TravelingFlyrejser

"Aeroflot", "Boeing 777-300": Interior diagram beskrivelse og karakteristika

Hvad er virksomheden "Aeroflot"? "Boeing 777-300", vil enheden interiør ordning studeres af os i denne artikel. Dette fly er placeret som den største tomotorers passagerfly i verden. Winged maskine adskiller sig fra den tidligere version af Boeing 777-200 aflange krop med øget passagerkapacitet. Den er designet til brug på langdistanceruter. For første gang gjorde flyet en flyvning i 1997.

baselinekarakteristika

Hvorfor foretrækker virksomheden "Aeroflot", "Boeing 777-300"? Kørsel denne fantastiske interiør side fortjener særlig opmærksomhed. Kommerciel brug af fly begyndte i 1998. I dag, masseproduktion af flyet fortsætter. Udover grundlæggende version er der også en model med øget afstand flyvning Boeing 777-300 ER, som har været i drift siden 2004. Nedenstående tabel viser de grundlæggende træk ved den betragtede side.

passagerfly

Vil du vide, hvordan at rose virksomheden "Aeroflot", "Boeing 777-300"? Kørsel kabine af stål fugle som passagerer. Det er kendt, at en langstrakt udgave af "Boeing 777-300" er udviklet til at erstatte de brædder i segmentet A "Boeing" 747-200 og 747-100. Den aflange udgave i forhold til ældre modeller af Boeing 747 og har en lignende vifte af siddepladser, men bruger mindre brændstof, og en tredje er 40% lavere end driftsomkostningerne.

777-300 skrog er længere end den førende version af 777-200, ved 10 meter, som kan rumme op til 550 rejsende i en enkelt klasse konfiguration, efterspørgslen i de meget belastede Japan flyvninger. Den imponerende længde på 777-300 tvang eksperter til at udstyre maskinen under halen af ski, som beskytter det mod at ramme jorden.

Begrænsning af forskellige sorter er 6015-års-nautiske miles, hvilket gør 777-300 kan operere i stærkt belastede områder, der tidligere tjente 747-versionen.

Turister glade for, at købte "Aeroflot", "Boeing 777-300". Kørsel dette fly kabine er meget interessant. Den første maskine blev overgivet til flyselskabet Cathay Pacific i 1998, den 21. maj. Otte forskellige kunder købte 6 passagerfly 777-300. I juli 2010 opererede alle fly. Men efter starten af 2004-ændringen 777-300 ER udvidet rækkevidde alle handlende ændrer ordre på denne version. Modellen rækkevidde, er der ingen direkte Airbus rival 777-300, men Airbus kalder rival version af Airbus A 340-600.

modifikation

Hvad er kendetegnene for enheden i "Boeing 777-300 ER», interiør ordning? "Aeroflot" bærer passagerer på denne model. Det er en version til 777-300 afdeling B og ER betyder udvidet sortiment (overprisen interval). Modellen har en forlænget og koniske ender af vingen, forstærket foran rack, nye grundlæggende rack chassis og de ekstra brændstoftanke. I version 777-300 ER også forbedret de vinger, fuselage, empennage og motor pyloner.

Den er udstyret med turbofanmotorer GE 90-115 B, som i dag er de mest magtfulde jetmotorer i verden og har en grænse 513 kN fremstød. Den største afstand svarende til 7930 whith nautiske miles (14.690 km). Denne mængde kunne nå specialister, hæve grænsen startvægt og brændstof kapacitet.

Række perle fuld belastning forøget med ca. 34% i forhold til model 777-300. Efter indførelsen af nye motorer, vinger, prøveflyvninger og stigende brændstofforbrug startvægt faldt med 1,4%.

park

Næste vil blive beskrevet i detaljer plane "Boeing 777-300" indvendig ordning. "Aeroflot" driver 13 maskiner 777-300 ER modeller. Lad os undersøge det første af deres egenskaber. En sådan bestyrelse har to motorer og designet til interkontinentale flyvninger i en afstand af 14.500 km. Alle "Boeing-777" blev produceret på leverandørens fabrik og er ikke drevet af andre luftfartsselskaber. Det er kendt, at den gennemsnitlige alder af 777-th prøve er to og et halvt år. Denne nuance er et tegn på, at salonen, hvor du skal ud at rejse, for at være rene og nye.

