Kunst og underholdningFilm

Hvad er en shoujo-ai? Anime-serien

Anime og Manga - en art af japansk kunst, som hurtigt vundet popularitet i hele verden. I dag anime serien ofte funktionen selv på de centrale kanaler, og manga let kan findes i enhver boghandel. Popularisering af japansk kunst har ført til dens udvikling, evolution. Vi begyndte at dukke nye genrer, der er designet til en smal målgruppe og påvirke de mest subtile aspekter af menneskelivet. En af disse genrer - shoujo-ai. Hvad er en shoujo-ai? Svaret på dette spørgsmål kan findes ved at læse denne artikel.

Hvad er en shoujo-ai?

Anime og manga er kendt for deres overflod af genrer. Der er sådanne genrer som kode soneen, Otaku, Dobutsu, pels og så videre. D. Forstå hvad gør det hele betyder, mand, fjernt fra den asiatiske verden, er ganske vanskeligt. Efter at have læst denne artikel, vil du lære, hvad Shoujo-ai, hvad er dens egenskaber, oprindelse historie og meget mere.

Shoujo-ai: funktioner i genren

Mange fans af manga og anime er bekendt med japansk kultur snarere overfladisk. På grund af dette, ofte opstår spørgsmålene: "Hvad er en shoujo-ai? Hvordan er det anderledes fra Yuri? Hvad er de mest interessante værker af denne genre? "For at forstå alle disse er ikke nemme spørgsmål til at hjælpe dig i denne artikel. Men første ting først.

Som allerede nævnt ovenfor, shoujo-ai (japansk "shoujo" - "pige", "ah" - "kærlighed") - er en af de mange genrer af manga og anime. Den vigtigste funktion er at shoujo-ai viser og åbent homoseksuelt forhold mellem piger. Mange mennesker tror, at målgruppen af genren - fyrene, men det er ikke. Den er designet til kvinder i alderen 14 år. Dette beviser i det mindste at shoujo-ai manga ofte udgives i forskellige dameblade (såsom Mist, Anis og så videre. D.).

En anden unik egenskab ved denne genre - tegn. Hovedpersonen arbejder i genren shoujo-ai - en skolepige i alderen 12 til 17 år. Også, de fleste af personerne er biseksuel og har ingen lyse tegn orientering.

Yuri og Shoujo-ai

Mange tror, at Yuri og shoujo-ai - er én og samme. Men denne opfattelse er helt forkert. Hvad er forskellen på disse to genrer af japansk kunst?

"Juli" - et japansk ord, som hurtigt kom i brug, og blev brugt i hverdagen. Hvis oversat bogstaveligt, det "Yuri" betyder "lilje". det plejede at være ret almindelig kvindelig navn, som ofte forekommer i det store Japan. Men i 1971 bungaku Ito, chefredaktør for den populære magasin på det tidspunkt Barazoku, gav det en ny betydning af ordet. Han skitserede lesbisk ordet "Yuridzoku". Lidt senere blev det fastslået amatør manga, som fortæller os om kærlighed mellem to piger - Kei og Yuri. Manga finde en masse fans, og ordet "Yuri" begyndte at betegne en hel genre af japanske kunst. I dag er udtrykket "Yuri" i Japan til at betegne enhver form for relation mellem pigerne. Dvs. yuri fabrik viser både de romantiske og seksuelle relationer mellem kvinder.

Med hensyn til Shoujo-ai, er det hele en lille smule anderledes. Dette udtryk bruges til at angive, at produktet er fuldstændigt fraværende samlejeproblemer relationer. Genre viser kun forhold mellem pigerne. Faktisk Shoujo-ai - en undergenre Yuri.

oprindelse

Genre går tilbage til 1970'erne. Det blev derefter som blev startet første værker. Først Shoujo-ai manga - Shiroi Heya ingen Futari, som trak Ryoko Yamagishi. Værket handler om kærlighed mellem to elite kvindelige elever i den franske skole. Historien endte ganske tragisk, en af hovedpersonerne døde. Shiroi Heya ingen Futari er blevet meget populære, og denne genre er begyndt at sprede sig.

Allerede i 70'erne shoujo-ai begyndte han at udvikle sig hurtigt. manga The Rose of Versailles blev frigivet, som indførte begrebet i genren såsom "transvestisme" og "transseksualitet". Under disse vilkår podrauzumevalis kvindelige karakterer, der har en karakteristisk maskuline kvaliteter. Sådanne manga inspirerede kvinder, så blev varmt modtaget i feministiske kredse.

Tættere på de 90-th år af genren shoujo-ai er blevet mere acceptabelt at den japanske publikum. dette har sikkert påvirket den såkaldte seksuelle revolution. Genre blomstrede aktivt. Vi begyndte at producere den første shoujo-ai anime tv-serie, der har haft stor succes med pigerne i puberteten alder. Også en stor rolle i Populærvidenskabelige genren spillet en doujinshi (ikke-kommercielle forfattere). De blev skrevet fanfiction succes i værker som "Sailor Moon", "Den unge revolutionære Utena" og så videre. D.

I 2000'erne, begyndte det at blive vist de første blade indeholder manga af denne genre. Den mest populære af dem - det er Yuri Shimai, Comic Yuri Hime. Plots Shoujo-ai manga er blevet mere mangfoldigt og mangefacetteret, fordi det begyndte at bruge elementer af fiktion, komedie og så videre. D.

Shoujo-ai: en liste over de bedste manga og anime

Så lad os starte. Aoi Hana - en typisk repræsentant for shoujo-ai. Manga opfylder alle kanonerne af genren. Artwork fortæller historien om to uadskillelige barndomsven, der nu er ved tilfældighed, blev tvunget til at forlade. Efter 10 år, kom ind i skolen, de mødtes igen. I løbet af denne tid, har de to piger ændret sig meget, og i første omgang ikke engang kender hinanden. Men på trods af dette, deres karakterer og følelser forbliver de samme. Manga er helt fokuseret på opdagelsen af tegn, kærlighedsforhold mellem pigerne.

"Girlfriends" - en anden værdig shoujo-ai manga. Historien om en skolepige Mariko Kumakura at med hjælp fra sin bedste ven Akiko Ohashi er blevet den mest populære pige i skolen. Men problemet er, at Mariko ikke mærke til, at hendes forhold til Akiko gradvist bevæger sig i en romantisk retning. Det er bemærkelsesværdigt, at historien er baseret på virkelige begivenheder, der skete til forfatteren af manga.

Inugami-san til Nekoyama-san - shoujo-ai anime, fortæller kærlighed to meget forskellige kvinder. Suzu - frygtsom, blød og reserveret natur. Yachie, tværtimod, meget munter, modig og åben personlighed. Når skæbnen for de to kvinder er flettet sammen, og de er begyndt at konvergere. Mellem dem begynder at blusse flamme kærlighed. Men hvordan indrømme hinanden deres følelser?

Yuri Kuma Arashi - meget interessant og atypiske shoujo-ai anime. Historien fortæller om en elev-elskerinder Arashigaoka Academy. Piger af uheldige omstændigheder var midt i krigen mellem mennesker og polumedvedyami. Vores heltinde at finde ud af karakteren af denne konflikt og til at teste deres følelse af styrke.

resultat

Shoujo-ai - en særlig genre af manga og anime, der fortæller historien om et romantisk forhold mellem pigerne. Denne genre er meget populært blandt piger i puberteten alder og feminister. På dannelsen og udviklingen af shoujo-ai påvirket af den seksuelle revolution.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.