Intellektuelle udviklingKristendommen

Ikon "Iver Gudmor": den værdi og beskrivelse

Mange af os har hørt om de ikoner, der besidder mirakuløse kræfter. Blandt dem den mirakuløse ikon af Guds Moder (Panagia). Det hjælper primært dem, der omvendte sig fra deres synder og deres indledt på stien til omvendelse. Før ikonet bede for deres kære, for heling af både psykisk sygdom og fysisk. Dette billede anbefales at have i ethvert hjem. Bøn foran det vil hjælpe til at holde hjem fra en lang række katastrofer, herunder fra angrebet af fjender.

Hvor du kan se et ikon

Ikon "Iver Gudmor" er i Iver kloster på Athos-bjerget i Grækenland. Rundt om i verden til ære for ikonet byggede mange templer. Ingen undtagelse er Rusland, hvor sådanne templer er Belyaev, on-the-Fields, i min bedstemors. De indeholder lister over ikoner, lavet i Grækenland eller Rusland, er det ligegyldigt, da enhver kopi af ikonet bliver mirakuløse. Som et eksempel, overveje on-the-Fields kirken. Billedet af den iberiske Guds Moder domkirkepræsten Gregory bragt til kirken fra sit hjem på tidspunktet for sin opdagelse. Efter en vis tid på ikonet begyndte at forekomme, eller at helbredelse.

I verden er der mange lister, hvoraf 16 er blevet den mest berømte. Således i den Novodevichy Kloster er et ikon for "Panagia gudmor", som er skrevet af Iamblichus præst Romanov i 1648. Dette billede er en nøjagtig liste over Athos ikoner, foretaget af rækkefølgen af Tsar Alexei Mikhailovich på andragende Nikon, der senere blev patriarken af Moskva. Board, som blev malet på ikonet, først hældte vievand, der tjener som en bøn af Jomfru. Derefter blev dette vand opsamles som det blev brugt til at blande farver, og der efterfølgende ikonet er blevet skrevet.

Hertil kommer, på bjerget Athos blev skrevet af kendte liste, som nu opbevares i Valdai Iver klosteret Svyatoozerskaya. I Moskva i den iberiske kapel indeholder også en kopi af billedet. En lignende liste er også i New Jerusalem Monastery, i Smolensk Kloster, Tambov, Saratov og mange andre steder.

Som et ikon for "Panagia Gudmor" dukkede op i Athos

Tæt på Nikia levede en from enke, som i hemmelighed holdt i hans hus billede af Vor Frue. Når det åbnede, huset kom soldaterne, og vil gerne vælge et ikon. En af dem slog selv helligdommen med et spyd, og derefter billedet af den hellige blødte. Efter at have bedt, den kvinde, for at redde ikonet, tog hende og faldt i havet. Stående billede flød på bølgerne. En dag munkene i klostret Iver over havet oplevede den lysende søjle, der steg på vej, stående på vandet. Efter synet gik Gabriel på vand og taget ikon. Hun lagde i kapellet, men næste morgen fundet billedet af klostret porte. Forsøg på at tage det på sin plads endte i fiasko. Så Lady igen viste sig for Gabriel og fortalte, at hun ikke ønskede at være bevogtet, og at hun ønsker alle at beskytte og bevare. Som følge heraf blev gate kirke bygget, og som er placeret på ikonet. Navnet på ikonet "Gudmor Iver" modtaget fra sin placering. I historien om klostret er der mange manuskripter på den nådige hjælp af Vor Frue. Således under hungersnøden mirakuløst genopfyldes lagre af hvede, olie og vin. Mange gange et billede forsvare klostret fra angreb. Et eksempel er død af perserne i belejringen af klostret, da en pludselig storm kom op og sank alle skibene.

Ikonet for den iberiske Guds Moder: beskrivelse

Det har en temmelig stor størrelse. Dens højde er 137 cm og bredde - 87. Ikonet har to løn, der ændrer med jævne mellemrum. Graveret løn er mere gammel. Den er lavet af georgiske håndværkere i det 16. århundrede, i bunden er der en rekord på det sprog producenten. På den modsatte side af ikonet vises med cross monogram og kondenseret udtrykket "Kristus giver kristne nåde." Anden løn er senere. Et karakteristisk træk er billedet af apostlene i vejen for en fuld-længde felter, mens de er på prototypen bælte. Som de fleste mirakel-arbejdsforhold ikoner, er det dekoreret med talrige donationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.