Kunst og underholdningLitteratur

"Dzheyn Øre": et resumé. Sharlotta Bronte "Dzheyn Øre"

Den hidtil ukendte "Dzheyn Eyr" Sharlottoy Bronte blev etableret i 1847. For mere end 100 år, er det opført på listen over mesterværker af verdens litteratur. Den bedste arbejde af forfatteren er blevet afvist af mange udgivere indtil den var i hænderne på en mand, der var i stand til at vurdere sin originalitet. Passion og oprigtighed, hvormed historien er skrevet om den ubestemmelige guvernante, har oplevet en altopslugende kærlighed og formåede at komme heldigvis det giver romanen ikke mister sin charme til denne dag.

Livet med sin tante

Apropos "Dzheyn Øre" roman, er det vanskeligt at sætte et resumé på et par ord, så fuld af begivenheder historie om en simpel guvernante. I det første kapitel læseren er bekendt med pigen, forældreløs, for tidligt har mistet elskede forældre. Hendes værge var moderens brors enke - Mrs Reed. Forældre mor Jane var rige og respektable mennesker, men hun nægtede at familien af hensyn til de fattige præst.

Tante Reed oprigtigt foragtet søster til hendes afdøde mand for hendes handling, hvilket bringer hans holdning og lidt Jane. Alle beboerne i huset, fra moster og hendes børn og slutter med de tjenere, behandlede hende dårligt. Pige uretfærdigt kaldes korrupt og ond løgner, understregede, at det er tilladt at leve på godset Gateshead Hall udelukkende fra nåde.

Især heltinden Jane Eyre Bronte lider narrestreger hendes fætter John. Nasty dreng konstant provokeret hende i konflikten til at erklære sig skyldig. Efter endnu en kamp med en ung forældreløs sendt til Reed forfærdelig Red Room. Det var der, at hendes mand døde, fru Reed, og man mente, at hans spøgelse tider vender tilbage.

Flytning i Lowood

Konklusion i en frygtelig værelse viste sig for den uheldige piges alvorlig sygdom. Tante, ikke ivrige efter at bruge på et barns dårlig tid, sendte sin niece i skole. Fru Reed valgte uddannelsesinstitution kaldet "Lowood". Først den lille Fange drømte om skolen, tænker, at han kunne finde frihed. Men det blev hurtigt klart, at Charlotte Bronte s Dzheyn Øre styrtede ind på børnehjemmet.

Elegant frisure, dårlig kjole - hver elev "Lowood" kiggede nøjagtigt det samme som alle andre. Piger, hvilket var at studere den forældreløse, var vred, bange for alt. Jane blev tvunget til at spise ulækkert mad på daglig basis, til at udholde ru angreb lærerne og frygtelige kulde, lever i nøje overensstemmelse med den tidsplan, som underordner hvert minut i skole.

De, der er begyndt at komme i nærkontakt med bogen, ser det ud til, at Sharlotta Bronte Dzheyn Eyr skulle pine bogstaveligt på hver side. Men "Lowood" med hovedpersonen, og der sker noget godt. Pigen for første gang i mit liv har venner. Hendes ven bliver en af de elever Elen Berne, der formåede at lære hende kærlighed og tålmodighed. Nære venner forældreløse og skole rektor Miss Temple -dobrozhelatelnoy forskellig fra de andre lærere kvinde.

Invitation til Thornfield

Pigens liv i "Lowood" fortsætter 8 år, hvoraf to hun arbejder som lærer skole. Den velordnet kedelige eksistens forårsager kraftig englænderinde afsky. Den eneste løsning på hendes problem - at flytte, så Miss Eyre har været på udkig efter en guvernante. I sidste ende har indsatsen lykkedes. Dzheyn Øre forfatter sender i Thornfield Manor.

