SundhedSygdomme og betingelser

Svedende natten: årsager og behandling

det menneskelige legeme er iboende i funktionen af sved, som er nødvendig for at regulere kropstemperaturen. Der gøres brug af sved beskyttelse og afkøling af huden. Derfor skal normal mand sved ved en forhøjet temperatur luft eller under træning. En anden årsag til hyperhidrosis kan være en stressende situation eller kvalme. Men nattesved er en patologisk symptom associeret cc andre faktorer.

Så hvis barnet ser i en drøm sved, kan årsagen være en hyperaktivitet. Men når sådanne manifestationer i voksen læge skal være på vagt og stille en diagnose, for at forhindre udviklingen af alvorlige sygdomme. I nogle tilfælde, nattesved er et almindeligt symptom på generaliseret hyperhidrosis. Sjældent sådanne manifestationer er de symptomer på Hodgkins sygdom og tuberkulose.

Også om natten sveder forårsage sygdomme, såsom gastro-øsofageal reflukssygdom, immundefekt, tumorer, obstruktiv apnø, hyperthyroidisme, hypoglykæmi. Derudover sveden medicin kan provokere temperaturen, trykreduktionen, og andre.

Meget hyppig årsag, som et resultat af, hvor der er en regelmæssig stærk svedtendens om natten, er tumor sygdomme, kotrye bliver spirende metastase, årsag feber. En mindre almindelig årsag er et lymfom. Som et resultat, at sygdommen påvirker lymfeknuder. På sygdommen kan ikke gætte, og bare sveden om natten er det eneste symptom. Hvis du gendanne fra sygdommen, og sveden vil blive afholdt.

Lymfom - også hemmelighedsfuld sygdom, der påvirker lymfeknuder. Symptomer forekommer sveder med svaghed, feber, forstørrede lymfeknuder. Metastatisk rygmarvskompression er øget svedtendens, herunder under søvn, symptomer er ledsaget af dårligt helbred, vægttab, dårlig appetit.

For at reducere nattesved og endda slippe af med det, kan du bruge de traditionelle metoder til behandling. To spiseskefulde brygget urte salvie og røllike i en pint af kogende vand. Bruge bouillon til lotioner, bade og komprimerer. Anvendt som et middel til sved og kunst. skeen græs jordstængler mountaineer snake, som er nedlagt i liter kogende vand. Vi er nødt til at tage tre gange om dagen i en halv kop.

Når pågældende forøget nat sveden, bruge tredjedel kop infusion indsamling græs Hypericum perforatum (50 g), Melissa (20 g), lind blomst (20 g), baldrian rod (10 g), Cudweed (40 g), Viola tricolor ( 10 g), en stor celandine (10 g). To skefulde blandingen koges i 10 minutter, en time forsvare, drikke tre gange om dagen.

Reducere nattesved hjælpe gnide vandig opløsning af eddike (vand - eddike, er andelen på to til en). En anden måde: et hundrede gram egebark koges i en liter vand og derefter påført på sveden hud eller bakker, der anvendes til lemmer. Hvis bleudslæt og inflammatoriske fænomener, der ledsager sveden, kan man prøve en komprimere af infusion rod alteynogo. Lægemidlet fremstilles ved formaling af de rødder, der er fyldt med vand (1:20), insisterer time og filtreret. I betændt hud i 10 minutter gazetamponer tilføjet, gentages proceduren efter 40 minutter. Derefter skal huden være tør og drys talkum.

Vodka tinktur af birk knopper tørre huden to gange om dagen.
Også, to gange om dagen, tage 20 dråber baldrian sammen med calciumgluconat tablet.

For at reducere sveden, skal du fjerne fra kosten kaffe. I stedet bør han gå til urtete fra citronmelisse, mynte, oregano, salvie og ingefær.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.