FinanserBanker

Sådan skal du tage kredit uden formel beskæftigelse: en liste over banker

Uformelt beskæftigelse med anstændige lønninger nu ingen vil blive overrasket. Arbejdsgivere ikke skynder sig at betale skat, men gode mennesker ønsker ikke at tabe. Men eksperter, der arbejder uformelt, få en række ulemper. Først og fremmest, er det umuligt at tage et lån i den reviderede finansielle institution. Men for at låne penge er stadig muligt. Hvor man kan få et lån uden en formel beskæftigelse? Listen over banker er præsenteret nedenfor.

Hvad skal være forberedt?

Opnå godkendelse af lån til folk, der arbejder uformelt, virkelig svært. Samarbejd med klienter bliver markedsførende (Sberbank, VTB 24, "Gazprombank" og så videre. D.). I de fleste tilfælde for at låne penge, skal du give tre dokumenter: en russisk pas, identifikationskode og en resultatopgørelse. Sidstnævnte dokument er ikke altid påkrævet. Samtidig, hvis lånet er lavet af en lille mængde, skal ansøgningen klient angive arbejdet telefonnummer. Lånet officer kan ringe og angive, om at oplyse antallet af ansatte.

Nogle pengeinstitutter tager risici. Det er muligt at få et lån uden en formel beskæftigelse og garanter. Listen over banker, der tilbyder denne service, selv om små, men kunden har et valg. De, der har besluttet at registrering af transaktionen, er det nødvendigt at tage hensyn til en række punkter. For det første øget interesse satser. Finansiel institution så genforsikret. For det andet må vi forstå, at en betydelig sum uden indkomst tegne en bank mislykkes.

"Promsvyazbank"

Den finansielle institution har en god rating, og er populær blandt individer. Det tilbyder gunstige betingelser for forskellige kategorier af befolkningen. Du kan få kredit uden formel beskæftigelse. Listen over banker, der tilbyder en sådan tjeneste, begynder det at "Promsvyazbank". For kunder med en officiel beskæftigelse er givet lån på 16,9 om året. Men dem, der ikke giver en resultatopgørelse, at blive tilbudt en aftale på mindre favorable vilkår - med 26,9% om året. Det maksimale beløb, du kan låne - 200 tusind rubler. Den maksimale lånets løbetid - 2 år.

Sådan skal du tage kredit uden formel beskæftigelse? Listen over banker "Promsvyazbank" begynder ikke ved et uheld. På loyale vilkår kan serveres her for de kunder, der tidligere har arbejdet med de finansielle institutioner, der er designet aftalerne depositum.

"Renaissance Credit"

Hvor ellers kan du få kredit uden formel beskæftigelse? Listen over banker fortsat finansiel institution "Renaissance Credit". Det tilbyder en række betingelser for enkeltpersoner. Du kan tage alt op til 700 tusind rubler. Den mindste indsats på det samme beløb til 13,9% om året. Men sådanne betingelser er tilgængelige for kunderne at levere en komplet pakke af dokumenter. Endvidere for beløb på over 200 tusind rubler kræves kaution.

Hvilke betingelser vil være for dem, der ikke har formel beskæftigelse? Sådanne kunder Bank "Renaissance Credit" tilbyder at mængden af ikke mere end 200 tusind rubler på 19,9% om året. Den maksimale lånets løbetid i dette tilfælde - 45 måneder. Overbetaling af en sådan traktat vil være virkelig høj. En sådan aftale vil være til gavn for dem, der har brug for pengene her og nu. Hvis du afbetale gælden inden for et par måneder, vil de økonomiske tab være ubetydelig.

"Moskva Credit Bank"

Denne finansielle institution bør være opmærksomme på dem, der er interesseret i spørgsmålet om, hvor man kan tage æren uden formel beskæftigelse. Listen over banker har udvidet ikke ved et uheld. For folk, der arrangerede at arbejde uformelt, kan det blive foreslået formål lån uden sikkerhedsstillelse. I dette tilfælde kan hastigheden være små - fra 22,5% om året. Før du får et lån, vil kunden nødt til at udfylde en ansøgning i banken. Her er det nødvendigt at præcisere, i tillæg til passet oplysninger, data om betjening, flere telefonnumre (mobil og fastnet).

For lån kunden kan også gælde i realtid. Afgørelse om afslutning af transaktionen den finansielle institution tager over flere dage, og derefter meddeler kunden. Komfort i det faktum, at der kan opnås lånet på et plastikkort. Hvis klienten at foretage rettidig betaling, er den finansielle institution overvejer at reducere hastigheden eller øge grænsen.

"Mast Bank"

En af de få finansielle institutioner tilbyder at udstede en låneaftale betingelser, loyale mennesker, der ikke har nogen formel job. Med fremkomsten af den finansielle krise, har låneomkostningerne steget betydeligt. Men "Mast Bank" fortsatte med at yde de penge under loyale betingelser. I dag kan det tage op til 950 tusind rubler på 26,4% om året. Den maksimale lånets løbetid i dette tilfælde - 24 måneder.

finansielle institutioner, eksperter korrekt vurdering af risici og ikke giver penge ud til alle og enhver. For at få den ønskede mængde, skal du være så ærlig med banken. Det er nødvendigt at rette indikere niveauet af deres indkomst, selv om det ikke er officielt. Tja, hvis disse oplysninger for at kunne bekræfte arbejdsgiveren.

