SundhedMedicin

Epigastriske: hvad er det? Beskrivelse. Smerter i epigastriske region

Epigastriske i medicinsk praksis er en guide fremskrivning af de indre organer. Et andet navn for dette område - epigastrium. Da placeringen af smerte, lægen under undersøgelse af patienten identificerer stedet for nederlag og etablerer en foreløbig diagnose. Hvor er epigastriske? Epigastriske placeret direkte under formet som et sværd proces. Epigastriske region svarer til projektionen af maven til maveskindet.

kliniske billede

Smerter i epigastriske region forekommer i patologier i mave-tarmkanalen. Med henblik på at afgøre, hvilke af fordøjelsessystemet orgel afdeling forbløffet du ønsker at indstille intensiteten af smerten fra midten linje af kroppen. Ømhed stump eller akut, samt smertende og Expander natur kan indikere gastritis eller mavesår. I disse tilfælde, at patienten føler ubehag i brystbenet langs spiserøret. Typisk er smerten ikke er forbundet med fysisk aktivitet. Dog kan der opstå ubehag i forbindelse med overtrædelse af kosten. Normalt bugspytkirtlen begynder at forstyrre området elskere af akutte og sure fødevarer, stærk kaffe og andre produkter. I perioden med størst forværring opkast. Efter hendes smerte fornemmelser forsvinder normalt. At sådanne angreb ikke gider, bør du nøje følge den tildelte kost læge. Til fjernelse af sådanne symptomer anbefales at fastgøre til epigastriske region varmt vand flaske, drikker svag te eller varmt vand.

måltidet

I tilfælde af epigastriske ubehag, skal du installere sin forbindelse med indtagelse af mad. Når angrebene i en halv time eller en time efter at have spist den smerte kaldes tidligt. Dens varighed normalt varierer i intervallet 1-1,5 timer. Ved modtagelse af fødevaremassen fra maven ind i tarmen sådanne fornemmelser testet. Men hvis og begyndte at forstyrre epigastriske region, kaldes det et sent måltid efter halvandet år til tre timer. Dette skyldes indtrængen i duodenum mavesaft, hvilket medfører irritation af slimhinder. Patienter, der udviser disse symptomer har en tendens til at føle sig "sult smerter". De begynder efter 6-7 timer efter at have spist og drukket efter afslutningen af måltidet. Mennesker med sår i alle organer i fordøjelsessystemet, er der smerter i natten. De opstår som regel fra 11 pm og fortsatte indtil omkring 3:00.

Krop position og fysisk belastning

Når ptose mave smerte intensiveret betydeligt, når den menneskelige krop er i en oprejst position. I tilfælde af sammenvoksninger med de omkringliggende organer sensation sammensat med vægtløftning og skiftende kropsstilling.

Art og intensitet

Sygdomme i mave ofte ledsaget af ømme eller kramper smerter. de er normalt af moderat intensitet. Imidlertid perforering af mavesår karakteriseret ved stærk "knivlignende" smerte. Endvidere ulcerøse patologier iboende frekvens af angreb (smerte alternerende med stadium fravær af symptomer), sæsonudsving eksacerbation (manifesteret hovedsagelig i perioden foråret og efteråret og strækker sig i sommeren).

behandling

For at opnå den højeste effektivitet, brug kompleks terapi til formål at reducere gastrisk surhedsgrad, sårheling, ødelæggelse af skadelige bakterier, samt let kost. Epigastriske smerter kan reducere antacida, som har tendens til at omslutte maveslimhinden. Ved behandling af maligne tumorer kun bringe lindring til narkotiske analgetika, er umuligt uden dem terapi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.