SundhedSygdomme og betingelser

Hvad er trøske?

Mange kvinder rundt om i verden er interesseret i spørgsmålet, det ligner en drosler. Faktisk kan løse dette problem, er der mange myter og nøjagtige oplysninger er mindre. I dag har vi fremhæve de grundlæggende fakta om sygdommen, såsom trøske. Det gør ondt ofte kvinder og kan forekomme som en følge af andre sygdomme.

Så svaret på hovedspørgsmålet, det ligner en trøske? Denne svamp candida, et gunstigt miljø for udvikling af som anses slimhinderne i munden og tarme. Udfældning af parasitiske overgang i form, kan banale nedsat immunbeskyttelse af organismen, fx efter oplever sygdommen og dermed vedtagelsen af lægemidler over en lang tidsperiode.

Det er underforstået, at den aktive reproduktion af svampen kan skyldes ændringer i hormonal niveauer. Dette sker som regel, når en ny prævention eller graviditet, det vil sige, når der er en bølge af hormoner. Selv under normale halsbetændelse læger med antibiotika ordineret middel mod trøske. Dette skyldes, at antibiotika dræber skadelige bakterier ud over dem, der kræves af kroppen, der dræber immunsystemet. Derfor er den naturlige balance forstyrres bakterier og svampe, hvilket resulterer i candidiasis.

Som nævnt ovenfor, det bedste miljø for svampen er tarmslimhinden. Derfor, hvis du ikke overholder de grundlæggende regler for personlig hygiejne, kan du oprette en atmosfære befordrende for udbredelsen af svampen i skeden og dets aktive udvikling. Af denne grund, eksperter anerkendt den farligste var tæt undertøj, og især den såkaldte "streng". Efter alt, de kombinerer en tynd tråd af anus og vagina, hvilket skaber friktion når walking, og skadelige bakterier fra tarmene til let trænge ind i vagina.

Men hvis det tid til at identificere sygdommen, kan du nemt slippe af med det. Derfor bør du vide præcis, hvad symptomerne på trøske. Normalt er det kun forekommer i razziaen på den hvide farve af det berørte område. Men nogle gange sygdommen er ledsaget af en følelse af kløe og brændende fornemmelse. Forskere har bemærket, at kvinder kløe værre efter aften hygiejneprocedurer, og kan være så alvorlige, at søvn er umuligt. Også kan forekomme udledning er meget tyk konsistens, undertiden osteagtig. Men disse symptomer kan og bare rolig, så hvis du er plaget af mistanke, er det værd at søge hjælp fra en specialist.

Lægen vil undersøge, tale, ligner en trøske, og stille en præcis diagnose. Den mest smøre mikroskopi anses almindelige måde at bestemme sygdommen. Efter bekræftelse af tilstedeværelsen af sygdomsbehandling foretages. Generelt er det udført med brug af vaginal cremer og tabletter, som anvendes om natten i to uger. Der er lægemidler, der er beregnet til engangsbrug. De helt sikkert give et positivt resultat, men en fuld helbredelse kan kun opnås efter en lang kursus.

Hvis sygdommen er strømmet ind i en akut form skal behandlingen suppleres med konstant rengøring kønsorganerne. Det er bedst at gøre det hver par timer, så svampen ikke har spredt sig til urinrøret. God til helingsprocessen douching med laktobakterina, da denne løsning forhindrer den videre udvikling af svampen, opdele det, og hjælper med at genoprette den vaginale mikroflora.

Det er værd at bemærke, at sygdommen er ikke kun kvinder, den mandlige halvdel af befolkningen i mindre almindelige, men stadig lider af en svamp. Så det ligner en trøske hos mænd? Det første tegn anses for at være rødme og hævelse af glans penis, kan denne betingelse være ledsaget af kløe og brændende fornemmelse. Nogle gange kan en mand kan føle smerte og ubehag under samleje og vandladning, selv. Ofte er der teatralsk plak, som også lugter dårligt. Til behandlingen gives normalt et lægemiddelstof-indeholdende fluconazol. Som et supplement, forskellige salver og cremer, der virker symptomatisk ( "Clotrimazol", "Betadine" salve nistatinovaya).

Således bør alle vide, hvad det ligner en drosler. Du ved aldrig, hvad du vil overvinde sygdom i morgen, og du har brug for at reagere hurtigt og effektivt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.