FormationUngdomsuddannelse og skoler

Åbent Hus på skolen - et krav i det moderne samfund

Skolen i dag - genstand for intens granskning og debat i samfundet. Forældre interesseret i atmosfæren, der omgiver børn og kvaliteten af uddannelse. Åbent Hus på skolen vil være i stand til at tilfredsstille interesser mødre og fædre i denne retning. Sådanne aktiviteter skal være permanent, ikke blot til at sætte alle de berørte sektorer i samfundet med livet i institutionen, men også for at informere om alle former for reformer på området for uddannelse.

For at få de nødvendige partnerskaber og feedback fra den forælder samfund er nødvendig for at skabe en åben dag på skolen. Scriptet med dette er at udvikle en kreativ gruppe af lærere, studerende og medlemmer af det overordnede udvalg. Så vil det være muligt at tage hensyn til alle deltageres interesser i uddannelsesprocessen. Du kan invitere medlemmer af medierne til dækning af begivenheden i pressen.

Scenario åben dag på skolen skal være så rig og interessant. Det er nødvendigt at medtage aktiviteter, der vil demonstrere alle aspekter af undervisningsmiljøet på skolen. Programmet kan lave et møde med administrationen, lektion elementer og koncert. Forældre bør advares på forhånd. Det er også nødvendigt at vælge en bekvem tid til at besøge. Åbent hus på skolen er bedre timet til nogle ferie, så jo lettere vil det være at vise hele systemet af arbejdet i forbindelse med en enkelt dag. Aktuel afholder denne begivenhed i begyndelsen af skoleåret.

For at kvalitativt organisere åbent hus på skolen, i scenariet kan omfatte følgende aktiviteter:

  1. Mødet mellem repræsentanter fra forældreforeninger med administrationen.
  2. En lille rundtur i den skole, hvor lobbyen dekoreret udstilling af børns kreativitet. disciple skabelse viser tydeligt udviklingsniveauet af de emner elever (teknologi, VVS og tømrerarbejde anliggender) og arbejde kredse.
  3. Åbne lektioner pædagogisk cyklus (ikke nødvendigvis vise alle lektion planlægge flere elementer tilstrækkeligt for de vigtigste discipliner som matematik, modersmål, fysik, kemi, litteratur og andre.).
  4. Åbne lære af udviklingsmæssige cyklus: idræt, musik, koreografi, billedkunst og andre.
  5. Forældremøder konferencer i klasser. Her vil mødre og fædre kunne stifte bekendtskab med uddannelsessystemet af gruppen og niveauet af krav til børn.
  6. Refleksion. Det er nødvendigt at skabe en åben dialog med forældrene, så de var i stand til at udtrykke meninger og ønsker.

åbne lektioner blokere udviklingsmæssige cyklus kan erstattes af en koncert program, der vil vise de betingelser, der er oprettet for selvrealisering af kreative evner af studerende. Åbent Hus på skolen kan ende sport festival, som vil blive overværet af ikke kun forældre med børn, men også lærere.

Regelmæssig, der udfører sådanne aktiviteter vil gøre den pædagogiske proces mere gennemsigtig og tættere på, der positivt påvirker kvaliteten af aktiviteterne i retning af familien-skole.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.