Det skal bemærkes, at "Aeroflot" flyselskab har en af de yngste parker i stål fugle. Gennemsnitsalderen for bestyrelsen for virksomheden - 4,3 år.

besvær

Ovenstående har fremlagt flyet "Boeing 777-300 ER" indvendig ordning. "Aeroflot" - en stor virksomhed. Selskabet ejer den "Boeing", placeringen af sæderne, hvor økonomien klasse er arrangeret i en 3-4-3. Det er mere end i de samme "Transaero" foretagende bestyrelser. Passagerfly rumme mange, men taber i den frie zone for hver passager. Nogle mennesker klager over de smalle sæder - ryggen er begrænset i at vælte dem ubehageligt at sove.

Heller rejsende ikke lide placeringen af vinduerne. Mange ser kun den ene halvdel af hver af de to vinduer.

sæder

Og nu i detaljer de mest interiør ( "Boeing 777-300"). "Aeroflot" varetager sine kunder. Så skal vi forstå i de bedste og værste steder i den legendariske fly:

 • Rækker 1-5. Denne høje kvalitet, moderne business class. Her lænestole, betrukket med læder, helt fra hinanden - de kan gøre en fuld seng. Hvert sæde er udstyret med store skærme, et underholdningssystem, de enkelte menuer. Krav er ikke tilgængelige, men rejsende at betale for det fuldt ud.
 • Den 11. linje - begyndelsen af komfort kategori. Her er der mangler, i modsætning til business class. Men først starte med fordelene. Afstanden mellem rækkerne er stor nok. Stole ikke læne sig tilbage og gå fremad, så folk sidder bag os, der er plads nok. Hvert sæde er udstyret med sin egen klapbord, med individuel lys og visning af 10,6 inches. I virkeligheden er der alt til en behagelig rejse. Hvad er de 11-serien er ulemperne? Passagerer siger afstanden fra den partition der adskiller virksomheden og komfort klasse er for lille, så høje mennesker ben til at trække hårdt her. Placer G og P har en anden minus - tæt placering af toilettet. "Dufte" nej, men om stolen sikret evig bevægelse.
 • Række 17 er en økonomisk klasse. Den er markeret med grøn maling, hvilket betyder, at det er en fantastisk beliggenhed. Hvad er de vigtigste fordele? Her er der en imponerende benplads, da der ikke er forreste række. Desuden er det placeret i kanterne af kun et par pladser (i de andre rækker af stande til tre), og denne ekstra område. Ved siden af ingen mad, ingen toiletter, ingen nødudgang - et roligt område. Ulemper ved Selvfølgelig er der: stedet dataene er købt i første omgang.
 • Linje 18-I, rum H og C. De er rost af mange. Ligesom i det 17. række, kan du strække benene, da ingen forsædet uden problemer. Toiletter er placeret i det fjerne, hvilket betyder, at nær stedet ikke er for meget ballade.
 • Nummer 20. Her er nogle rejsende klager over manglen på et vindue. Selv for dem, der kan lide at sove, dette sted er god.
 • En række 23. Disse steder er behæftet med fejl, trods det faktum, at sæderne læne sig tilbage frit. Her vil du være komfortabel, men toiletter, som er placeret bag rækken, ødelægge stemningen. En C, D, G og H er placeret et sted, hvor folk konstant walking.
 • En række 24. Dette er et stort område markeret med grøn maling. Der er masser af benplads. Forreste række er fraværende, og derefter hvile den tilstødende sæde vil ikke blive forstyrret. Der er ulemper: toiletter er for tæt på, men for at nå dem, er du nødt til at passere en nødudgang. Hertil kommer, at meget ofte er du nødt til at betale ekstra for at bestille sådanne steder.
 • Række 36 svarer til 23 st. Nærheden af toilettet vil ikke give ekstra komfort, selvom du kan komme til det meget hurtigt, hvis det er nødvendigt. Derudover kan der være en masse postyr på grund af nærhed køkken. Det er grunden til det sted, D og G for booking mest uønskede.
 • Den 38. linje. Her et stort område, der svarer til den 24-serien. Der er ingen forreste sæderække, øget benplads. Ulempen er, at stedet ofte tilbydes med ekstra betaling.
 • Steder af A, K, H, C. Kroppen af et fly i dette område er indsnævret, kun to pladser forbliver på kanterne. Den er udstyret med ekstra benplads. Dette er et godt sted for et par rejser.
 • Rækker 50 og 51 er udformet på samme måde som den 36., anbefales ikke til rejser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.