At flygte fra fangenskab tragisk "Lowood" guvernante er klar til at starte nye opgaver. Fru Fairfax - husholdersken af Thornfield - byder varmt hende og introducerer hende til den næste elev. Lidt Adele - ward Edvarda Rochestera, hendes arbejdsgiver. Senere, Jane opdager at et barn - en datter af den franske forladte kanariefugl, plejede at være elskerinde Rochester. Ejeren selv primært bor på kontinentet, kom der i deres besiddelse er yderst sjældent.

Levetiden for nyligt guvernante i Thornfield kunne kaldes behageligt. Hun kan lide Adele, fru Fairfax - indbegrebet af venlighed. Men i et stort hus hængende trykkende atmosfære af mystik. Jane vågner op om natten latter, der simpelthen ikke kan tilhøre mennesket.

Introduktion til Rochester

Næsten i midten af historier om livet i Dzheyn Øre (kortfattet indhold af arbejdet præsenteres her) effektivt Rochester vises. ejer ejendom kan næppe kaldes en smuk mand. Han uregelmæssig ansigtstræk, mørk hud, en stærk konstitution. Men den guvernante øjeblikkeligt gennemsyret sympati til deres arbejdsgiveren og får samme behandling til gengæld.

Selvfølgelig, i den bedste tradition for engelsk Romanov Dzheyn Eyre forfatter gør at bo hos kølig høflighed. Edward klæber også til god-bister tone.

Ankomsten af gæsterne

Manor Rochester pludselig fyldt med gæster, der ikke er tilfredse Dzheyn Øre. Indholdet af romanen er endnu mere trist, hovedpersonen er nedsænket i lidelse, opleve pinsler jalousi. Hendes bekymrede opmærksomhed, at formålet med hendes passion vier en af sine deltagere - smukke Miss Blanche. Alle beboerne i huset forvisset om, at der er ved at blive annonceret dagen for ægteskabet. Jane gives til dystre overvejelser om fremtiden, så tænk på udkig efter et nyt job.

Rochester virkelig gør et frieri, men ikke skønhed Blanche. Han beder sin kone til at blive en guvernante, og hun møder en glad aftale, som ikke er den første måned af kærlighed forbrændinger. Bruden og gommen bestemmes bryllupsdag. Men de, der i dette øjeblik tæller på den lykkelige udfald af historien om Dzheyn Øre, en skitse er ikke glad.

mislykkede bryllup

Ved lov, alle elskere af genren planer falde lige foran alteret, næsten et minut, før præsten måtte være vidne til deres fagforening for Gud. Den kirkelige pauser fremmed højlydt protesterede. Ægteskab er ikke mulig, da Edward gift med sin søster. Rochester, knust af sorg, ingen protesterne, gæsterne sprede.

Mysteriet om Edward

Selvfølgelig er vordende ægtemand tvunget til at forklare Dzheyn Øre. Kort indhold af hans historie er: han virkelig gift. For mange år siden, at faderen til den unge Edward frataget håb for staten oprette et testamente til fordel for sin ældre bror. Rochester selv anbefales at gifte sig med en arving fra Vestindien. Mulighed for at mødes med bruden han næsten ikke var, og hendes hemmelighed, vidste han ikke.

Unge kone, i stamtavlen, hvoraf allerede blev anset skør, næsten øjeblikkeligt ophører med at ligne et menneske. Bertha bliver til en grusom ligegyldig dyr, helt i stand til at leve i samfundet. Rochester låser hende i familien reden, som var blevet overført til ham fra hans døde bror, og er i stand til at nyde fordelene ved eksistensen af en velhavende ungkarl.

Fly fra Thornfield

Bedraget bruden ignorerer anmoder om din favorit ophold i hans hus. Hun går hurtigt ud over Thornfield. Selvfølgelig betyder det ikke afslutte historien Dzheyn Øre. Synopsis åbner kun det næste kapitel. Den guvernante forlod ejendom i en fart, er det ikke lige penge. Kucher diligencen faldt fra hende i et helt ukendt sted uden en krone på lommen.

Misadventures af Jane fortsætter, hun vandrer i ørkenen, med risiko for at miste sit liv i sult. I sidste ende, heltinden mister bevidstheden på døren til en tilfældig hus, gå til, at hun ikke fik lov til at advare pigen.

