SundhedSygdomme og betingelser

Sur smag i munden

Sour smag i munden efter et måltid optrådte mange. Årsagen til dens forekomst kan være enhver parabol eller et produkt har forladt en sådan finish. I dette tilfælde en sur smag i munden hulrum forsvinder efter kogende vand skylninger. Hvis dette ikke virker, skal du kigge efter årsagen dybere.

Mange gastrointestinale lidelser ledsaget af ikke kun en sur smag i munden, men lugten af det. Dette kan indikere, at heliobakterii udvikle sig i bughulen. Deres opdagelse er mulig ved sensing. I betragtning af den manglende viden om denne type bakterier, er der ingen ideel metode til behandling. I dette tilfælde terapi indebærer en gentagelse af deres regime. Samtidig, selvfølgelig, kontrol af patientens tilstand af læger.

Sur smag i munden kan være forårsaget af højt syreindhold.

Identificering af årsagerne til dette fænomen har været en læge. Under dennes tilsyn og i overensstemmelse med resultaterne af diagnostiske foranstaltninger patient sætte en præcis diagnose. Derfor, hvis sur smag varer ved lang periode og er ledsaget af andre ubehagelige fænomener henvise til specialisten.

Som det er kendt, den menneskelige krop - mekanismen er meget tankevækkende. Som regel er det rapporteret om krænkelser i deres arbejde på forskellige måder.

En sådan metode er forekommende bitter smag i munden. Måske en reaktion på et produkt eller skålen. Så ser ofte en bitter smag i munden efter fedtet, krydret eller stegt mad. Dette fænomen kan være kortvarig eller permanent til stede. For at slippe af midlertidig hold Føl bitterhed anbefalede orale solsikkeolie to til tre minutter. Denne procedure gentages i løbet af dagen.

Hvis den bitre smag fortsætter i lang tid, kan det være et signal til det faktum, at forstyrret leveren. I så fald bør du være opmærksom på din kost, kan det være nødvendigt at udelukke det nogen produkter. Desuden anbefales det at rense din krop af toksiner.

Hvis der ikke er nogen andre symptomer forbundet med sygdommen af fødevaremyndigheder, ledsaget af kun en ubehagelig lugt bitter smag i munden kan indikere stomatitis eller gummi sygdom. Derfor er det nødvendigt at besøge tandlægen.

En anden årsag til bitterhed i munden er en bivirkning af antibiotika og antihistaminer, traditionel medicin med zveroboem og havtorn olie i sammensætningen. De er involveret i drabet på normale mikroflora i tarmen, der forårsager struma.

Bitterhed karakteristisk for reflukssygdom. det ofte sker under graviditet.

Årsagen kan også være stressende. Som bekendt, er det ledsaget af en stor frigivelse af adrenalin, som forårsager glatte muskelspasmer i galdevejene. I sådanne tilfælde, angstdæmpende medicin.

Eksperter anbefaler omhyggeligt tage skrællet pinjekerner. I praksis var der en række tilfælde, hvor de har været årsag til bitterhed. Det faktum, at nogle udbydere før pakning squeeze af jordnøddesmør. I dette tilfælde, møtrikken er ubrugelig, det begynder at forringes meget hurtigt. Det er en tildeling af syrer, som ikke blot kan føre til fremkomsten af bitterhed, men også til forgiftning.

En almindelig årsag til bitterhed er en afbrydelse af galdeblæren. Som du ved, er dette organ tæt forbundet med fordøjelsessystemet. Galdeblæren involveret i fjernelsen af galde. Med sine funktionelle forstyrrelser produceret stagnation, fødevarer begynder at drysse i den intestinale område. Der er følgelig en fremgangsmåde til nedbrydning af organisk stof.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.