SundhedStomatologi

Genoprette, forbedre og typer af proteser

Til dato, tandpleje tilbyder en række tjenester i tandproteser. Dette kan være en genoprettelse af de beskadigede tænder og genskabe mangler. For at forbedre funktionalitet og æstetik af tænder anvende de nyeste teknologier og materialer. Nu kan du uden frygt for at gå til tandlægen - alle former for proteser tænder udføres under lokalbedøvelse og er helt smertefri.

Hvis flere tænder fjernes, hele byrden falder på resten af tænderne, således fuldstændigt deformeret række og det skiftede. Som følge af denne dårlige forarbejdede fødevarer kommer ind i maven, som er begyndt at arbejde hårdt og fordøje stykker af produkter - hvilket igen truer en sygdom i tarmkanalen. Kæbe sammensætning lider også af den tid, hvor der er et stykket, ubehag og smerter i den brede åbning af munden. I dette tilfælde presserende tandproteser, eller kan begynde at ødelægge resten af serien.

En kvalificeret læge efter undersøgelse og forhandling vil fortælle dig, hvad slags tandproteser passer til dig, og lave en grov plan for yderligere behandling. Hele afhænger slimhinden og generelle tilstand af mundhulen, er det dannet af denne kliniske billede. Prispolitik på protetiske metoder er helt anderledes: fra 5000 rubler og derover.

I tandplejen, er der flere metoder til tænder proteser:

Fast - struktur formet som naturlige tænder. De er fast forankret i munden og ikke tillader kroner, proteser eller implantater til at bevæge sig.

Disse strukturer omfatter:

· Bridges. De består af mellemliggende dele og kroner. Sådant slid i forhold til eksisterende kroner af tænder (er reference), den mellemliggende del erstatter de manglende tænder.

· Finer - keramiske plader, er de placeret på slibes tand. En sådan fremgangsmåde er ideelt udglatter kosmetiske defekter.

· Kappa afslappende - plastovertræk, som er tæt lukkede tænder. De anvendes til en række forskellige dentale formål.

· Inddækninger - støbt pin implanteret i en sund tand rod.

· Kroner - metalfri, metal, metal keramiske.

· Metalfrit keramik på implantatet.

· Keramiske indlæg.

· Protese på implantat - en kunstig implantat, der er implanteret i kæbebenet, og har det sat kronen.

· De enkelte kroner.

Disse typer af tandproteser hjælper mennesker opretholde et smukt smil og erstatte en defekt i tandsæt.

Aftagelig - dette design, siddepladser i munden, som kan fjernes og rengøres. Ikke alle mennesker er egnede og ikke-aftagelige tandproteser på implantater i kraft af eventuelle kontraindikationer, så de erstattes af aftagelig. De er en del af flytbare delvis og fuld. Den første type er lavet, når patienten ikke er et stort antal tænder. I kunstige tandkød, lavet af plast, sæt tænder, og fast dem med Klamer.

Den anden type er egnet for folk med en fuldstændig mangel på tandsæt. Tandproteser fremstilles ved analogi med pervmy typen, blot uden metal vedhæftet Klamer. Faktisk kan de typer af proteser variere af flere grunde. De mest almindelige:

- på materialerne (plast, gummi, metal, porcelæn, etc.);

- til fiksering (aftageligt, aftageligt, kombineret);

- baseres på den (delvis erstatning af dental defekter eller fuldstændig substitution);

- fordeling (broer, der ikke kan fjernes, plade, hvile);

- efter formål (forebyggelse, funktionel, professionel medicinsk, kosmetisk Correcting);

- ved at fastsætte varighed.

Nogle typer af proteser muligvis ikke for børsnoterede grupper, som udføre flere funktioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.