LovStat og lov

At gøre køb og salg af jord: procedure og regler

Ejerskab - en af de grundlæggende, er det nedfældet i forfatningen i vores land. Relevante love fastsætter fremgangsmåden ejerskab, erhvervelse, overførsel, og ellers beskæftiger sig med fast ejendom og jordlodder. Dokumentation for køb og salg af jord - en nødvendig betingelse for indrejse i ejendomsrettigheder og bekræftelse af deres rettigheder.

Suburban byggeri i vores land er ved at blive mere udbredt. Til opførelsen af huset har brug for en grund, der kan opnås i besiddelse af forskellige måder. Hver beboer, efter lovgivningen i vores land, har ret til en del af staten. Men placeringen de sjældent selv gøre en meget fordringsløse ansøger. En anden mulighed - køb, byder på en masse - og fra enkeltpersoner og fra organisationer.

Proceduren for sådanne transaktioner er defineret af delstaten Code. Han gav også en liste over nødvendige dokumenter. Den vigtigste retsakt er notarized kontrakt med køb af jord. Relevant ministerium udviklet en form for dokumentet. Standard kontrakt af køb og salg af jord kan findes på internettet på specialiserede sites eller på ethvert notar kontor.

Proceduren for at gennemføre jord transaktioner

Algoritmen indkøber om dette: Søg og udvælgelse af de objekter, der opfylder visse krav, verifikation af lovlig renhed, værdiansættelse, forberedelse og underskrivelse af kontrakten , og vedkommendes registreringsnummer ved udpeget organ. Som det fremgår af ordningen, udførelse af køb og salg af jord - en af de vigtigste skridt i denne proces.

Kontrakt udviklet af notar på grundlag af de dokumenter, der forelægges den. Han derefter sendes til parterne for revision og undersøgelse. Fejl, unøjagtigheder og korrigere uacceptabelt, fordi det kan føre til vanskeligheder i registreringen af rettigheder til jord. Erfaringen viser, at inddragelse af professionelle advokater at beskæftige sig med sådanne spørgsmål er berettiget, og for at undgå problemer i fremtiden.

Liste over dokumenter til registrering af kontrakten

På den forberedende fase, er det nødvendigt først at fastslå medlemskab af erhvervet jord. Som dokumentation kan præsenteres af det relevante certifikat, staten handling, gavebrev , og lignende. I tilfælde af der varetager interesserne for ejeren af fuldmagten er udstedt af tredjemand. Alle dokumenter til køb og salg af jord overføres til notar.

Identiteten af køber og sælger sæt til pas eller andet dokument i deres. Bestemmelse estimerede værdi del udføres tilsvarende specialister. De er ved at forberede en lov der angiver den pris, som beregningen foretages af staten gebyr. At gøre køb og salg af jord udføres med den personlige deltagelse af parterne eller deres repræsentanter.

Proceduren for undertegnelse og autentificering

Transaktioner med jord eller fast ejendom, skal være genstand for registrering af en notar på deres placering. For at finde ud af adressen på kontoret kan være en regional forvaltning af Justitsministeriet. Under udførelsen af notar dokument signering procedure fastslår identitet sælger og køber og deres kapacitet. Kontrakten er læst op, gjorde afklaring af dens bestemmelser, hvis det er nødvendigt.

Parterne derefter sætte deres underskrifter, hvilket bekræfter deres hensigt om at lave en aftale. Proceduren for undertegnelsen bestemmes som følger: Først, den sælger, så køber. Certificering af kontrakten foretaget af en notar ved registreringen af de relevante poster på dokumentet og ansøgningen officielle stempel. Tidsskriftet er en registrering af den udførte handling.

Kontrakten er udstedt og underskrevet i to eksemplarer, overføres de til hænderne på parterne - sælger og henholdsvis til køberen. I anliggender af notarens kontor er en bekræftet fotokopi af dem. Nærmere oplysninger om transaktionen registreres i et offentligt register, der tjener som grundlag for kontrollen af art.

Rettidig og juridisk kompetent udførelse af køb og salg af jord fungerer som en bekræftelse på dine rettigheder og garanti for ukrænkelighed af ejendom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.