SkønhedHudpleje

Minimalisme tatovering - en bekvem teknik

Vi er alle vant til de tunge tatoveringer tegninger, påfyldning halvdel af kroppen. Dette blev set som klassiske tatoveringer. Utrolig store tegninger, inskriptioner og abstraktioner er nu i fortiden. Minimalisme tatovering bestående af glatte linjer, er gradvist kommer i mode.

Hvad er minimalisme

Minimalisme er i dag betragtes som en af de vigtigste resultater af kunst. Denne stil ikke alene har ikke mistet sin popularitet, men er hurtigt at få ny dynamik, opdage helt Mystisk grænse. Oprettet denne stil for en virkelig kreative personer, der forstår kunsten. I dag, i løbet af postmodernismen opstår minimalisme, tatovering dette område finde deres overvejelser i moderne mode.

fælles træk

Minimalisme er fyldt med unikke funktioner, den generelle arkitektur, maleri og tatovering kunst. Som regel, ud over den korte, det er sort-hvid. Tatovering stil minimalisme adskiller sig fra andre genrer begrænset palet af farver. Det er mere almindeligt i sorte og hvide ideer, men du kan hente den anden. For denne type tatovering fordelagtigt pakket i mørke farver, begrænses kun 2-3 nuancer.

Minimalisme iboende i indførelsen af et begrænset antal elementer. Billeder, crowd inden for rammerne af denne retning, ofte mangelfulde og næsten altid naiv. Normalt omhyggeligt trukket alle detaljer, som er meget lig, for eksempel med realisme. Men minimalisme tatovering formidler fylde billedet med et par detaljer. Den gælder den funktionelle tilgang, når du opretter miniaturebilleder. Derfor er det meget enkle tegninger - mus som omridset af en gnaver hoved i form af pinde insekt med vinger, ankre, faktisk består af den nedre bue, kors og cirkler på deres ende.

Teknik, samt plottet er meget enkel. Tatoveringer, der er fyldt med minimalistisk skitse af tid, og for de penge, er det lettest tilgængelige.

billede

Ganske varierede emner af denne stil. Det ser ud til, at valget af temaet kun er begrænset af fantasien håndværkere, der arbejder med en minimalistisk stil. Tatovering tillade billedet af mennesker, fugle, dyr, døde ting, himmellegemer. Ofte proppet med veletablerede figurer som en note eller hjerte. Ganske ofte trukket ornamenter i en minimalistisk stil. Original gruppe af fag - en række geometriske former.

Denne stil betyder ikke nødvendigvis et enkelt objekt. Minimalistisk stil af præparatet kan udføres, hvor alle figurer er lige vigtige eller basisk i betydningen tegnene er med forklarende eller udsmykning elementer.

Ingen grund til at blive skuffet i størrelsen af - ja, minimalisme indebærer begrænset omfang, men der er tilfælde, hvor minimalistiske symboler og tegninger pakket med hele armen eller tilbage.

Tatovering i en minimalistisk stil vinder mere popularitet på grund af sin størrelse og ukompliceret. Figur let skjult og ikke generer forbipasserende. Derfor er det er en glimrende mulighed for beskedne mennesker, der ikke ønsker at skille sig ud fra mængden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.