Kunst og underholdningFilm

Serie og film om fængsel. Vælg den mest interessant mulighed

Film om fængsel for længst tjent popularitet blandt publikum. Her og "The Green Mile" og "En verden udenfor 'og mange andre. Listen er meget imponerende. I 2005 Fox tv-station præsenterede sin seere serie «Prison Break» ( «Prison Break"), eller rettere, hans første sæson.

resumé

I modsætning til de fleste russiske film om fængslet, «Prison Break» åbner for seeren at udarbejde dramatiske historie. Maykl Skofild, smyshlony mand og succesfuld forretningsmand, ønsker at trække sig ud af projektet: "Fox River" (høj sikkerhed fængsel), Lincoln Burrows, hans ældre bror. Sidste venter der dødsstraf for påstået mord på næstformand for De Forenede Stater. Faktisk Burroughs ikke, han var indrammet. Den eneste måde at frihed - flyvning, og uden deltagelse af Michael ikke er muligt, det er det et sofistikeret flugt i historien om film om fængslet og området.

Gennemtænkt alle detaljer, Scofield arrangerer falske bankrøveri, og til dette han lagt i "Fox River". Der begynder han at etablere kontakter med lokale myndigheder og fangerne samt fængselspersonale. Og efterhånden begynder han at forberede sin flugt, som planen er altid med ham - det er krypteret i en tatovering, der dækker hele overkroppen og arme Man. Michael har været tæt involveret i genopbygningen af "Fox River", og vil have alle de ordninger og planer af objektet. Så da Schofield blev sendt til afsone sin straf, han allerede vidste, hvad de skal gøre.

sæsoner

Film om fængsel ofte illustrerer, at de indsatte har en tendens til at bryde ind i banden. Og de fanger i "Fox River" er opdelt i flere stridende parter. Men Scofield har brug for hjælp af folk fra forskellige bands, og han har til at balancere mellem de fjendtlige parter, hvilket giver en masse besvær og problemer. Og for at komme til de relevante dele af lokalerne og fængsler er problematisk ... Men på spil - livet af sin bror, og ingen vej tilbage.

Serien består af fire årstider, og i den anden sæson (2006-2007 gg.), Skaberne af væsentligt afveg fra fængslet tema. En blogger skrev: "Navnet" Prison Break "at bære eller vise en film om fængsel, og i den anden sæson, ingen fængsel der. Jeg føler sig snydt. Hvis resten af sæsonen ikke vil være relevante for det område, grundlæggerne valgte navnet forgæves. "

Men filmskabere synes, at have sig selv forstod dette, og den tredje sæson (2007-2008 gg.) Bekræftede serie titel. Selv som bemærket temmelig Pol Shoyring (instruktør, producer og manuskriptforfatter serien), "Film efter fængsel, for eksempel," Escape from Shoushenka", køre til at tildele et par minutter. Og det forhindrer dem ikke for at være den bedste film i historien om biografen. "

russisk genindspilning

Erkendelse af, at film om fængslet og området i Rusland er meget populære, og den amerikanske og russiske fængsel - absolut forskellige koncepter, leder af Channel One Konstantin Ernst besluttet at oprette en genindspilning af tv-serien, der er tilpasset vores Motherland. Den første sæson af "Prison Break" blev sendt på den første kanal i efteråret og vinteren 2010. Takket være den oprindelige idé, et komplekst plot og velkendte skuespillere, publikum tog serien perfekt. Det eneste, de var skuffede, denne ende af sæsonen (fordi mange ikke vidste, at de ville skyde en efterfølger). Andre russiske film om fængslet kan næppe prale af sådanne resultater. I 2012 blev han vist en anden sæson af showet, i øjeblikket foretaget den tredje skydning. Mange seere ville forvente at fortsætte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.