Mad og drikkevarerOpskrifter

Oksekød retter: Oksekød jagt shulyum

Cow - en smuk dyr, har det altid været en nyttig kilde til mælk, hvorfra siden oldtiden husmødre gjort yoghurt og hytteost og creme fraiche, og da tiden kom, hele familien give nyttige foder. Hver husmor gør deres oksekød retter, som nu etablerede navne modtaget: oksekød stroganoff, bøf, stege, chakhokhbili, schnitzel, carbonat, og selv budding, men det er kun en lille smule mad, der kan fremstilles af fersk kød.

Hver nation har tilføjet oksekød retter deres unikke noter, opskrifter begyndte at gå fra hånd til hånd, og slå rod i familier, hvor der allerede gennemgået sine ændringer, at finde en unik smag. Kalvekød er godt, fordi kødet er ikke fedtet og kan bruges i metoderne til kost, det er meget mere nyttige stoffer end i andre former for kød. Hakket oksekød, når det er støbt fra koteletter eller valsede ruller, ikke spredes på en pande og bageplade, og smelter ikke, når det begynder at skille sig ud saft.

Men ud over de traditionelle retter, der er en anden jæger. Siden oldtiden har mennesker jaget jagt, selv gør en vildtretter og kød på bålet, det gav en særlig kød, heller ikke med den uforlignelige duft. Vigtigste skålen anses shulyum jægere, der fordøjet friskfangede spil med tilsætning af forskellige grøntsager i brand. Elskere af land hvile som aldrig fit shulyum oksekød. Det var en levende brand vil næsten uberørt version af denne vidunderlige parabol. De, der ikke har nogen have eller mulighed for at gøre shulyum oksekød på bålet, kan meget vel lykkes at gøre det derhjemme. For at gøre dette, nakoptit kød eller købe færdiglavede ribben. Du kan også bestanden op på Salat "røget".

At shulyum oksekød var mere smagfuld, skal du koge oksekød, røget ribben.

ingredienser:

- 3.700 liter vand;
- røget oksekød ribben 500 g;
- tre lilla kartofler (de ikke falder fra hinanden);
- to lilla løg;
- små Morkovina;
- to kødfulde tomater;
- Grøn peberfrugt;
- to skiver lilla hvidløg;
- ærter, sort peber og groft salt, et par laurbærblade;
- blade af dild og persille, et særligt krydderi til shulyum, hvis ikke, den "røget".

Udarbejdelse af retter fra "shulyum» Oksekød:

1. adskilt med en kniv, røget oksekød ribben fra hinanden. At flytte dem i en beholder med forberedt vand og fordøjet i en lille varme i omkring halvtreds minutter fjernelse af skum-film. Efter kogning for bedste virkning, stamme den resulterende bouillon og hæld kogende vand kanter.
2. Klare de lilla kartofler og skær sine mellemstore terninger, ikke mindre, for ikke at falde fra hinanden.
3. Kødfulde tomater vaske, fjern stilke og skæres i store terninger.
4. Violet pærer rense og skæres i ringe eller halve ringe, det hele afhænger af størrelsen. Hvis pærerne er store, skær dem simpelthen bedre.
5. Fjern skindet fra gulerødderne og skær dem i små polukruzhochkami.
6. Fra peberfrugterne fjerne stilken og frø og skæres op i mellemstore terninger.
7. lagt i kogende bouillon, til ribberne, alle tilberedte grøntsager, undtagen tomater og peber, kog ikke mere end ti minutter. Derefter tilsættes alle de resterende produkter, og krydderier i en mængde efter eget skøn.
8. Efter otte minutter fjernes fra varmen og give bryg flere minutter og femogtyve, stramt viklet med et håndklæde dæksel.

Oksekød retter er udmærket kombineres med tomater og fløde sauce, så tjener det med din foretrukne produkt. Du kan oprette din egen dressing. Til dette er det nødvendigt at blande en separat beholder, 120 ml fløde, 45 ml tomatpuré, et par fed hvidløg violet, stor salt, tørret basilikum og fennikel, omrøres grundigt og sættes i en skål, så alle kan krydre i en mængde, som foretrækker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.