BilerBiler

Gennemgang af "Mitsubishi Lancer Evolution" generation af 10

"Mitsubishi Lancer Evolution" - en sports-version af den mindst populære bil "Lancer". Deres små forskelle er mere kraftfuld motor, som er forsynet med sport "Evolution", og i fravær af selektion af automatgear (undtagelsen er modifikationen "Lancer X"). Ligesom sin soplatformennika, har denne bil har eksisteret i årtier, og er nu tilgængelig i det 10. generation. "Mitsubishi Lancer Evolution 10" er kommercielt tilgængelig siden 2007, men han fik kun til Europa i år 2008. Over hele perioden af sin eksistens, er denne maskine blevet ret almindelige, ikke kun i Europa, men også i den post-sovjetiske rum, så vi har noget at snakke om. Så lad os se på, hvad der er erobret hjerter af mange bilister japansk "Mitsubishi Lancer Evolution".

design

Det er værd at bemærke, at den sportsvogn er væsentligt ændret udseende. I modsætning til "Mitsubishi Lancer Evolution" fundet 9 generation innovation barsk og aggressiv form ond form af skrå forlygter, et bredt "mund", som er en aggressiv luftindtag, samt en hævet hætte. Bag bilen, også har ændret sig meget af dele, herunder de bagerste bremselys, som er synlige gennem sport kruglyashi lys. Om natten belysningen er sådanne udseende endnu mere brutal og aggressiv. Samlet set det nye design af "Mitsubishi Lancer Evolution" er i fuld overensstemmelse med sin sport klasse.

salon

Emne sportslighed meget fortsætter i interiøret. Den nye 3-eget rat, instrumentpanel, hvor hver måler druknede i deres pit, og dyre efterbehandling materialer, designet til titanium og krom, skabe en følelse af, at chaufføren bliver nødt til at styre noget virkelig kraftfuld. Men stadig nogle ulemper er til stede her, og de har brug for at blive noteret. Den første ulempe er panelet bord: på trods af det faktum, at alle sporskifter vidnesbyrd om den læses let, en skærm med flydende krystaller, der er placeret på toppen af midterkonsollen, japanerne har tydeligvis ikke færdig (hans lys er så svag, at alt tyder på, klart kun synlige i mørke). Et andet minus er sæderne. De, ligesom alle sportsvogne, temmelig hårdt og hurtigt årsagen chauffør træthed. Hertil kommer, at i løbet af skarpe tænder nødvendigt at stærkt hold på rattet (sidestøtte kan ikke holde en person i stolen).

tekniske egenskaber

Ud over den aggressive design, er det nye produkt kendetegnet ved sine avancerede tekniske egenskaber. Under hætten af den tiende generation "Mitsubishi Lancer Evolution" placeret shestnadtsatiklapanny 2-liters benzinmotor kapacitet på 280 hestekræfter. Han bemandet en enkelt transmission - de "mekanik" til 5-hastighed. Denne boks er i stand til at sprede bilen til "hundreder" på bare 5,4 sekunder. Toppen af det nye køretøj hastighed stopper ved omkring 242 km i timen.

pris

Den mindste udgifterne til den nye japanske "Mitsubishi Lancer Evolution" 10th generation starter med et mærke på 1,85 millioner rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.