Mad og drikkevarerOpskrifter

Forberedelse pilaf i kedlen: en detaljeret trinvis opskrift

Forberedelse pilaf i gryde - en særlig ritual. Det er kun ved første øjekast ser det ud til, at der ikke er noget kompliceret om stegning af kød og ris er ikke at lægge ud. Disse eksperter kender en masse hemmeligheder, uden hvilken det ikke vil virke denne usbekiske pilaf. Hvis du ønsker at mestre de finesser af madlavning denne populære centrale asiatiske køkken, er denne artikel for dig.

Fremstilling af den usbekiske pilaf i en gryde

Alle ved, at i Østen i alle de kulinariske retter traditionelt anvendes lammet. Pilaf er ingen undtagelse. Her er en liste over nødvendige ingredienser:

  • lam - papirmasse og tilbage med ribber. Vejer omkring 1,5 kg (fårekød hvis stadig ikke fundet, tage kalvekød);
  • fedt hale (i ekstreme tilfælde - en vegetabilsk olie) - 350 gram;
  • Ris Medium (hvis du kan finde, bruge den særlige ris "jomfruer Zera") - 1 kg;
  • rød moden gulerod - omkring 1 kg;
  • løg - flere sekundære hoveder;
  • flere hoveder (2-3) hvidløg;
  • capsicum (rød eller grøn) peber - 2-3 stykker;
  • spidskommen og salt.

Forberedelsen teknologi

Hvordan man starter en madlavning pilaf i gryde? Naturligvis med slagteren. Så trin for trin instruktioner.

1. Lamb skåret i stykker på 1,5 cm. Bone afsat, ribben lidt frastøde og indstille prisolit marinade. Lam pilaf er at være ung, med en lille mængde fedt.

2. Gulerødder - en af de vigtigste komponenter i denne pilaf. Det skal skæres korrekt. Det er skåret, er det ikke nødvendigt at bruge et rivejern og shredder. Gulerødder skal kløves med hånden i tynde strimler. Pilaf vælge modne og tidlige rødder.

3. Gå igennem og hvordan at vaske ris. Vand skal være klar og ren. Herefter lægges i varmt vand. Nu opvarme gryde. Fire til maksimum. Rødglødende beholder, placere bacon, skåret i stykker. Opvarmet med fedtet af det. Fedtegrever fjerne. Fedt kan erstattes af en god olie. Det skal antændes, indtil en svag blålig dis.

4. Nu er olie nederste ribben. Hurtigt yngel. Vend flere gange. Når kødet er blevet gyldenbrun, fjerne det fra gryde. Genbrug olie og udelade det i de hakkede løg halvringene. Steg det indtil den er gylden. Vandet indeholdt i løg, hurtigt inddampet. Derefter udelade kød kedel periodisk omrøring med løg.

5. Hæld gulerødder jævnt. Efter et par minutter alt blandes. Kog i 15 minutter, og ved udgangen af stegning reducere varme til medium niveau. Hæld en del af spidskommen. Når gulerødder bliver bløde, og der vil være en appetitvækkende smag, hæld i varmt vand. Det bør omfatte alle ingredienser af 1,5 cm.

6. Fortsæt madlavning pilaf i en gryde. Lægning hvidløg, tidligere oprenset fra skallerne. Chilli chilipebre placere helt uden nedskæringer. Sæt disse to komponenter i hvert fald i slutningen de kan smides ud.

7. Sæt ribbenene i gryden stegt i begyndelsen. Som alle kommer i kog, reducere varmen til lav. Lad virkede åben i 40 minutter. Vand vil gradvist koge, og bouillon bliver gennemsigtige. Nu, øge varmen til høj, sætte salt. Prøv det - bestanden skal være lidt salt.

8. Forberedelse pilaf i en gryde kommer til det vigtigste punkt - fanen ris. Det er nødvendigt at dræne kød og hæld i. Glat ud. Hæld 1 liter kogende vand. Fire - det maksimale. Alt skal hurtigt koge olien til at flyde til toppen. Rhys ikke blande sig. Vent, indtil vandet koger væk i halve, reducere varmen. Hold en lille smule mere, og derefter eksponere minimumsniveauet for varmen, dække gryden med et låg og kog kogt pilaf.

9. Sluk ilden, drys med spidskommen parabol resterne og lad stå yderligere 20 minutter. Åbn dækslet, løsnes ris, fjerne peber og hvidløg. Alle mix. Sæt pilaf glide ind i et stort rundt fad, sætte hvidløg på toppen. En lækker pilaf i en gryde klar!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.