Af teknologiGPS

Børn ur med en GPS-tracker. Beskrivelse, instruktion, feedback på producenterne

Den moderne verden er rig på nye teknologier, og børns ur med en GPS-tracker er ikke ringere end resten af high-tech udstyr. Mange forældre ønsker ikke at glemme deres eget barn, så barnet vil være under overvågning af den måde. Dette ur ikke bringe skade, bortset fra det faktum, at barnet gradvist vænner sig til tanken om, at overvågningen er normal. Mens der på den anden side, denne enhed er meget nyttigt i de fleste tilfælde af forsvundne barn og lignende.

Hvorfor har vi brug kontrol

I alle aldre, børn har nogen hemmeligheder, som er omhyggeligt skjult fra deres forældre. En masse problemer og farer, der ligger på lur for barnet, og omsorgsfulde forældre kan ikke overlade det bare sådan. Så i dag i flere industrier, i skabelsen af unikke trackere.

Find dit barns telefon kan være meget forskellige, så kontrollen skal være konstant.

enhed kapacitet

Som det er kendt, eventuelle børns ur med en GPS-tracker har visse evner. De virkelig fortjener deres egne priser, fordi deres virkning er garanteret i lang tid uden problemer.

  1. Der er en særlig SOS-knap. Det giver en øjeblikkelig forbindelse til det ønskede objekt, der er, med deres forældre.
  2. Enheden ikke ugunstigt påvirke fugt, samt ure er modstandsdygtige over for fald og let modstå ridser.
  3. Sammenlignet med en simpel telefon opladning holder betydeligt længere.
  4. Alert forældre til at komme, selv når barnet tog uret.
  5. Placering objekt (baby) til enhver tid kan blive kendt for forældrene.
  6. Timer perfekt erstatte enhver telefon som take opkald.
  7. Det er muligt at sætte visse grænser ved at løbe tør for der kommer en alert forældre.

FILIP

Unik model armbånd-ur, som vil være nyttige for hver forælder. Produktionen af dette selskab bruges oftest, fordi værdien for pengene her ganske acceptabelt.

Med denne tracker forældre mulighed for at overvåge deres eget barn under sit ophold i skolen, en tur eller endda derhjemme. Efter alt, er mange mennesker, der arbejder dag og nat, og børn er tvunget til at blive hjemme alene.

produktions Egenskaber

De nye børns ur med en GPS-tracker har en fremragende evne til at programmere fem forskellige mobilnumre, som du kan ringe når som helst. Med blot et enkelt tryk på en knap, kan du ringe til alle telefonnumre, hvis nummer er programmeret til enheden, og endda tale med ham.

Du bør også være opmærksom på, at børn ser med en GPS-tracker FILIP give input specifikke kontakter, hvorfra der kan sendes opkaldene eller sms til enheden. Dette sikrer fuld sikkerhed for barnet og beskytter den mod utilsigtet modtage opkald fra fremmede.

aldersbegrænsninger

GPS-tracker er ikke specielt begrænset i de aldersgrupper, det eneste, du behøver at vide - er, at børn under tre år ikke bør have tillid til en sådan "legetøj". På trods af, at enheden er modstandsdygtig over for stød, ridser og diverse andre skader, kan meget små børn forårsage betydelig skade på deres egne handlinger.

FILIP Company (som i øvrigt er opkaldt efter den søn af dens grundlægger - Phillip) producerer industrielle trackere i fire lyse og neodnoobraznyh farver: grøn, rød, gul og blå. Og derudover firmaet repræsenterer flere størrelser af en plastik rem, der giver dig mulighed for at vælge den mest passende model for hvert barn.

"Supermagt"

Genial tracker for børn er de såkaldte "superkræfter". Bortset fra de sædvanlige funktioner, andre evner er til stede ikke alle GPS til børn.

Unik model af GPS-tracker har evnen til at hæve nødbremsen. Enheden reagerer automatisk på et tidspunkt, hvor ejeren kommer i fare, så signalet føres til alle programmerede kontakter. Men du kan bruge en speciel knap, der er placeret på sidepanelet. Handling tracker i dette tilfælde vil være den samme.

Tracker til børn kræver yderligere funktioner for med præcision at bestemme placeringen af det ønskede objekt. Samtidig tre populære teknologi anvendt i udstyret - en cellulær kommunikation, GPS-forbindelse og, selvfølgelig, Wi-Fi triangulering.

På grund af tilstedeværelsen af alle nødvendige tilslutninger, virkelig placeringen af et barn defineres som på gaden eller i et lukket rum. En forbindelse til de smartphone forældre nødt til at installere en specifik anvendelse.

GPS-tracker til børn Mini guide

GPS Mini for børn under instruktionen adskiller sig ikke fra andre modeller trackere. Som alle sådanne anordninger, først du vil indsætte SIM-kortet, der vil være i stand til at foretage opkald eller sende meddelelser. Det er på kortet skal være til stede finansielle ressourcer, ellers fordelen ville ikke være på den.

Børn, GPS Watch Phone Tracker efter installation af SIM-kort, forbindelse til den ønskede smartphone. Dette gøres altid ved hjælp af SMS-beskeder. På de fleste enheder er der mulighed for at skabe et bestemt tidsinterval, som skulle komme gennem regelmæssige meddelelser til forældrene om barnets opholdssted. Indstillinger af denne funktion i hvert fald ikke kan overses. Du kan også ændre den funktion i et helt enhver tid, og vil hjælpe i samme SMS-signalet igen.

