HjemlighedVærktøj og udstyr

Batteriterminal, udvælgelse og karakteristika

Batteriet terminalen er en vigtig del af køretøjet, hjælpe med at fungere normalt "power kerne" maskiner. Batteriet kræver konstant kompetent vedligeholdelse på grund af forurening, oxidation terminaler mv For at udføre dette arbejde, er det nødvendigt at give minimal "bekvemmelighed" for mennesket. Batteriet er monteret på hylden under hætten og er godt sikret ved særlige nitter. Hurtig installation og sikker drift er mulige i tilstedeværelsen af hurtige-terminaler.

terminale quick

Terminal producenter i dag er lavet af metal såsom bronze, bly og kobber. Produktet skal have tilstrækkelig elektrisk ledningsevne og være godt matchede i størrelse. Batteriet terminal skal hurtigt og nemt deformeret med en tang for bedre at passe den aktuelle terminal. Til dette formål er det ønskeligt, at det var svært.

batteri terminal bly

Hvad forklarer det faktum, at det anvendes til terminal bly? Dette batteri indvendige metaldele er lavet, fordi den ikke kollapser under indflydelse af syre modsætning til alle andre materialer, som reagerer med syre og kan forringes. Det er af denne grund, at batteriet enheden gør kobber. Trods det faktum, at kobber er mere elektrisk ledende end bly, foretrækkes til at lede. Han er i øvrigt billigere end kobber. Bly er også let udsættes for behandlingen af en enkel fil, er det nemt at justere til den ønskede størrelse. Batteriterminalen af ledningen begynder at smelte ved 300 grader, hvilket er en fordel i tilfælde af en kortslutning. Det bare smeltet og "interrupt" den ledende kredsløb og batteriet vil ikke blive beskadiget selv. dvs. terminal udfører en slags barrierefunktion, ledninger og skruer. I mangel af en sådan beskyttelse, efter 2 minutters kogning batteriet kan eksplodere. Til fremstilling af terminaler, der benyttes og andre materialer, men prioriteten er bedre at give føringen produkter.

Messing batteriets poler

Batteri terminaler er produktet, ved hjælp af hvilke kablet forbundet til batteriet. De er meget udbredt i den automotive industri. Som det er kendt, de kvalitative tilslutningselementer i hovedkredsløbet øger dens effektivitet med 20%, mens ikke kun at reducere mængden af energi brugt forgæves, men også i høj grad forbedre de grundlæggende egenskaber af udstyr. Messing batteripoler kan anvendes, forudsat at deres specifikationer opfylder standarderne:

  • Batteripoler bør være relativt tung og holdbar;
  • det kan let deformeres ved hjælp af tænger;
  • Akkumulatorudgangene skal være forsvarligt "dække" den ledende terminal på batteriet;
  • hurtigt fjernet / installeret.

Hvis du vælger det rigtige batteri terminal, og på samme tid, det er lavet af høj kvalitet materiale, uden problemer kan du optage og udskifte batteriet, den er lang tids brug, og det opfylder de tekniske krav.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.