Sport og FitnessKampsport

Denis Shafikov: professionel vækst atlet

Mange kender de berømte sportsfolk, der har valgt den vigtigste besættelse af boksning. Denis Shafikov - en af dem. Denne person er på listen over de mest lovende boksere i Den Russiske Føderation. Nu er engageret i at fremme virksomheden "Ural Boxing Promotion".

Denis Shafikov har tilnavnet Genghis Khan, er i den anden position IBF placeringer og tredje sted - af WBC. Denne atlet har opnået succes gennem en morder serie og jern venstre hånd. Hans sidste kamp var i Mexico, hvor Denis blev konfronteret med Ganz Albert Mensah og vandt en jordskredssejr over ham. I de kommende måneder, kan en bokser gå til en mindre vægtklasse, hvor, ifølge eksperter, kan blive uovervindelig leder.

Samlet resumé

Som regel Denis Shafikov virker i vægtklasse op til 63,5 kg. Under hele sin professionelle karriere har han vundet mere end 30 sejre og kun én kamp endte uafgjort. Sidste år var særligt vellykket for atleten, at lade ham komme tættere på kampen om titlen, og at konsolidere sin position i verden placeringer.

Ifølge Boxrec hjemmeside Denis Shafikov er på en femteplads blandt russiske boksere i det sammensatte rangordning. Han er kun overgået de anerkendte verdensmestre: Denis Lebedev, Dmitry Pirog, Aleksandru Povetkinu og Zaurbek Baysangurov. Men snart vil bokser står Alisherom Rahimovym, en atlet, som tegner sig for 25 højt profilerede sejre og kun ét nederlag.

Professionel karriere

Shafikova debut i professionel boksning fandt sted i vinteren 2003. Konkurrencedygtige og første ti kampe, han spillede på det område i Belarus og Rusland.

I 2007 atleten begyndte at optræde i regi af det finske selskab P3 Boxing. I sin første kamp under oplæring af den nye promotor af bokser overgået ved at score mere erfarne atlet, repræsentanten for Den Dominikanske Republik Kristiana Friasa.

2009 var præget af Denis Shafikova producere interkontinentale champion titel i henhold til den version af IBO.

Ved udgangen af oktober 2019 tog jeg kampen, som bragte atleten kun trække. Det var en kamp mod en repræsentant for den italienske Brunet Zamora.

I efteråret 2011, den russiske sportsmand blev europamester i letvægt. Forsvare sin titel, han var nødt til at mødes med den italienske konkurrent. Men denne gang, Denis Shafikov fast besluttet på at vinde og nemt overvandt Brunet.

titler sporstmen

  • Europamester under versionen EBU.
  • Intercontinental Champion af verden ifølge den version af IBO.

Husk på, at Denis Shafikov aldrig mistet en kamp, og i løbet af sin karriere har haft tid til at vinde mere end tredive gange.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.