HjemlighedHavearbejde

Tomat "Skat Drop". Tomat "Skat Drop": anmeldelser. Tomat "Skat Drop": beskrivelse

I dag, gartnere gartnere, med specifikke muligheder og ønsket om, i stand til at vokse i deres marker en række forskellige sorter af tomater. Hver art er kendetegnes ikke blot ved farve, form, men også smage. I denne artikel vil vi diskutere, hvad der er den tomat "Skat Drop", og hvad er den teknologi dyrkning.

beskrivelse

Denne sort er en af de sorter af tomater "kirsebær". Tomat "Skat Drop", gartnere anmeldelser, som angiver et højt udbytte af denne grøntsag ikke kræver særlig pleje. Det er derfor, det anses for næsten en perfekt sort til dyrkning i vores betingelser. Tomat frugter er rige rav farve. De smager usædvanligt søde, hvilket indikerer et højt sukkerindhold. Små størrelse tomater har en gennemsnitsvægt på omkring tredive gram. Og på åben mark og drivhus tomater kan dyrkes "Skat Drop". Højden af Bush er generelt når et maksimum på to meter. I åbent terræn -. 1,5 m Et vigtigt træk er, at frugten ikke udsættes for sådanne almindelige sygdomme såsom sort ben og Phytophthora.

anvendelse af

Små, men meget velsmagende tomater er egnede til anvendelse i fersk eller til fremstilling af forskellige zakatok. De vil ikke kun være en velsmagende ret på bordet, men også dens udsmykning.

Fremstilling af frø til opbevaring

For at modtage det næste år en ny afgrøde af overraskende velsmagende tomater, er det nødvendigt at samle kornet. For at gøre dette, tage lidt perespevshy frugt. Fra det nødvendigt nøje at fjerne papirmasse, adskiller det fra frøene. Små korn har brug for at videregive gode papir og tørret i solen. Efter dette, frøene skal indpakkes i en ren, tør papir, og på et mørkt sted indtil foråret. Siden midten af maj, tomaterne kan genbruges plantet i jorden. Men inden de placeres i jorden korn, bør de lægges i vand med en lille mængde kaliumpermanganat.

Vokser op i det åbne område gennem frøplanter

Tomat "Skat Drop", en beskrivelse som du kan finde ovenfor, er det meningsløst at så straks i det åbne land. Det faktum, at vejret er varmt nok kun etableres i maj eller juni. Derfor sent sået planter simpelthen ikke har tid til at modnes for sæsonen. Hvis du ønsker at spise tidlige tomater, skal du sår frøene til frøplanter i marts.

forberedelse Grunde og plantning

Særlig jord for tomater købt i butikken, skal du holde det i et stykke ved stuetemperatur, for at varme det op. Så er det anbefales at hælde "EM" -preparatom. Frø kan plantes i krukker i slutningen af marts. For at gøre dette, skal du bruge blyant bør ske i landet med små riller. De er parat til at sætte frø på en sådan måde, at der opnås en strimmel. Derefter kan kornet fyldes til tre millimeter og hæld lunken grundvand.

pleje

I Tomato "Skat Drop" gav kimplanter, skal du oprette visse betingelser. Anbefalet temperatur i det rum, hvor de planter skal være inden for 27 grader. Let dag - ca. 12 timer. Det er bedst at sætte beholderne med frø i vindueskarmen mod syd eller øst side, og ved siden af radiatorerne. Normalt unge skud forekommer allerede i det femte til tiende dag. Derefter kasser med kimplanter bør ordnes på et køligt sted (ca. 20). De mange forskellige tomat "Skat Drop" henviser til vand-elskende afgrøder, så de unge skud skal vandes regelmæssigt. Det er dog ikke nødvendigt for at forhindre vand stagnation. Når tre eller fire blade af kimplanter skal dykke for individuelle kopper, med kapacitet fra 250 til 500 ml. Til plantning anbefales at bruge den samme jord. At danne en stærk ekstra rødder, stilk af anlægget skal forsænket lidt. Lys og varme - det er de betingelser, som hurtigt vil øge tomat "Skat Drop". Anmeldelser af erfarne gartnere sige, at det er ønskeligt at holde de unge frøplanter ved en temperatur, som ikke er lavere end 16 grader.

