Intellektuelle udviklingKristendommen

Russisk helligdomme: ikonet "Ømhed" - værdien af billedet og bøn

Kristne ikoner tendens til at have den stærkeste energi. De tjente folk i århundreder trøst. Før billederne tilbydes op oprigtige bønner desperate og hemmelige anmodninger og anerkendelse. Fordi mange ikoner Herren har givet særlige karakteristika, der gør dem til at blive mirakuløse.

Nåde Pskov-Pechersky Monastery

En af disse helligdomme ligger på Pskov jord i Pskov-Pechersky Kloster. Dette ikon "Ømhed", hvis værdi ikke kan overvurderes for alle troende. Det er en mirakuløs billede af Jomfru Maria, og blev gjort med den berømte billede af Vor Frue af Vladimir. Tilbage i 1154, den oprindelige kilde dokument bragt fra Kiev jord Bogolyubskii prins Andrew i hans arv - Vladimir-on-Klyazma. To århundreder senere, udsat fra fester og ærer ham i Assumption Cathedral af Moskva. Der er noget og så billedet af en munk Arseny Hitrosh. Det blev fratrukket den oprindelige ikon "Tenderness". Antallet af mirakler udførte gennem det understreger, at særlig spændingen, der får billedet af hele menigheden foran ham. Disse ting sker i tilfælde af det 16. århundrede - i 1521. Et par år senere købmænd Fedor og Vasily tog ham til Pskov. Og allerede i 1524-m hørelse om mirakuløse helbredelser gennem ikonet var de russiske lander.

I kølvandet på de herlige begivenheder

I den mest intense for sig selv og landet øjeblikke, folk vendte sig i bøn til helgen om hjælp. Stor popularitet begyndte at bruge ikonet og "Ømhed", hvis værdi er som følger: Gudsmoder protectress helbreder, opretholder og opmuntrer dem, der lider, glæder sig med dem og lette inddrivelsen af deres skæbne, bevæget af de uendelige muligheder for sin søn. I 1581, på ikonet tog problemer fra Pskov under belejringen af byen med polakkerne. Ifølge legenden, det fik en kanonkugle, men intet billede ikke er beskadiget, ingen mennesker, tæt, gør ikke ondt. To århundreder senere, i en tid med krigen i 1812, han forsvarede en anden russiske by - Polotsk - ikonet "Tenderness". Betydningen af denne begivenhed var så højt, at det var fra den tid den 7. oktober hvert år fejret en ferie til ære for billedet.

Herrens mirakler

Allerede i midten af det 16. århundrede i Pskov Kloster var og blev en serie af pilgrimme - for helbredelse, velsignelse, hjælp i andre tilfælde. Annals konserveret med navn lister over dem, der havde reddet ikonet "Tenderness". Værdien af ikon - Istselitelnitsa - lang tid fast i nationen. I blinde fra fødslen eller ulykke dukkede syn. Frail rejste sig og kunne gå. Vi åbnede den stumme til at tale. Alt dette og mere fast i folks hukommelse og gik fra mund til mund, og hellige fædre i kirker indspillet alt for eftertiden - i navnet på den herlighed Herren. Fortsæt underværker den dag i dag. Kristne tror fuldt og fast: Ikon Prayer "Ømhed", udtalte fra hjertet, meget. Især hvis det er en anmodning om deres kære, for forældre og børn, for sundhed og velvære. Det hjælper ikon og blødgøre vrede hos dem, der er vrede på dig. På hendes lette lettere at forene familiemedlemmer at få ro i sindet og ro. Det er derfor et ikon "Tenderness".

Ud over de billeder, der er lagret i Pskov, ifølge de russiske kirker og templer holdt en masse andre billeder af Guds Moder "Tenderness". Dette viser stor respekt for denne type af ikoner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.