Den ideelle instrument til den autonome overvågning kræver kun omkring fem minutter at sætte alle parametre (de vigtigste er nævnt ovenfor). Følg instruktionerne for hver model, kan du finde yderligere funktionelle egenskaber. De kan ikke kun være til gavn, men også som underholdning.

Integreret GPS-senderen er i stand til at udføre væsentlige funktioner, og konfigurere den automatisk. Ejer behøver ikke at bruge deres tid med henblik på at håndtere den interne mekanisme. Og i tilfælde af brud kan du kontakte servicecenteret, hvor alt er lavet hurtigt nok.

Enheden i form af kreditkort

Fremragende GPS-controlleren kan ikke kun i form af et armbåndsur, men også ligne de mest almindelige kreditkort. En sådan anordning vil ikke være alt for mærkbar for andre, så de ekstra problemer vil ikke opstå.

Berømt for GPS-tracker blev gemt allerede en masse mennesker, og det er egnet til de fleste små børn.

Dette system er også installeret på "kreditkort", det fungerer her er ikke værre end uret.

Desværre kan en sådan mulighed ikke prale af en god beskyttelse af mekanismen, da små børn ved et uheld kan bryde tilfældet på grund af, hvad der vil blive beskadiget, og den indre del. Derfor er det bedst at bruge for børn fra 13 år.

Teenagere bliver mere irritabel, begynder de at dukke forskellige hemmeligheder og mysterier forældrene, så sikkerheden for børnepasning forældre mest. Svært alder kan være uforståeligt for ældre og gennem driften af "kredit" forhold mellem forældre og børn kan let etableres.

Andre destinationer for trackere

Børns ure assistenter med universelle trackere kan være nyttigt ikke kun for forældrene. Efter alt, kan de også bruge de ældre mennesker eller endda dyr.

På det seneste har nogle begyndt at engagere sig i skabelsen af produktions- trackere små. Oftest er de designet specielt til hunde, som ejeren ikke kunne miste deres egne kæledyr under en gåtur.

Disse miniature beacons fungerer på præcis samme princip. De klart og præcist i stand til at bestemme koordinaterne for placeringen af et objekt i verden. Den maksimale radius af placeringen af et objekt kan ikke overstige fem meter, og det er dens største fordel. Selvom der i mange timers trackere, kan denne afstand være op til omkring otte eller ti meter.

Timer denne enhed, desværre, lidt mindre end de dyrere modeller. Miniature trackere er i stand til at fungere uden tilførsel af yderligere energi til omkring 100 timer.

Hvad er inkluderet

Komponenter af hver af sådanne indretninger er nøjagtig den samme retning. Hver helt ny emballage køber befinder sig enhed, en oplader til timer, eller hvilken som helst anden GPS-tracker. Og der er en obligatorisk instruktion om brugen af som i høj grad vil lette arbejdet for brugeren. Instruktionen selv oftest på engelsk, men der er også sådanne producenter, hvilket skaber en mere komfortabel - med flere sprog, herunder russisk. En sådan produktion er altid afholdt i høj agtelse, behøver du ikke at belaste din hjerne og forsøge at oversætte ved hjælp af en tolk eller en levende person online.

Desuden i manualen eller på et separat ark viser alle de egenskaber, de erhvervede tracker modeller. Den er lavet specielt til folk ikke forvirrede og vidste, at det købte enheden.

Garantibeviset er også i kassen. Den viser alle de data, der måtte være nødvendige til ejeren.

Kundevurdering

Global Positioning System til enhver tid vil blive respekteret, fordi det er dette system hjælper med at finde ethvert objekt med et bestemt program. Anmeldelser af ejerne af sådan et mirakel, som børn ser tracker, var ikke negativt.

Hver erfaren forælder, selvfølgelig, nøje øje sit eget barn, selv om yderligere hjælpere aldrig vil være overflødig. På websteder af forskellige brancher er der en masse interessante kommentarer. Generelt kan vi sige, at de dårlige skabere er nu ikke eksisterer.

En masse kunder er meget tilfredse og anbefale køb devaysa trackere til alle forældre. Oftest kommer på tværs af anmeldelser, med særlig vægt på oplade enheden. Efter alt, enhver tracker besidder en afgift, ikke alene umiddelbart efter købet, men efter en lang tids brug.

Udtalelser erfarne brugere

I modsætning til de bedømmelser af nye kunder, udtalelser fra folk, der har købt produktet i lang tid, meget bedre og mere interessant. Nu mest populære fora rådgive forældre eller endda stærkt anbefale at købe sådan et ur ikke kun for børn, men også for dyr og så videre.

Nu, så fortvivl ikke, og lad barnet alene en tur med din egen hund eller andre kæledyr. Sporing sensorer kan nemt installeres på et barns hånd i form af timer, samt dyret i form af andre dimser. Denne løsning vil ikke koste for meget, fordi købet af de to trackere, mange producenter er med rabat.

I første omgang forældrene køber deres barn en smuk ur, men så har de et ønske om at forbedre kontrollen. Således kan hverken barnet eller hans elskede kæledyr ikke komme ind i nogen farlig situation.

Nogle brugere prale af, at deres sønner og døtre i sidste ende kan blive nødt til at tilpasse nogle funktioner, der er nyttige for dem til underholdning. Og god enhed - det er det, er stadig et af børnene ikke har givet sådan en gave.

Trackers med en redegørelse for skridt på et givet tidspunkt gevinst var erfarne brugere. På grund af simple funktioner kan ikke gå glip af. Der er også trackers at måle pulsen. Disse GPS til børn ofte købes ikke med det formål at spore og til brug i den anden retning. Rådgivning fra erfarne mødre vil aldrig lade dig ned og vil hjælpe kun at realisere sin drøm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.