af vegetabilsk oprindelse, beregnet til behandling af brystkræft.

Den terapeutiske virkning af lægemidlet "Mastofit"

Instruktioner oplyser, at værktøjet er designet til at normalisere funktionen af mælkekirtler og undgå eventuelle mastopaticheskih ændringer. Præparatet indeholder inulin, padderok, røllike, hyrdetaske, harve, kransbørste, echinacea, calendula. Due vegetabilske komponenter lægemiddel har baktericide egenskaber, har fungicid, antireumatisk, anti-allergisk virkning. Kransbørste fastgjort lægemiddel antiseptisk, afføringsmidler, vasodilatorer, anthelmintika, afgiftning, sårheling og anti-inflammatoriske egenskaber. Harrow involveret i udrensning lymfekar og blod. Polysaccharidet inulin, isoleret fra jordskokker, forbedrer metaboliske processer, gør det muligt at udskille de tungmetaller, radionuklider, stimulerer hæmatopoiese system. Hyrdetaske hjælper med at rense blodet, vil have en astringerende, vasodilatator, anti-inflammatorisk effekt. Urten milfoil har toning, healing, antibakterielle, hæmostatiske egenskaber. Padderok - en god antiseptisk, der effektivt heler sår og standser blodet. På grund af den kombinerede effekt af græs reduceret spænding i mælkekirtlerne, gøres forebyggelse af forekomst af maligniteter. Hertil kommer, midlerne effektivt at behandle en række symptomer på mastitis. Medicinen er lavet i form af kapsler og cremer.

Indikationer medikament "Mastofit" (tabletter)

Manual indikerer, at hovedformålet med lægemiddelterapi er normal, nodulær og cystisk mastitis. Desuden er midler, der anvendes til at korrigere manifestationer af PMS.

Medicin "Mastofit": brugsanvisning

Tabletterne administreres i en mængde på 3-6 kapsler, som du ønsker at tage efter måltider. Til at udføre vedligeholdelse terapi bruger 2-4 pille. Effekten af lægemidlet bliver mærkbar efter to ugers behandling. At opnå en stabil resultat, bør lægemidlet indtages inden for et år (eller i det mindste ikke mindre end seks måneder).

Bivirkninger betyder "Mastofit"

Guide forklarer, at stoffet ikke forårsager alvorlige bivirkninger og afhængighed til lægemidlet. I sjældne situationer, kan allergi opstå, hvis du er overfølsom. Data om overdosis er ikke tilgængelige.

Contra-drug "Mastofit"

Manual angiver, at på trods af den naturlig base, medicin kan ikke anvendes i tilfælde af overfølsomhed. Gør ikke aftaler under graviditet og amning.

Drug "Mastofit" (tabletter): Pris

narkotika omkostninger kan afvige en smule fra sælgerne, men gennemsnittet er 178 rubler pr pakke (100 stk.).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.