Kunst og underholdningMusik

Zahar Zavolokin: biografi og værker

TV-program "Spil en harmonika" er stadig populær blandt den ældre befolkning. Dens mere end femten år siden, grundlæggeren Gennady Zavolokin døde. Nu på landsbyer og byer i Rusland, samt bosættelser nær udlandet touring sine børn Anastasia og Zahar Zavolokin. Biografi af den sidste er det mest interessante og omhyggeligt skjult. Han har ingen officielle sider på sociale netværk og elektroniske opslagsværker.

barndom

Zahar blev født i Novosibirsk. Det er, hvor familien bor den dag i dag. Denne by Zavolokin har tilsluttet en masse. Der voksede Zahar og Anastasia, og det første program, "Spil harmonika, min kærlighed" blev filmet på Palace of kultur jernbanearbejdere. På det tidspunkt, Zahar var knap syv år.

Forud for sit arbejde i fjernsynet hans far var komponist og har arbejdet som privat aktør i Philharmonic. Hans barndom var forbundet med et tv og en folkemusik ensemble, så spørgsmålet om, hvor man kan studere og hvad man skal gøre i livet står ikke. Zahar Zavolokin, hvis biografi er forbundet med kunst, selv i sine tidlige år var fast besluttet på at fortsætte sin fars arbejde.

I en alder af 14, begyndte han at arbejde som en del af hendes besætning. At vokse professionelt og at hjælpe familien, han indskrevet på Kemerovo Institut for Kultur og dimitterede med en grad i "Direktør for fotografering". Det meste af sit liv Zahar Zavolokin, hvis biografi er beskrevet i denne artikel, og hjalp i skabelsen af tv-programmer. Han rejste med sin far og søster på de små bygder. Han fortsætter med at arbejde på dette projekt Zahar og nu.

Da faderens død lidt Zahar Zavolokin

Biografi, familie og personlige liv - disse begreber er sat på en dæmper. Tiden syntes at stoppe for et stykke tid. I midten af året Zahara far dør i en forfærdelig ulykke. Det skete på en varm sommeraften, familien vacationed i landet, som ikke fungerede cellulære kommunikation. Zahar tog Gennady til den nærliggende landsby for at købe nogle brød og foretage nogle opkald. Zavolokin allerede vendt tilbage, når ud af ingenting dukkede "Moskvich", der ikke ønsker at vige (på tidspunktet for ulykken, far og søn red gennem det reparerede bro med enkelt-sidebånd bevægelse).

Zavolokin Zahar Gennadievich, hvis biografi er givet i dette papir, i henhold til sundhedsarbejdere fik en åben fraktur. I en tilstand af chok, han forsøgte at gå, og selv trak sin far ud af bilen og fandt en mand klar til at tage dem til hospitalet. I et interview, sagde han, at på vej til distriktet hospitalets far begyndte at bede. I det øjeblik Zakhar indså, at dette er enden. Fra sine kvæstelser Gennady døde bogstaveligt talt i sine arme.

"Chastushka"

Ensemble "Chastushka" udvikler sig parallelt med tv-programmet. Hans første solister var Alexander og Gennady Zavolokin. Holdet stadig bevæger sig med filmholdet. På billedet Zahar Zavolokin, hvis biografi hænger nøje sammen med folkekunst, optræder med ensemblet. Selvfølgelig er de fleste af de sange udført Anastasia, men har også en anstændig repertoire af Zahara og mange fans.

Ensemblet spiller en masse medlemmer Zavolokin familie. De er alle nøje udvalgt af sin far Zakarias. Han valgte dem, der synger med sjæl og kan prale talent. Hvis der ikke data for en præstation på scenen ikke var et familiemedlem fundet et andet job. De siger, at den revisor, for eksempel i halvfemserne involveret mor Zahara og Anastasia.

Spil harmonika favorit!

Det vigtigste en familie, selvfølgelig, er telecast. En af dens førende i dag er Zahar Zavolokin, hvis biografi er aldrig annonceret. Derfor et fuldstændigt billede af, hvilken slags person, han kan gøre publikationerne i medierne og de involverede i skyderiet historier. Mange påpeger, at under optagelserne og screening dem for Zahar holdt lidt fra hinanden, hvilket giver mulighed for at vælge en yngre søster.

I 2016 Zavolokin Jr. i programmet igen gjort rapporteringen fra den internationale festival, som blev afholdt til ære for hans far. Han er også den administrerende direktør for begivenheden. I juli i år, nær Novosibirsk han igen samledes gæster fra hele verden, der udfører folkemusik. Tale varede en hel uge, og startede begivenheden 11 numre om dagen ældre Zavolokin død. Da den frygtelige dato er gået 15 år.

Hvad gør i dag Zahar Zavolokin: biografi, personlige liv og kreative planer

Den personlige liv af en kunstner kan spores af publikationer i medierne. Indtil 2004, en mand aktivt gøre en kamp. Hans søster faldt ofte spøgefuldt hendes is, der Zahar har brug for en kone, end at genere ham. Faktum er, at det virkelig talentfulde mand i lang tid ikke kunne finde sin ene - den, der ville dele sin passion for musik og var klar til at ledsage ham på forretningsrejser, eller vente til returneringen. Nu har han en smuk og beskeden til at matche hendes mands kone - Elena. Det er kendt, at parret allerede havde to døtre, hvoraf den ældste blev kaldt den gyldne by.

For at fortsætte det arbejde, som hans far, Zakhar bruger forskellige metoder til at popularisere folkemusik. To gange om året, han og hans søster producere trykte magasin "Play, Accordion", hvor yngre Zavolokin ansvarlig for layout og foto essays. Han skriver også cd- og dvd-disk med forestillinger og filme, men detailkæder ønskede ikke at distribuere dem. For hans bidrag til at inficere kulturen blev tildelt titlen hædret kunstner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.