LovStat og lov

Lokale regeringer. Vigtigste opgaver og beføjelser

Lokale regeringer - valgt af den territoriale samfund af den administrative-bureaukratisk struktur, som giver al den kraft, herunder kompetence i forvaltningen af byerne (på landet eller regionale) økonomi. Beføjelser sådanne strukturer er inden kommunerne, og den praksis med at holde regelmæssige direkte valg giver dig mulighed for at "pynte" officererne til den lokale offentlige mening og den socioøkonomiske følelse af den lokale kommune.

2 niveau af kommunen

I overensstemmelse med vores forfatning, lokale myndigheder myndigheder indgår i det samlede of State elsystemet og udøver deres beføjelser på to grundlæggende niveauer. Den første - byen distriktet, det andet niveau - kommunerne. I denne særstatus modtaget føderale byer, hvor de fælles intercity kommuner, der handler på et generelt grundlag i overensstemmelse med loven om lokalt selvstyre og charteret af kommunen.

kompetence

Lokale myndigheder i Den Russiske Føderation har følgende kompetencer:

- prioritering af kommunale økonomi, herunder på grund af industriel eller infrastrukturelle specialisering af virksomheder beliggende i det område af kommunen;

- dannelsen af det lokale budget , og grundlaget for den regionale afgift politik, herunder spørgsmål i forbindelse med indførelse og administration af lokale skatter;

- city-ejendom ledelsesmæssige spørgsmål om at tiltrække private investorer;

- bestemmelse af prioriteter og etablering af planer for deres område udvikling;

- bygning og vedligeholdelse af forsyningsselskaber, der giver støtte i den territoriale enhed;

- landskabspleje, støtte til lokal social infrastruktur (skoler, hospitaler, børnehaver osv ...).

Repræsentative organer lokalt selvstyre

De er valgt af den regionale samfund ved direkte afstemning i parlamentsvalget. De sædvanlige mistænkte inkluderer / landdistrikter ledere by- og kommunale forsamlinger. I store byer, opdelt i separate områder, er magt udøves af præfekter og sous-préfets. På det område af de mindre kommuner er taget vitale spørgsmål på generalforsamlinger eller sammenkomster. Men i de fleste tilfælde er beslutninger truffet af de lokale stedfortrædere eller undergang, som vælges for 4 år, eller selektiv embedsmand.

De udøvende organer lokalt selvstyre

Hertil kommer, at de lokale regeringer har ret til at oprette specialiserede kontorer eller bureaukratiske strukturer, der sender kontrolfunktioner, og - den myndighed til at tildele ressourcer, der er i bysamfund af ejendom. Tilstedeværelsen af en sådan struktur eller faste positioner i den modtagne lov kommunen. EMPOWERMENT ofte justeres afhængig af strategi og prioriteter socioøkonomiske udvikling af området. De kan også fjernes, hvis ikke i overensstemmelse med den politik, som de lokale myndigheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.