Kunst og underholdningFilm

"Southern Nights". Skuespillere telemelodramy Valentin Vlasov

historie

Melodrama "Southern Nights", skuespillere og roller er afstemt til hinanden under vågent opsyn af producenten Kirilla Balmina, har en sekundær plot, er der intet revolutionerende og nyskabende. Hovedpersonen - en succesfuld ledende analytiker Yulia Kovalevskaya stor virksomhed går på forretningsrejse. Hendes selskabet har planer om at bygge et hotel på den maleriske Sortehavskyst, men en del af webstedet tilhører en utrolig stædig ejer Viktor Lapin, som i en hvilken som helst ikke ønsker at sælge deres kolonihave.

Møde hovedpersoner strækker sig i en anspændt atmosfære, var en mand opfører sig nogenlunde Julia tricks skal udholde det. Efterhånden karaktererne begynder at snakke, og så føler sympati for hinanden, for at vokse ind i en rigtig stærk følelse. Kovalevskaya bogstaveligt splittet mellem bølgende lidenskab og professionel pligt, alt er i horisonten, ser det ud som en tidligere mand. Her er en rørende og spændende historie præsenteres for publikum i filmen "Southern Nights" aktører, spille hovedrollerne.

forretning dame

Billedet af heltinden Julia Kovalevskaya i begyndelsen af fortællingen præsenteret af en typisk business kvinde. Hun ensporet, pragmatisk, rationel og noget tørt, beskueren får det indtryk, at der ud over hendes karriere, ikke interesseret i noget. Hun planlægger selv at gifte sig med en kollega Kirill (Artem Artemev) rent pragmatiske grunde, at have opnået juridisk rådgivning. Heltinden Ksenia Romenkovoy første par sympatisk tilskuer, den producerer en følelse af afsky, men i "Southern Nights" filmskuespillere gør vilje instruktøren, scenariet tilsvarende billeder. I løbet af historien, hun er væsentligt forvandlet, afslører en feminin sensualitet. Heltinden er en dejlig person, som det er umuligt ikke at sympatisere.

På tidspunktet for premieren på filmen skuespillerinden var Ksenia Romenkova ikke en debutant i e aktiver 14 film og tv-projekter, den mest berømte er: "Fem brude" (2011), "Pretty Boy" (2011), "Zhurov 2" (2010) og andre. Men billedet af Julia blev især vigtigt for den udøvende kunstner. Ifølge hende, havde hun længe drømt om det en markant rolle. Skuespillerinden husker anvisninger deres lærere, der underviste Romenkovu faktum, at helten nødvendigvis skal mutere til det endelige produkt.

russisk Celentano

Artem Tkachenko, spille den vigtigste mandlige rolle Viktor Lapin, fik sin filmdebut i 2004, på nuværende tidspunkt på grund af hans 55 film kreditter, primært tv-serier. Skuespilleren opnåede berømmelse efter luftning af "sværdkæmper" billeder, "Indigo", "Man fra Mars" og, selvfølgelig, "Southern Nights". Aktery- Tkachenko kolleger på sættet bemærkede det høje faglige niveau af den udøvende kunstner.

Hans helt vinmarker på kysten modtaget fra sin far arvet. Han er forelsket i sit arbejde, men økonomiske problemer truer udviklingen af virksomheden. At være på randen af konkurs, er helten ikke give op, så at ankomme til transaktionen af salg Julia han er ved at blive yderst uhøfligt, næsten uforskammet, ja, bare en indenlandsk version af Celentano "Trold kan tæmmes".

resumé

Melodrama Valentin Vlasov er faktisk en film af to skuespillere, som hele historien er baseret på historien om relationerne mellem heltene Artoma Tkachenko og Xenia Romenkovoy. På trods af dette, filmen fundet levende bipersoner, perfekt supplerer det samlede billede af historien: en ven Mikhail hovedperson (spillet af Aleksey Kolubkov), hans kone Nina (skuespillerinde Ekaterina Saharova), ex-forlovede af heltinden Kirill (skuespiller Artem Artemev), direktør finansielle selskaber (skuespiller Aleksey Kritsky), en restauratør (Eugene Zhuravkin skuespiller) og dyster politifolk i udførelsen af Alexander og Alexander Poryvaeva Kostelova.

Alle aktørerne i filmen "Southern Nights" spille problemfrit, organisk og naturligt, at holde beskuerens opmærksomhed til den endelige ramme. Klimaks i postanovschitsy er en smule kaotisk og sløret - det er den eneste kommentarer fra kritikere mod tv-filmen "Southern Nights» (IMDb: 5.40).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.