SundhedMedicin

Pulstryk

Hvad er - puls? This rytmiske forskydning jerky karvægge forekomme på grund af bevægelsen af blod, der udstødes gennem hjertet.

Stor interesse i studiet af hjertefrekvensen viste mere gamle indiske, græsk, arabisk og kinesisk læger. Dengang mente man, at der kan tildeles til en hvilken som helst behandling af sygdommen, diagnose og prognose kun gøre karakteren af pulsen. Desuden fandt de, at pulsen er afhængig af alder, køn, sygdom og krop. Når læren af pulsen erhvervet de grundlæggende principper for den videre formation på grund af manglen på en enhed, der vil optage pulsbølgerne, det var meget langsom. Kun indførelse af moderne metoder til fastsættelse hjertet, såsom: flebopezografiya og arteriopezografiya meget udvidet og uddybet vores viden inden for undervisning på pulsen.

Pulstryk er forskellen mellem det diastoliske og systoliske tryk , og måles i millimeter kviksølv. Normalt normalt blodtryk (systolisk / diastolisk) når 120/80 mmHg (MmHg).

Lav puls tryk

Pulstryk anses unormalt lav, hvis den er mindre end 25% af det systoliske værdi. Den mest almindelige årsag til lav pulstryk er den venstre ventrikel slagtilfælde, samt nogle eller trauma, som er ledsaget af betydeligt blodtab.

Hvis impulstrykket er ekstremt lav (mellem 25 mm og mindre), kan årsagen være lille hjerte- slagvolumen som hjertesvigt. Endvidere kan lavt pulstryk også være forårsaget af aortaklappen stenose.

Høje puls pres under eller efter træning

Typisk impulstrykket hos raske voksne i hvile er omkring 40 mm Hg Denne stiger med motion stress på grund af øget slagvolumen. Puls pres sædvanligvis normaliseres inden for 10 minutter hos raske mennesker. De fleste mennesker på tidspunktet for lille fysisk anstrengelse det systoliske tryk øges gradvist, og det diastoliske er den samme. Mens nogle lægemidler mod forhøjet blodtryk har den bivirkning af stigningen i det diastoliske blodtryk, ACE-hæmmere med stort held konkurrere med høj puls tryk. Meget skadeligt høj puls pres, som accelererer den naturlige ældning af indre organer, især hjerte, hjerne og nyrer. Dette symptom kombineret med bradykardi og forkert, uregelmæssig vejrtrækning indikerer forøget intrakranielt tryk. I dette tilfælde er det obligatorisk at konsultere en læge.

De vigtigste årsager til den høje pulstryk:

 • aterosklerose;
 • arteriovenøs fistel;
 • kronisk fiasko;
 • hyperthyroidisme;
 • feber;
 • anæmi;
 • graviditet;
 • angst;
 • hjerteblok;
 • endocarditis;
 • øget intrakranielt tryk.

Forøget pulstryk - det vigtigste symptom på hjertesygdom

Nylige undersøgelser viser , at det høje blodtryk puls er en meget vigtig indikator for risikoen for hjertesygdomme og atrieflimren. Hvis patienten lider af højt pulstryk kan behandlingen indbefatter lægemidler - ACE (angiotensinomdannende enzym).

En undersøgelse fra 2005 viste, at tage en fem mg folinsyre dagligt i 3 uger vil bidrage til at reducere impulstrykket med 4,7 mm Hg Og har forskerne konkluderet, at folinsyre er et meget effektivt middel til at forøge stivheden af arterierne, hvilket bidrager til forebyggelse af systolisk hypertension.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.