Af teknologiGPS

Bil plade - GPS-navigator. Tips til at vælge

For at navigere rundt i forskellige tabletter og bilindustrien navigationsenheder, og derfor træffe det rigtige valg, du har brug for at kende de vigtigste tekniske parametre, der har brug for at være opmærksom, før de køber.

Generelt grundlag af enhver kvalitet devaysa er fyldet desuden uanset producent.

En god bil skal have en tablet:

 • højfølsom GPS-modtager;
 • pålidelig og godt gennemprøvet hardware komponent (CPU, intern hukommelse, etc ...);
 • moderne og gennemprøvet software (kort).

Fra disse grundparametre og vil afhænge af, hvor hurtigt og, vigtigst af alt, vil præcis GPS-navigator gøre alle de nødvendige beregninger og bestemme din placering.

Hvad skal man vælge - GLONASS eller GPS?

Mange spekulerede - hvilket system der er bedre, og hvad du skal vælge til din bil. Den væsentligste forskel mellem disse navigations vartegn fra hinanden er et oprindelsesland, dvs. GLONASS - Rusland og GPS - Amerika. Til vores virkelighed den mest praktiske og nyttige bliver bilen plade, der arbejder med indenlandsk navigation, eller i det mindste hybrider - GPS / GLONASS.

Må ikke købe suppe understøtter kun GPS-orienteringsløb. Som reaktion på de seneste begivenheder den amerikanske regering kan gøre for at slukke systemet i Den Russiske Føderation, og det eneste, der vil være i stand til at GPS-navigator - det er vise tid og dato.

udstilling

behøver ikke at gå til yderligheder, når de vælger en skærmstørrelse er for lille optager mindre plads, men det er dårligt, kan du se alt, jo større vil lukke revision, selv om oplysningerne om den er bedre set. Den optimerede drivplade - 7-tommer eller 5, alt efter han foran bilen og forfra.

Kvalitative og derfor dyre plader udstyret med IPS-matrix, hvilket giver et godt overblik over hjørnet, sammenlignet med de mere billige analoger opererer på TN-matrix. Med hensyn til beslutningen, valget af princippet om én - jo mere, jo bedre. Næsten alle modeller har en fem-tommers af overskuddet på 800 x 480 pixels, og gadgets til syv inches - 1024 af 600. For eksempel enheden Lexand SC7 Pro HD har en opløsning på 1024 x 600 pixels, og det er nok for billeder i høj kvalitet, som ikke behøver at peer til at udfærdige detaljer.

operativsystem

Den bedste løsning er stadig den platform "Android" i modsætning til "windose" operativsystem. Den første har en bredere funktionalitet og evner, og software til det repræsenteret i en lang række. Hertil kommer, med hjælp af tredjeparts software, du kan i høj grad forbedre bilen en tablet, der kører på platformen "Android". Og udviklerne af enheder udgivet primært en opdatering til "grønne" operativsystem, og derefter til "windose".

chipset

Chipset navigator til kvaliteten af signalmodtagelse og nøjagtigheden af bestemmelsen af koordinaterne. Misundelsesværdig populære og respekterede fagfolk anvender chips serien "Star" og SiRF. En af de vigtigste fordele ved disse chips - og modtagelse af det reflekterede signal er svagt med høj positioneringsnøjagtighed. De er uundværlige i bymiljøer, fordi de tillader "bryde igennem" de tæt bebyggede byer. Hvis du bruger en navigator i landet, at omkostningerne er opmærksomme på MTK chips, som er kendt for deres lave strømforbrug. Andre varianter har deres egen liste over kritiske mangler, så du vælger at stille op med dem eller vælge en dyr, men fornuftig udstopning.

processor

Uanset hvor og hvordan du indstiller din bil plade: hovedstøtte, på panelet eller på rattet, så længe det hurtigt behandler de oplysninger og gav den til dig på skærmen. Jo bedre processor, jo hurtigere det trækker et kort og reagerer på miljøet.

Princippet om udvælgelse er den samme som i tilfældet med en skærmopløsning: større antal - bedre hastighed. Den optimale løsning for bymiljøet, og for vejen - 1 GHz. Tag for eksempel den samme Lexand SC7 Pro HD, som er clocket på 1,3 GHz uden friser eller nedsynkning af FPS.

random access memory

RAM er den næstvigtigste indikatorer, når processoren - end dens større, jo hurtigere enheden: downloade programmer, bygge stier mv

Må ikke købe en bil med tablet hukommelseskapaciteten mindre end 512 MB. Universal option betragtes gadgets med 2 GB RAM ombord: hurtig lastning, ingen friser og fremragende arbejde i bymiljøer.

modtagekanaler

Til meget nøjagtigt at bestemme koordinaterne for GLONASS eller GPS-modtageren er nok mere eller mindre konstant signal fra tre satellitter. Men for at få oplysninger om en bredere plan, såsom højde, er fire satellitter påkrævet.

Antallet af kanaler modtaget navigation afhænger af dens følsomhed og immunitet - flere kanaler - højere følsomhed. Dette hjælper i høj grad reducere tid til bestemmelse af koordinaterne samt fremmer en mere grundig behandling af de reflekterede og dæmpede signaler. For eksempel, navigatører på chips "Star" har mere end 40 kanaler af modtagelse, og bil plader anvendes Lexand 3-4 g rapporter fra mindst fem satellitter.

Runtimes

Navigatørerne og tabletter under anvendelse af standard lithium-ion genopladeligt batteri kapacitet fra 800 til 3000 mAh. Nogle gange kan du finde mere avancerede og dyre batterier, såsom Li-polymer. De arbejder længere, hurtigere opladning, men det er livscyklus har en lidt mindre end ioniske analoger. Under alle omstændigheder, at vælge en navigationsenhed, skal du huske at se på batterikapaciteten: Præference er bedre at give et større antal mAh, og selv om han er vægtige, men virkelig selvstændig.

navigationsprogrammer

Nedenfor er en liste over udpegede navigationssoftware blev fastsat en lang tid på markedet, og hvert program har sine egne karakteristika, og nogle nuancer. Foreslå nogle konkrete meget vanskelig, fordi man er god i byen, den anden på banen, og den tredje på alle designet til bjerg rejse. Du skal vælge baseret på deres behov og placering placering.

Populære programmer for navigation:

 • "Navitel" (universel udgave).
 • "SitiGid" (bykørsel og større byområder).
 • iGo.
 • "Garmin".
 • "Autosputnik" (ideel til skråninger).

For mere detaljeret information om hver, kan du udforske de detaljerede instruktioner om de officielle programmer ressourcen og vælge en specifikt til deres behov.

Opsummering

Konklusionen er, kan du fokusere på de kritiske punkter, der skal overvejes, når du vælger en bil eller tablet browser.

anbefalinger:

 • vælge en enhed med understøttelse af indenlandsk GLONASS eller GPS / GLONASS hybrid;
 • visning af mindst fem inches;
 • gadget på "Android" platform;
 • gennemprøvede chipsæt - SiRF og "Star";
 • med en frekvens på mindst 1 GHz;
 • RAM - 512 MB;
 • batteri 2500 mAh;
 • et sæt af avancerede funktioner ikke ondt (du ved aldrig, hvad der vil komme i handy på vejen);
 • testet navigationssoftware ( "Navitel", "SitiGid", "Autosputnik" og "Garmin").

Bør ikke haste til yderligheder, når de køber en navigator: billige model vil være "stump" og hurtigt sætte sig ned og tage for dyrt ikke giver mening, fordi de fleste af de funktioner, sådan en gadget designet til underholdning og ren og skær praktiske ikke har.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.