landing

Først i slutningen af april eller begyndelsen af maj, kan tomaterne placeres i det åbne land. Ved tilstedeværelse af sen frost til at plante de planter kan være i midten af sommeren. Den minimale temperatur, ved hvilken tomaterne kan placeres i en have, er 10 grader. En dag før landing "en dråbe honning" rådes til ikke at vand. Det er at forberede sig på forhånd en seng. For at gøre dette, løsne jorden i en dybde på ikke mindre end fem centimeter. Derefter at grave et lille hul, hvilken dybde er omkring ti centimeter. Kimplanter med jord bør omhyggeligt ekstraheret fra bægeret, sat i den forberedte hul og fyldt med vand. Når væsken er absorberet, kan hullet dækkes med jord, stampet det. Det er vigtigt, at afstanden mellem tomaterne var mindst halvfjerds centimeter. Tomat frugt "honning Drop", et foto er vist på denne side begynder halvfems dage efter fremkomsten. Små tomater modnes næsten samtidigt. Indsamling dem anbefales kun fuldmodne. Umodne tomater er mindre udtalt smag. Udendørs bush fortsætter med at bære frugt, så længe temperaturen falder til 10 grader. Derfor kan du skyde høsten indtil slutningen af sæsonen.

Vokser i drivhuset

Plantning unge frøplanter kan være så tidligt som i slutningen af marts eller i begyndelsen af april. I dette tilfælde skal drivhuset opvarmes. Voksende tomater på denne måde giver dig mulighed for at få en tidligere høst. Afstanden mellem planterne bør være mindst tres centimeter. Det er vigtigt at ventilere drivhuset. Dette gør det muligt at undgå forekomsten af sådanne zabolevaniyaYu som kartoffelskimmel. Fra tid til anden bør løsne jorden overflade og periodisk vandes jord. Hvis planterne ikke har nok dagslys, er det muligt at bruge specielle lamper. At være i en termokande-drivhus med varme og lufthuller, kan bushen bære frugt året rundt.

anbefalinger

Tomat "Skat Drop", hvis karakteristika, som peger på en høj busk, er det bydende nødvendigt at binde. Med henblik herpå bør ved siden af anlægget fastsættes under i form af træ eller metal stænger. Som væksten af stammen busk skal være bundet til en støtte, så det ikke er brudt ned ved hjælp af tyngdekraften. Det er ofte muligt at erstatte, at tomat frugter dækket med små revner begynder at brune. Dette skyldes mangel på vand. I så fald, hvis for meget fugt, tomater bliver våde og crack. Til forebyggelse af forskellige sygdomme blevet dannet til periodisk sprøjte planten skal være "fitosporin", "Aktofitom" og "Mikosanom".

Tomat "Skat Drop". anmeldelser

Denne mangfoldighed af tomat er frø af høj kvalitet. Typisk spiringen er omkring 96%. Frugterne har en meget smuk, oprindelige form. Tomat "Skat Drop" henviser til en mellemstore tidlige sorter. Nogle gartnere formår at vokse ganske store frugter, der vejer mere end fyrre gram. I hver børste er normalt syv til ni tomater. Mange gartnere fejre, at frugterne ikke mister deres smag, når bevaring.
De gør gode forberedelser til vinteren, og tomater bare fantastisk friske.

Tomat "Honning Drop" er ikke også betyder vanding. En god høst kan opnås selv under tørre forhold, at placere kulturen i væksthuse. Nogle gartnere plantede sorter af tomater i potter og vaser. Store bush frugter. Dette anlæg er meget krævende for lyset, så plante det i de skraverede områder kan ikke anbefales. For at maksimere væksten af frugt, erfarne gartnere anbefale skåret stedbørn. Ideelt set i bushen bør kun være tre hovedgrene. Med den rette pleje afgrøden kan høstes indtil midten af september. Frugterne er gemt godt og umodne tomater modnes perfekt. Bare en lille indsats - og du har et godt resultat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.