Nyheder og SamfundØkonomi

Leveomkostninger i St. Petersburg: St Petersburg efter behov, så for ikke at sulte ihjel

Desværre, de mennesker, der definerer grænsen af eksistensminimum, og dem, der er tvunget nøjsomhed på hver en krone, selvom på forskellige sider af barrikaderne. Regeringen årligt og kvartalsvise resultater statistik, data, hævder, at visse beløb, de kan være i stand til at levere en acceptabel levestandard.

Hvad er leveomkostningerne

I en tid med Sovjetunionen eksisterede ikke begrebet en løn. Folk har ikke give nogen oplysninger, skal du ikke sætte grænser, hvorved de kan vurdere deres livskvalitet. Lev rigt Må ikke bare skamfuldt, så folk ikke er klar over, at de lever under fattigdomsgrænsen eller fattigdom - levede som de havde råd midlerne. Vi taler om begreberne "forbruger kurv", "leveomkostninger" i begyndelsen af 1990'erne. Og nogle russere fandt, at de var næsten tiggere, og indholdet af deres pung vil være tilstrækkeligt kun for fysisk overlevelse.

Siden da var der eksperter og statistikker, regelmæssig analyse og figurer. Alt for at være i stand til at regne ud, hvor meget og hvilken slags produkter, serviceydelser, ting, en person har brug for at leve. Med andre ord - at bestemme leveomkostningerne. I St. Petersborg, i en bestemt region, dette tal adskiller sig fra de samlede føderale og data periodisk leveres på hjemmesiden for den kommunale administration.

Hvorfor har vi brug for at vide leveomkostningerne

Alle analyser og beregninger foretages for at bestemme trivsel af befolkningen, samt at indstille mængden af pensioner, sociale ydelser, mindstelønnen, stipendier. Dette er en nødvendig del af den sociale og økonomiske politik af staten, da ikke alle borgere har mulighed for at tjene en indkomst over gennemsnittet eller endda arbejde.

St. Petersburg: hvordan laver du i den nordlige hovedstad?

Hvad er leveomkostningerne i St. Petersburg? Kan vi virkelig lever på det, eller det er ikke det rigtige ord og korrekt at bruge "overleve"? Lad os se på tallene.

Den officielle hjemmeside for St. Petersborg Administration citerer mange data rapportering, herunder leveomkostninger. Petersborg, 2013, hvor omkostningerne er blevet mættet, kan den store stigning i denne indikator ikke prale. I fjerde kvartal, den erhvervsaktive befolkning bør have til at leve i mængden af 7874.40 rubler, pensionister skulle opfylde mængden af 5455.70 rubler, børn - .. 6199.00 rubler. (Dekret № 137 fra 2014/03/13, regeringen i St. Petersborg). Hvis du tager tallene i midten - det viste 7072.50 rubler.

Det er værd at nævne, at dette tal tager hensyn til forbrugeren kurven (minimum af mad - brød, kød, fisk, frugt, grøntsager), de nødvendige udbetalinger og bidrag. Leveomkostninger i St. Petersborg for perioden lidt mindre end landsgennemsnittet, i henhold til det forbund sat gennemsnit 7326 rubler.

At der i 2014 har vi forberedt

De seneste data om, hvad leveomkostningerne i 2014, St. Petersborg lært for nylig den 29. maj (beslutning af regeringen i St. Petersborg under nummeret 439). Raske befolkning skulle 8,449.60 rubler., Pensionister måtte leve på 6110,40 RBL., I det mindste for børn blev anslået til 7411.10 rubler. Værdien af den gennemsnitlige - 7694.40 rubler.

Man kan ikke være uenig, at tallet er steget. Myndighederne har knyttet denne stigning med en stigning i produktionsomkostningerne og økonomiske situation i Rusland. Kommentarer om stigningen i lønningerne ikke var, pointen er at forhindre en skarp pris hoppe. På hvilket vil være leveomkostningerne i St. Petersborg i næste kvartal, vil det kun være kendt i et par måneder.

Lad os håbe, at borgerne stadig vil have et bedre liv og et højere niveau for livet bliver normen, når i madkurv vil være dyrere produkter. Dette vil øge eksistensminimum selv, som vil påvirke resten af sociale ydelser - ydelser, mindsteløn og pensioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.