InternetSøgemaskineoptimering

Søg server: hvad er det, en liste over fordele og ulemper

Søgemaskiner hjælpe internetbrugere finde oplysninger. I søgelinjen mand træder ind sin forespørgsel: søgeord eller indsamling af søgeord. Og vælge fra listen over foretrukne websted bedre afspejler essensen af spørgsmålet bedt søgemaskine. Søg på internettet servere - det er praktisk og moderne.

Overblik over søgemaskiner

Søgemaskinen håndterer hundredvis af gigabyte data og giver brugeren de rigtige hjemmesider i et passende format fundet sider listen. Denne liste kan bestå af flere hundrede tusinder af sider, hvor disse ord er fundet. Af alt dette kan du allerede finde de rigtige oplysninger, kan det undertiden være problematisk. Og nogle gange er du bare finde den rigtige site med de relevante oplysninger.

AltaVista søgemaskine-server - den mest obskure søgemaskine i "Runet". Det var populært med engelsktalende publikum under opstart af systemet "Vista" fra "Microsoft". På sin base er kun fem hundrede og halvtreds millioner sider. Fire millioner artikler fra 15.000 nyhedsgrupper inde aggregator "Yuzenet". Og søge efter tilgængelige for billeder og andre mediefiler såsom video og lyd. Udstedelse af billederne produceret i en lidt akavet format. De stammer fra størrelsen af enhver beskrivelse, når du holder musemarkøren over billedet.

Open Directory Project - denne tjeneste snarere refererer til mapper end til søgemaskiner. Men gennem undersøgelsen foretages kun på høj kvalitet Internet-ressourcer. Arbejde for bekvemmelighed for brugerne bærer omkring 38.000 redaktører, der udvalgte steder på daglig basis for dit katalog.

WebCrawler søgning server - antallet af indeks søgetjeneste omkring 1,6 millioner indekserede materialer. projekt bibliotek har cirka 100.000 kategori, hvor du kan definere næsten ethvert websted. Generelt søgemaskine database til en anden internet-projekt kaldet Excite, men projektet fokuserer på underholdning trafik indeksering chats og horoskoper.

Lycos - Denne server har oplysninger om 50 millioner sider. Du bliver præsenteret anmodninger til søgemaskinen. Du kan skrive, for eksempel: "Hvordan man skriver en artikel til hjemmesiden", og søgemaskinen vil give de nødvendige oplysninger. Sortere dem relevante for din anmodning. Måske blandt dem finder du den rigtige. Præsenteret anmodninger til søgemaskinen for hver søgemaskine nedenfor.

HotBot - indeholder oplysninger omkring 55 millioner sider fra hele internettet. Blandt dem du kan finde de oplysninger. For nemheds skyld kan du angive den ønskede geo-position. For eksempel, er du på udkig efter en cafe i en bestemt by, og beder den relevante anmodning. Finder udfører også en søgning på lyd, grafik, webstedet scripts, og andre trivielle ting, som du kan finde nødvendige. Serveren har for nylig tilsluttet sig "Yuzenet", og søgningen kan også udføres der.

"Google" og "Yahoo" - søgning gigant

Søg server "Google" (Google) - for alt det arbejde er allerede indekseret omkring 2 milliarder sider, der søger for indhold af interesse for brugeren. "Runet" indekseret godt, men bedre, "Yandex" "Google" ikke gjorde det, fordi han tager hensyn til de individuelle karakteristika i den russiske sprog, stavning og en udtale af ord, når du søger.

Søg server Yahoo (Yahoo!) - har udviklet nyhedstjeneste, indsamlet fra medierne over hele verden. I det indekseret næsten 3 millioner links. Tjeneste ganske godt struktureret. Det er en af de første i verden. Men det er ikke så populært som "Google".

metasystem

Ud over de klassiske søgemaskiner findes metasystem der ser fra alle systemer på en gang. Resultaterne vil blive præsenteret i en passende form. Service "Yandex" - den største i "Runet", og den første af sin art. Efter søgemaskinen har spredt over SNG-landene, som tager hensyn til morfologi af sproget. Copernic 2001-programmet kører i lang tid og konstant opdaterer sin database fra forskellige tjenester. Kan søge efter kategori eller ved geolocation. Udstedelse kan geokodede hvorfra anmodningen ankommer.

Der er gratis og betalt version af tjenesten, som bruges af mere end fjorten millioner mennesker. Serveren bruger til at søge efter "Google", "Yandex", og andre.

"Rambler" og "Yandex" - de største kataloger af sider

Rambler - Russisk hjemmeside, som leverer tjenesteydelser for at finde de rigtige oplysninger på internettet. Finder forholdsvis unge, men har allerede vundet popularitet i Rusland og SNG, er der en mappe, og nyheder aggregator, der præsenterer et stort antal russiske hjemmesider. Det er den største i CIS efter den går "Yandex", som omgår dens kvalitet. I "Yandex" der er ganske vanskeligt for de lidet kendte steder. I "Rambler" registreringen er gratis for alle portaler, der opfylder betingelserne i vedtagelsen af udkastet til biblioteket.

Søg filer

"FTP-indeks". I det er oplysninger om FTP-servere, der bruges til opbevaring og formidling af information. Men oplysningerne i form af filer.

Filez - det kan ses af mere end 100 millioner filer i indeksfilen søgemaskine.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.