Mødet med St. John

Jane kommer til hjælp af den lokale præst og hans søstre Mary og Diana. Guvernante hurtigt gennemsyret med sympati for de uddannede folk venlige, men ikke fortælle dem dit rigtige navn og ikke er begået i et tidligere liv begivenheder. Priest Saint John er meget smuk og fast besluttet på at vie sit liv til missionering. Hans kærlighed lokal skønhed Rosamund, datter af velhavende forældre. Hendes fornemmelse er gensidig, men den unge mand vælger, hvad den anser formålet - uddannelse Hedningernes i Indien.

Saint John har brug for en trofast følgesvend og liv partner, der vil hjælpe ham, uden at distrahere fra den hellige mission. Efter hans mening, den bedst egnet til denne stilling hjemlig fremmed, plukket de på gaden - Dzheyn Øre. Anmeldelser om denne roman ikke lyve, det virkelig er rig med uventede drejninger.

Miss Eyre helt klar over, at foreslår at hendes mand er helt ligeglade med hende. Hun nægter kategorisk ægteskabet er dog enige om at slutte sig til ham på en tur til rollen som assistent og søstre. Men præsten sagde, at beslutningen var uacceptabel.

uventet arv

Jane fortsætter med at bo i huset i læ sine folk, der arbejder i landdistrikter skoler, åbningen af hvilken hun hjalp St. John. Dette fortsætter indtil pludselig bliver det klart, at de fattige lærer er faktisk en velhavende arving. Det viser sig, at pigen har til fætter præst, og hans søstre, deres mor var en søster til sin far. Han blev uventet fundet i de pårørende og en anden onkel - Dzhon Øre.

Denne mand, når nazhivshy tilstand på Madeira, i mange år brugt på at søge efter den forsvundne niece. Dying, han testamenterede har ikke fundet dem Janes enorme formue - 20 tusinde pounds. Generøse heroin værker af Charlotte Bronte, naturligvis, kunne ikke samle op alle pengene. Miss Eyre insisterer at dele Arven til fire.

Vender tilbage til Rochester

Selvfølgelig betyder historien om Dzheyn Øre, den filmatisering af som har omkring 10 malerier, ikke ender med at finde arven. Hun kan ikke stoppe lidelse, der minder om den afviste Rochester. I sidste ende besluttede hun at besøge de indsatte i Thornfield. Kommer til, ser hun en ruin. Det viser sig, at som følge af brand, arrangeret af skøre kone, bliver Rochester deaktiveret. Forsøger at redde Bertha, er han frataget syne og højre arm. Enke Edward flyttede til godset, ligger i nærheden. Hørte dette, Jane iler til ham.

Et blik på den elskede tidligere guvernante nok at indse, at hun forlader med ham ikke længere i stand til. Hun vender sig til hænder og øjne hans kære Rochester. Denne historie, heldigvis, har en lykkelig slutning. Til den elskede Miss Eyre gradvist tilbage syn, de er gift.

retning

Romanen "Dzheyn Øre" er blevet flyttet til skærmen omkring 10 gange. En af de bedste anses for at være skabelsen af Dzhoan Kraft, som fokuserede under optagelserne ved maksimal pålidelighed. miniserie script er inkluderet i næsten alle de monologer virker. Nuværende og voiceover, der forklarer de mærkelige øjeblikke.

Og det er ikke det eneste tidspunkt biograf forvandlet til Dzheyn Øre historie (filmatisering fortjener opmærksomhed, ikke alle). Blandt dem er temmelig stor berømmelse erhvervede filmen, hvor rollen som Mr. Rochester spilles Timoti Dalton, og hans partner blev Zila Klark. Maleriet er også strengt overholder den oprindelige, gemte alle monologer og dialoger, ikke krænkes historier.

Hvis nogen ønsker at se den nyeste serie om livet i en engelsk guvernante, skal du være opmærksom på billedet af 2006 er blevet rost af offentligheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.