Kunst og underholdningFilm

Skuespiller Clifton Collins biografi, personlige liv. De fleste film og tv-serier

Clifton Collins - skuespiller kamæleon, i stand til at skabe absolut ethvert billede. Denne talentfulde mand ser lige så overbevisende i rollen som en seriemorder, politi, kontorassistent, atlet. "Jægere for sindet", "Trafik", "Road Dogs" - film, der gjorde ham berømt. Hvad andet er kendt om ham?

Clifton Collins: Biografi stjerner

Skuespiller kamæleon blev født i Los Angeles, en lykkelig begivenhed fandt sted i juni 1970. Clifton Collins - en mand, der var så heldige at være født ind i en kreativ familie. Blandt hans forfædre en masse musikere, skuespillere og dansere. Den mest berømte indfødte var i stand til at købe min bedstefar Clifton. Pedro Gonzalez-Gonzalez var stjernen i westerns, medvirkede i 50'erne. Ikke underligt, at drengen var stadig et barn besluttet at forbinde sit liv med film.

Fremadrettet er det værd at sige, at barnebarn var i stand til at overgå sin bedstefar, der spillede det meste stereotype roller typiske Latinoer og aldrig gøre ethvert forsøg på at ændre rolle. Det blev dog oprindeligt brugt navnet på Pedro Clifton Collins, idet den vej, der førte til berømmelse. Men senere har Clifton Gonzalez Gonzalez besluttet at igen blive et Collins.

De første succeser

Bit dele Clifton Collins begyndte så snart at modtage som han var 18 år gammel. En talentfuld ung mand blinkede i én serie efter den anden, også i det populære tv-show. For eksempel har han medvirket i episoder af "Hardball Walker" og "Flash". Gradvist dog Clifton blev træt af, at han blev tilbudt kun den typiske "latinamerikanske rolle." Han var træt af at spille kontorassistenter og street bøller, han vidste, at han kunne gøre det bedre.

Hans første forsøg på at ændre den nuværende situation kan kaldes en skydning i et fantastisk billede af "Fortress". Film 1992 tilbyder folk et indblik i den nærmeste fremtid, hvor naturressourcer næsten opbrugt. Regeringen forsøger at beskæftige sig med overbefolkning, strengt forbyder familier starte mere end ét barn. Dette blev efterfulgt af en støttende rolle i "stoned" teen komedie, hvor Clifton legemliggjort billedet af fyr, der elsker at have det sjovt.

forskellige roller

Mange kritikere mener, at den første store sejr, der vandt skuespiller Clifton Collins, begyndte at skyde filmen "En Otte Syv." Publikum var imponeret Bezbashenny studerende Cesar, hvis billede han legemliggjort. Det var efter denne Clifton for omdømme skuespilleren uden udtrykkelig linje. Rolle, at han begyndte at tilbyde, tilfreds med sorten.

Collins medvirkede "i Replacement Killers" i "Magic Suit", "Tigerland." Derefter glimrende spillede lejemorder med homoseksuelle i filmen "Traffic", det arbejde, som også blev overværet af Benicio del Toro og Maykl Duglas. Dernæst blev han inviteret ind i billedet "jægere for sindet", betro rolle analytikeren. Som et resultat, Clifton endelig forankret status for den amerikanske filmstjerne.

Hvad andet at se

Opremse interessante film, der medvirkede skuespilleren kamæleon, for ikke at nævne den "Stillehavsområdet." Clifton Collins aftalt med glæde på en støttende rolle i sci-fi thriller, der fortæller folk om krigen med udlændinge, kravle ud af havets dyb.

Vi værdsat af publikum og filmen "Parker", hvor han medvirkede. Hovedpersonen thriller blev professionel tyv, hvis handlinger er underlagt deres egen moralkodeks. Clifton spillede i sport drama "Invincible", den kriminelle handling filmen "I - Witness", action-thriller "lille hytte". Desuden vil fans kunne se stjernen i actionfilm "Crank: High Voltage" "Horsemen of the Apocalypse" Kriminelle detektiver

Clifton Collins, film, og hvis biografi er omtalt i denne artikel, i flere år, blev trukket tilbage i de 4-5 film på samme tid. Derfor interessante nyheder med sin deltagelse ud hele tiden. Af de sidste malerier, hvor skuespilleren spillede bør fans absolut se komedien "Demon Hunter" og "gratister". Clifton levende billede legemliggjort i serien "Red Widow". Også værd at bemærke er en sjov actionfyldte thriller "Tre ni" med sin deltagelse.

Livet bag kulisserne

Clifton Collins - skuespiller, hvis personlige liv er hjemsøgt af mange fans og journalister. Han konstant tilskrives et romantisk forhold med sine kolleger på det sæt, mange af disse rygter er falske. Det er kendt, at omkring otte år Clifton kæreste var sanger og skuespiller Taryn Manning. Der var også rygter om hans affære med Sarah Blond, Emmanuel Shriki.

Indgå i et formelt ægteskab Clifton besluttede i slutningen af 2011. Valget af den kamæleon skuespiller faldt på Megan Ozurovich. Det er kendt, at de elskende mødtes omkring to år, før de blev gift. Far til 46-årige skuespiller havde ikke endnu, men udelukker ikke en sådan mulighed i fremtiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.