ForretningSpørg eksperten

Behovet for sådanne procedurer som indgåelsen af kontrakten

Til dato er det ikke muligt at forestille sig gennemførelsen af enhver form for aktivitet uden et kontraktforhold. Disse relationer er sikkert en del af vores liv. Faktisk næsten ingen aftale eller aftale ikke kan undvære en sådan procedure, som indgåelsen af kontrakten. Det kan siges, at alle civilretlige hviler på aftaleforholdet og reglerne til at indgå forskellige kontrakter og, som en konsekvens, om afvikling af disse relationer.

Som regel kontrakten vedrører en af de mest almindelige typer af transaktioner. Dybest set er det en handling af fri vilje. dvs. Denne procedure udføres med samtykke fra to eller flere parter (i deres egen fri vilje). Umiddelbart aftalens indgåelse sker i to faser: tilbud og accept (tilbud og accept).

Tilbud kan kaldes en eksplicit forslag, adresseret til en bestemt person (er), med vigtige betingelser, der vil være indeholdt i den kommende aftale. Accept som en fuld og ubetinget aftale om at underskrive denne kontrakt.

Alle dele af traktaten bør udarbejdes og underskrives, forudsat at der ikke er noget pres af tredjepart. Det er grunden til den lovgivning præciseret alle de grundlæggende krav for at sikre aftalefriheden (st.421 borgerlige lovbog). Det vigtige punkt er, at enhver aftale, der udarbejdes i overensstemmelse med ufravigelige regler og bestemmelser, der er fastsat ved lov.

I betragtning af, at indgåelsen af aftalen kan implementeres i en række forskellige omstændigheder, og i overensstemmelse hermed typer kontrakter er forskellige. Desuden er de kriterier, som opdelingen finder sted, afhænger af den konkrete situation. Det skal bemærkes, at værdien af sådanne klassificeringer er ganske stort, både i teoretisk og i praksis. Klassificering af kontrakter kan du hurtigt finde den rigtige løsning til at løse dette eller hint problem, ved hjælp af alle egenskaberne for den valgte kategori.

Hvis vi betragter aftalen med hensyn til karakteren af bevægelsen af ejendom og gods, kan det bemærkes, kompenserende og umotiveret kontrakter. Forskellen er, at i det første tilfælde, begge parter indgå kontrakter, der tilbyder ejendom transaktion rationale, og i det andet tilfælde - denne bestemmelse udføres kun på den ene side. Som regel anvendes af mere end kompenseret kontrakt.

Men den grundlæggende klassifikation indebærer opdelingen af en kontrakt mellem. Det kan være gratis og obligatorisk, samtidig betyde afslutningen af deres frie til parterne, som det kræves - sørge for opfyldelse af forpligtelser af en eller begge parter. I praksis er den frie form bruges oftest.

Til oversigt arter kan være lang, er det nødvendigt kun at sige, at aftalerne kan være ensidig og gensidig, grundlæggende og avanceret, og så videre.

Indgåelse af aftalen kan implementeres, både i mundtlig og skriftligt. I overensstemmelse hermed er skrevet former anerkendt mere markant. Der er en særlig procedure for indgåelse skriftlige kontrakter, der er fastsat af lovgivningen. Hver type kontrakt svarer bestemte og krav.

Loven giver, og denne form for en aftale, hvorunder aftalen er indgået på resultaterne af et udbud eller auktion - indgåelse af kontrakten til den højestbydende. I dette tilfælde er genstand for kontrakten , kan være nogen af de rettigheder eller ting. Disse muligheder findes i viljesaspektet, og i de tilfælde, der ved lov (under tvang).

Som regel før auktionen, er deltagerne anmeldt meddelelse, som også angiver de vilkår og procedure for, og kan også angives indbetalte beløb. I så fald for at byde en eller anden grund ikke kunne holdes, men det løfte er blevet gjort, den seneste, der skal returneres.

Ofte er denne type kontrakt bruges som en ansættelseskontrakt. Konklusion Kontrakten mellem kunden nogen form for arbejder eller tjenesteydelser og den udøvende kunstner. Denne type relation er billede Art. 702 i den civile retsplejelov. Kontrakten præciserer de kontrakttyper foreslåede værker, udførelse betingelser, tidsfrister og de rettigheder og forpligtelser for de parter, der har underskrevet traktaten. I nogle tilfælde, på grundlag af art. 706 i den borgerlige lovbog, er entreprenøren berettiget til at inddrage tredjeparter (underleverandører) for at opfylde sine forpligtelser i henhold til den indgåede kontrakt. Betalingsbetingelser foreskrevet i kontrakten, som regel, dette sker som et resultat af levering af bygge- og anlægsarbejder eller tjenesteydelser i fuld.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.