FinanserBanker

Den moderne banksystem Rusland

Kreditten Systemet består af en kompleks kredit- og finansieringsinstitutter. Disse institutioner udfører ophobning og mobilisering af omsætningen, og de handler på markedet for lånekapital. De centrale institutionelle forbindelser i den moderne kreditsystem:

- forskellige typer af banker: kommercielle banker, realkreditinstitutter, sparekasser og, selvfølgelig, Central Bank;

- Forsikringsselskaber og pensionskasser;

- ikke-bank kreditinstitutter.

Banksystemet - er den største i størrelse og betydning af æren systemet. Banksystemet i Rusland har flere vigtige egenskaber, såsom: de fleste banker er koncentreret i den centrale del; hovedparten af banken består af små og mellemstore; den dominerende form for ejerskab: aktieselskaber, aktier blandet. Næsten alle banker i Rusland er universelle, et netværk af specialiserede banker som pant, ikke udviklet.

Ruslands banksystem lån til landets økonomi gennem befolkningen, regeringen og iværksættere. "Bank af banker" fra 1860 er det staten Bank Rusland, og siden 1990 Central Bank. Forud for bank reform i 1987 - det var den eneste bank-monopol står for alle kreditinstitutter, emission, løn og kontante transaktioner. På nuværende tidspunkt er dets aktiviteter reguleres af forfatningen og føderale love, og autoriserede kapital og ejendom tilhører føderationen. Samtidig, Centralbanken er ikke ansvarlig for de forpligtelser, staten og tværtimod, i hans arbejde, han er underlagt ikke til regeringen for Den Russiske Føderation og den russiske Duma. At Statsdumaen udpeger medlemmerne af bestyrelsen og formanden for forslaget fra formanden for Rådet, bestemmer formen af revisionen af banken, hører rapporter om formanden og årsrapporten mv

Moderne Ruslands banksystem - et system i forandring, det er en forenklet model af markedet og består af to komponenter.

Todelt banksystem Rusland giver et øjebliksbillede af Central Bank of Russia institutioner og kommercielle banker skære forretning. Centralbanken er "ansvarlig" for udstedelse af penge, stabiliteten af den russiske valuta, fører tilsyn med aktiviteterne i kommercielle banker. Forretningsbanker, til gengæld, er ansvarlige for den offentlige tjeneste, forretning og kunder, give dem en bred vifte af bankydelser og produkter.

Russisk kommercielle banker (ligesom dannelsen af den autoriserede kapital) opdelt i gensidig og egenkapital, med andre ord, om anpartsselskaber og aktieselskaber. Ved type, der tilbydes og engagerede banker kan specialiserede og universelle ydelser. Universal banker har licens til at udføre næsten alle operationer og transaktioner, der er specialiseret - har visse begrænsninger. Afhængig af størrelsen af charteret hovedstad kommercielle banker i de transaktioner og tjenesteydelser, der tilbydes er opdelt i store, mellemstore og små. Der er også banker, geografisk begrænset, og de banker, der opererer i hele området i Den Russiske Føderation.

Ruslands banksystem omfatter også institutionen i en godkendt bank. Det er sådan en kreditinstitut , som i henhold til kontrakten er bemyndiget til at foretage visse finansielle og kredit transaktioner på vegne af offentlige organer eller lokale myndigheder.

Ruslands banksystem består også af ikke-bank kredit organisationer, der repræsenterer en bred vifte af kreditforeninger, investerings- og pensionsfonde, pawnshops, mæglerfirmaer og forhandler virksomheder, leasing og forsikringsselskaber mv ..

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.