"Mast Bank" byder også gunstige betingelser for indskud. Hvis kunden har en indskud i banken, chancerne for at få kredit for loyale betingelser stigning. Det er ligegyldigt, hvordan kunden anvendte.

"Bank of Moscow"

Hvordan og hvor man kan få et lån uden en formel beskæftigelse? Liste over banker i Moskva nødvendigvis indebærer en finansiel institution. Hver russisk borger har mulighed for at tage pengene i kontanter ved loyale betingelser. Satsen for eksisterende kunder - med 13,9%. Men sådanne ydelser ikke tælle dem, der appellerede til banken for første gang. Folk, der arbejder uformelt, kan modtage op til 150 tusind rubler i 36 måneder på 23,5% om året. Samtidig, jo højere indkomst, jo mere sandsynligt, at den finansielle institution vil godkende ansøgningen om lånet.

Gode forhold på lånet kan få individuelle iværksættere. For at modtage mere end 150 tusind rubler, bliver nødt til at give, ud over et pas, bevis for registrering af selskabet.

Ansøg om lån behandling er mulig i realtid. For at gøre dette, bare gå til det relevante afsnit i den officielle hjemmeside for banken og give alle de nødvendige data. Beslutningen om at yde lånet skal ske inden for et par hverdage.

"OTP Bank"

Finansieringsinstitut opererer i udlån markedet i lang tid, her samledes en imponerende kundebase. De, der ikke ved, hvilken bank at tage æren uden formel beskæftigelse, bør listen over banker studeres på forhånd. Du er nødt til at indgive en ansøgning til flere finansielle institutioner, og en af dem vil være "OTP Bank."

Virksomheden tilbyder flere lån programmer. Her kan du købe på kredit bil eller ejendom. Men sådanne transaktioner kræver stadig formel beskæftigelse. Og dem, der arbejder uden registrering, kan du låne op til 200 tusind rubler. Satsen vil afhænge af varigheden og beløb lånt. Hvis kunden ønsker at tage mindre end 75 tusind rubler, vil blive foretaget en afgørelse fra kreditkomiteen hele 15 minutter. Ansøg om indgåelse af transaktionen kan være i realtid på den officielle hjemmeside for den finansielle institution.

Banken "øst"

Hvor og hvordan man tager et lån uden en formel beskæftigelse? Listen over banker kan blive opfyldt med dette selskab. Institution, der tilbyder forbrugslån og kreditkort. Afgørelse om afslutning af transaktionen modtages af hver kunde individuelt. Eksperter anslår solvens kunden, angiver, hvor og hvor længe han er ansat. Det er ligegyldigt, om en potentiel kunde arbejder officielt eller ej. Lånets størrelse afhænger af indkomst.

Den "Øst" bank kan låne op til 500 tusinde på 15% om året. Den maksimale periode, hvor der kan indgå en aftale - 36 måneder. Jo hurtigere gælden er betalt ud, jo mindre overbetaling på lånet. Beslutningen om at yde midler til låntageren er taget i 15 minutter. En foreløbig ansøgning om registrering af transaktionen kan indsendes i realtid.

Hvem kan blive kunde i banken? Institution sætter nok loyale krav. Klienten kan være enhver russisk statsborger i alderen 18 og 75 år (lånets løbetid er taget i betragtning). Ligegyldigt arrangeret en potentiel kunde formelt eller ej, på det samme sted det bør ikke være mindre end tre måneder.

Online lån

Populære I dag får lån. Mange udlån institutioner er villige til at give penge til dem, der arbejder uformelt. Ved den første registrering af transaktionen normalt tilbudt loyale betingelser. I nogle tilfælde kan du få penge til 0%. På de efterfølgende opkald kommer til at betale mere end 30% per måned. Overbetaling er virkelig imponerende.

Hvordan får vi et lån uden en formel beskæftigelse? Listen over banker supplere de forskellige udlån institutioner, såsom "Zaymer", "Moment Credit", "Æresord", "Turbozaym", "kål", etc. Alt du skal gøre for at komme ind i gæld, - .. Er at give pasoplysninger af borger i den Russiske Føderation, samt betalingsoplysninger, som vil blive krediteret det ønskede beløb. Pengene kommer til låntageren i 15 minutter.

For at opsummere

Lånet kan være gavnligt i tilfælde af, at det er udstedt for en kort tid. Det skal erindres, at enhver del af denne plan indebærer at pålægge en overbetaling. Særligt store finansielle omkostninger vil være i tilfælde af, at kunden ikke officielt ansat.

Der er mange organisationer, der er villige til at give penge, men det tager hensyn til de store risici ved den potentielle låntager. Så hvordan kan du få et lån uden en formel beskæftigelse? Liste over banker i St. Petersburg, Moskva, Jekaterinburg og andre byer i Rusland præsenteret ovenfor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.