TravelingRejsetips

Brændende spørgsmål om, hvorvidt der er et toilet i toget?

Emner af relevans for en masse mennesker, der rejser lange afstande: om der er et toilet i toget, eller om alle tog har et toilet?

Det viser sig, at det hele afhænger af, i hvilken retning det går i udgivelsesår, og bilen har nogle nuancer.

Hvad nu hvis det ikke er nødvendigt lidt plads? Det kom op med passagererne, ofte ridning i tog pendler destination?

tog

Ikke den mest bekvemme måde at rejse - gammeldags tog. Fordelen er, at billetprisen er lidt lavere end den høje hastighed toget standser overalt, hvor der er i det mindste nogle platformen.

Sæder er som regel hårdt, efter at de ofte mærkbart ømme muskler og knogler. Normalt er det lader meget tilbage at ønske, og det sanitære tilstand af bilen.

Men vejen vil ikke være kede: passagererne at tilbyde produkter med en række "store rabatter", de roving kunstnere synge eller udsendelse. Det er usandsynligt, men disse perspektiver vil være tilfreds med en person træt, at regne med stilhed, venter på den længe ventede vzdremnuvshego deres bestemmelsessted.

Hvor er toiletterne

Og midt i alle disse charme af en pludselig der er et følsomt emne, som kræver en hurtig løsning. Hvad skal man gøre? Er der et toilet i toget?

Det skal erindres, at ejendommen er til rådighed i den første vogn i toget. Sommetider dog, at toilettet er lukket. I dette tilfælde bør du kontakte jernbanevirksomheden til at løse problemet.

Det sker, der ser "magiske rum" uinteressante. Mudder, vandpytter, døren er ikke lukket. Det handler om sådanne spørgsmål fortælle passagererne S-tog. Du kan kun sympatisere, men valget er dit: enten, eller ingenting.

Det sker, at det er umuligt at komme på toilettet på grund af overbelægning af biler, for eksempel, eller hvis barnet ikke længere kan tolerere.

Vores passagerer komme med ressourcestærke udgange, der som du kan. Ofte endda spørgsmålet om, hvorvidt der er et toilet i toget, er ikke angivet.

For information om hvordan man kan løse problemet, siger en karakteristisk lugt i forhallen mellem bilerne. Andre - mere generte eller sarte, eller uddannede - forsøger at opgive at drikke på gaden og spise fødevarer, der kan medføre misforståelser på vejen. I sådanne tilfælde er spørgsmålet om, hvorvidt der er et toilet i toget, men de bare ligeglad.

"Swallow"

Et stigende antal af toge blev erstattet af høj hastighed "sluger". De bevæger sig i et langt hurtigere tempo. Klimaanlæg arbejde i saloner. Komfortable lænestole tillade behageligt ophold. Hvert sæde har individuel klapbord. Under bevægelsen af passagerer til diskret tilbyde en snack, drikke varm te, kaffe eller tværtimod, sodavand og spise is. Vognene har et skilt, der informerer om den næste stop, lufttemperaturen på stationen tidspunkt.

Konventionelle vestibuler her. For at flytte mellem bilerne er meget komfortabel, selv med små børn.

Electric "Swallow" er komfortabel i alle henseender, undtagen måske prisen. Selvom mange foretrækker at betaler for meget overflødige 50-70 rubler for nemheds skyld.

Toiletter i "sluge"

Højhastighedstog er udstyret med flere latriner om, hvor i toget toilet, almindeligt rapporterede flere gange i den tid i transit. Bestemt, dette sted er i begyndelsen og i slutningen af toget. Toilet Dette kan ikke sammenlignes med, hvad der giver den sædvanlige toget. Det er designet og på mennesker med handicap, så Værelset er rummelige. Inde ren. Altid har toiletpapir. Her er en vask. Der er også en anordning til kommunikation med ingeniøren, der ved, hvad der kan ske lidt.

Alle vælger for sig selv transport til rejser i komfort og råd til det, det vigtigste - at vide, at du kan forvente i vejen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.