ModeSmykker

Perler på Phuket

Phuket er meget berømt for sin overflod af perler. Specielt populære her nyder perler. Selv i oldtiden denne sten var et mål for raffinement og rigdom. Selv i dag, perlen symboliserer skønhed og adel af kvinder. Men det er usandsynligt, at vi nu kan nyde de dekorationer af denne perle, hvis vores forfædre ikke havde udtænkt en måde at dyrkning af perler. Bare Phuket og er et sted for dyrkning af perler.

Phuket kvarter skjule flere berømte gårde til at vokse perler. Det kan ramme alle, og se på første hånd processen med at få disse fantastiske juveler af Thailand, fra begyndelsen til den sidste fase af tilbagetrækningen af perle shell. Hele processen med perle dyrkning varer i 8 år, det investerede tungt menneskelig arbejdskraft. I gennemsnit hver bedrift vokser til 100.000 østers, som udmærker sig ved fremragende kvalitet. Men gården er ikke kun beskæftiger sig med dyrkning af perler. Der er stadig smukke smykker, som du både kan købe. Måske er det derfor de thailandske perler højt værdsat og har en førende position på det globale perle markedet.

I dag er den mest almindelige farve ordninger anses for at være den perle hvid, sort, guld og pink. hver farve af hemmeligheden ligger i egenskaberne for perle skaldyr. Og at skelne mellem reelle kunstige perler, simpelthen gnide to perler. Hvis du føler en vis modstand imellem dem, kan du ikke i tvivl naturperler. Med hensyn til pleje af perle smykker er det værd at bemærke, at Pearl ikke kan lide direkte sollys, temmelig hård overflade og parfumer. Derfor, hvis den parfume, og derefter sætte på perler kun 15-20 minutter. Vask perler i varmt vand og tør med et blødt håndklæde. Store sådan smykker vil naturligvis adskilt fra resten, så for ikke at ridse perler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.