HjemlighedHavearbejde

Rose - pleje derhjemme og funktionerne ved at vælge en plante

Et værelse rosen er en unik blomst, som med rette betragtes som dronningen af alle indendørs planter. Hvis du tror at du har bedt om en rose, kan du gå hjem til hende til en ægte kamp. Nogle gange virker det som om planten føler frygten for sin ejer, som er bange for at gøre noget forkert. I sådanne tilfælde begynder blomsterhandleren flittigt at studere specialiseret litteratur, konsultere eksperter og gør alt efter reglerne. Kun pludselig dør blomsten, og årsagen til tragedien kan ikke etableres. I dette tilfælde ser en lignende plante godt ud i en mindre end hypokondriac, som blot sætter rosen i første omgang.

Hvis du kan lide et værelse roser, kan du tage sig af hende hjemme, så du bliver meget træt. En sådan krævende plante bør kun plantes i din samling, hvis du har længe og frugtbart kommunikeret med planteverdenen. Kun roser skelnes af en høj grad af lidenskab, hvormed de kan sammenlignes med de sekulære damer fra gamle tider. Men hvis du får en rose "patio mix", kan omsorg for det blive en rigtig fornøjelse. Selvfølgelig er andre typer af roser også ikke mindre end denne skønhed, da der i hver sort er en zest.

Hvis du er fast besluttet på at have denne fantastiske plante, skal du omhyggeligt vælge den. Hvis du kunne lide blomsten med gule bladløse blade, er det bedre at overvinde dit ønske. Det er bare, at sådanne prøver er allerede dårligt beskadiget under transporten, så det vil være svært at gendanne dem til deres normale tilstand. Den ideelle mulighed er at vælge en lille, men ret stærk plante med grønne blade. Et sådant kæledyr vil hurtigt blive stærkere, det vil have mindre problemer, hvilket i høj grad vil forenkle din videre kommunikation med denne plante.

Efter overtagelsen skal du ikke skynde sig at sætte en rose til de andre farver, da det er muligt at inficere dem. Bare i tunge forhold opstår der ofte skadedyr, som under transport eller i butikken ikke vil kæmpe. For at forhindre deres spredning er det ønskeligt at behandle rosen af forebyggende grunde. Måske på internettet finder du oplysninger om, at det er nok at vaske en god blomst med vand eller sæbevand. Kun her praksis viser, at moderne skadedyr ikke er opmærksomme på sådanne forsøg. I nogen tid falder deres antal, men de genopretter sig hurtigt, hvilket kan føre til blomsternes død.

Når to uger karantæne og forarbejdning efterlades, er det tid til at sende rosen til en permanent bopæl på det østlige eller sydlige vindue. Kun på sydvinduet bliver det konstant pritenyat, da direkte sollys til denne lurvede dame er dødelig. Sandt nok ligner hun heller ikke mørket, så det nordlige vindue skal lysere rosen næsten hele året rundt. Også en rose, der plejer hjemme for hvilket er svært, kræver regelmæssig vanding med stående vand.

Om foråret, sammen med en lang række andre planter, er den sovende rose og rumrosen opstået. Beskæringen af busken, som yderligere vækst og blomstring vil afhænge af, udføres præcist i denne periode. Efter beskæring begynder planten at vandde hårdt, fodre en gang hver anden uge med gødning, så det hurtigt vil få styrke. Når der opstilles en stabil varm temperatur, er det bedst at sætte en rose på balkonen.

Om sommeren har planten behov for regelmæssig vanding. Hvis vejret er varmt, blomstrer vandet to gange om dagen. Det er også umagen værd at sprøjte eller gøre dette smukke lille brusebad, men i sådanne tilfælde må solens stråler ikke komme på våde blade. Når varme dage kommer, skal du inspicere rosen hver dag for ikke at gå glip af det øjeblik, hvor skadedyr udviser sig.

I efteråret bliver en rose, hjemmepleje, hvorefter det bliver lettere, hvile. Det begynder at vandre oftere, sætte i et køligere rum. Hvis du ikke kan give planten en kølig vinter, er det bedre ikke at starte det. Uden hvile om foråret ser det ud til at være smertefuldt, og overlever ofte ofte ikke. Sandt nok kan konstant sprøjtning hjælpe, men det erstatter stadig ikke en fuld søvn.

Om vinteren er rosen i hvilestilstand, så ingen yderligere befrugtning og sprøjtning bør være. Det er nok at sætte det på et køligt sted med en temperatur på 15 ° C og vand en gang om ugen. Om nødvendigt kan du øge hyppigheden af vanding, men det er bedre at tørre lidt jordjord. Kun med dette indhold vil en rummelig rose i forår og sommer glæde dig med sin frodige og lyse blomstring.

Jeg vil gerne tro på, at folk vil ophøre med at være mistænkelige for forskellige repræsentanter for planteverdenen og bosætte dem i deres hjem. Planterne anses trods fremragende psykoterapeuter, som vil hjælpe med at besejre depression, aggression og skandaler. Kommuniker til verden med godhed og skønhed, og rumroser bliver dine personlige guider.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.