SkønhedHudpleje

Smertefri epilator: Tips til at vælge

Hårfjerning - et emne, der er tæt på hver kvinde, fordi denne smertefulde procedure skal gentages med jævne mellemrum, og søgen efter den mest komfortable proces kan tage år. Den mest bekvemme enhed, der kan bruges i hjemmet - denne epilator. Men for mange er synonym lang tortur og smerte, der er nødvendig for at forårsage deres sarte hud. Gode nyheder er, at i dag der epilatorer, som kan gøre hårfjerning proces er næsten umærkelig.

Hvordan er det muligt

Princippet om driften af alle epilatorer - greb og trække et stort antal hår fra roden. Dette sker på grund af tang eller diske, der er roterende, kontakt og derved fastspændt hår. Jo flere hår på et tidspunkt kan fange apparatet, jo hurtigere vil blive gjort voksning, og derfor vil smertefulde procedurer reduceres. Derfor er den mest vellykkede model for dem, hvor der er hjul (de fange mere), eller hvor pincet mindst 40.

Hvis du planlægger at gøre hårfjerning, ikke kun på benene, men i armene og bikini-området, kigge efter enheder, der har en særlig tilknytning til disse zoner. Huden på deres mest delikate og følsomme, hvilket betyder, at hårfjerning er meget mere smertefuldt. Specialmundstykke dækdelen pincet, og derved reducere smerte.

Men det vigtigste i processen med anæstesi, er det ikke antallet af dyser og pincetter, og særlige funktioner som køling, luftkøling, vibrerende massage.

Køling epilator reducerer hudens følsomhed, så nogle mærker af enheder, der er udstyret med særlige plader, der vil køle huden og gør det muligt at gennemføre proceduren lettere. Omtrent samme effekt er produceret af huden efter at have passeret pincet blæser kold luft. Det hjælper til at lindre smerter. Vibro hoveder forberede huden før plukning hår, hvilket også reducerer følsomheden.

En anden måde at mindske smerten - tage et varmt bad før epilering. Under indflydelse af varme frigives endorfiner, lindrer smerter, men også åbner porer og hår nemmere at trække ud. Derfor fordelen er vandpermeabilitet karakteristika epilatoren og arbejde på batteri - så hårfjerning kan udføres direkte i badekar eller bruser.

Smertefri epilator fra Braun

Under dette tyske mærke produceret måske den mest berømte og populære husholdningsartikler epilatorer. Familie af Braun Silk Epil præsenteret for 9 generationer, og moderne epilatorer er i stand til at arbejde på den tørre og fugtige hud, i stand til at opfange selv de korteste hår og udvidet hoved giver flere hurtige resultater.

Smertefri procedure opnås gennem flere faktorer: den høje hastighed betjening og høj-gribetænger, som plukkede hår hurtigt og ikke har brug for at videregive til det samme sted to gange. Og ekstra blød vibrerende reducerer yderligere smerte af proceduren.

Philips mærke apparater

Ikke mindre populære og mærke deres linje af epilatorer har omkring et dusin af de forskellige modeller. Du kan vælge enhver smertefri epilator - kører fra netværket og fra batteriet, med mulighed for hårfjerning på tør hud og fugtig, herunder skumdannelse. Der er enheder med massage funktion og anti-allergi Keramiske pincet med sølvioner.

Den mest avancerede model - Satinelle Prestige, elegant, smuk og ergonomisk enhed med en flerhed af åbninger. Han hurtigt og så smertefrit fjerner selv de korteste hår på både våd og tør hud. Den særlige struktur af hovedet rejser sarte hud ved siden af hår til en pincet kan få fat i og uden at beskadige huden på samme tid. Det eneste negative - prisen, det er omkring 10 tusind rubler.

Mere end en indstilling for budgettet - Model Philips HP 6570, er det udstyret med en vibrerende funktion, der reducerer smerten ved hårfjerning. Og vibrerende løfter hårene, der giver ro i huden. Philips HP 6570 udstyret med en speciel keramiske skiver, der har en ujævn overflade i stand til direkte indfange alle hårene. Generelt er dette apparat er dog lettere, men også klarer godt med enhver hår.

De mest simple modeller, såsom Philips HP 6420, ikke har særlige funktioner af smertestillende medicin, men med epilering klare ikke værre. , Ved at bruge dem, er det bedre at tage sig af at fjerne dig selv smerten.

Pet Hair Removal fra Panasonic

Mærket er heller ikke halter bagefter og producerer en mere sofistikeret model epilatorer. Den mest moderne version af ES-ED70 giver epilering huden i vand ved hjælp af en fugtgivende barberskum. Alt dette er med til at mindske smerter næsten til et minimum. En anden faktor - stramtsiddende epilator hoved og hendes særlige evne til at løfte hårene. Det betyder, at en pincet bare ikke ondt i huden og kan ikke skade hende. Prisen er i øvrigt to gange lavere end de nye Epilatorer andre selskaber, hvilket gør denne enhed meget budget.

Næsten ingen måde ringere og model Panasonic ES-ED20 V520. Det har også den funktion at tørre og våde epilering med skum. Og modellen Panasonic ES-ED20 V520 er udstyret med 48 pincetter, hvilket øger hastigheden af proceduren og reducerer smerter fra hende.

Rowenta epilatorer

Dette mærke tilbyder epilator med proceduren i vandet. Også mærke har i rækken af smertefri epilator Soft Extreme, som først køler huden, så håret epilering og efter blæser det behandlede område en stråle af kold luft, der hurtigt dulme hende.

Det giver mening at nævne modellen Rowenta Aquaperfect Soft EP9330, da den er udstyret med en vibrationsfunktion ved høje frekvenser. Omkring 1400 pulser pr sekund gør massage din hud, hvilket reducerer smerte epilering.

Smertefri epilator fra Remington

Og endelig, den helt kendt for sine enheder, der er designet til at gøre os mere smuk. Epilatorer i Remington linje kun tre, men de er alle designet til at opfylde kravene i de mest smertefri hårfjerning. For eksempel, EP7030 model har en speciel massage fingre med aloe vera ekstrakt, der beroliger huden og gør proceduren mere behageligt end smertefuld.

Som det fremgår af resultaterne af denne undersøgelse, næsten alle moderne epilatorer har et sæt af funktioner designet til at gøre hårfjerning en enkel og nem procedure, og for at glemme alt om smerten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.