BilerBiler

Alarm med automatisk start - den bedste måde at beskytte din bil!

Her til sidst du har råd til at købe en helt ny importeret bil. Nu er din smukke "svale" stående på et vindue, og en fryd for øjet. Selvfølgelig, du vælger en bil med alle de drejninger og faciliteter med en radio, lysende ben med den side spejle, opvarmede sæder, parkeringssensorer. Du tog sig af alt, hvad du har brug for din komfort og komforten af passagererne i bilen. Men selvfølgelig, behøver du ikke ønsker at give nogen alle disse faciliteter gratis. Du vil have din bil har tjent dig, så længe du kan trofast. Det er derfor, du skal tage sig af din ro, eller rettere, købe en alarm med autostart. Lad os forstå alle nuancerne i køb af sikkerhedsudstyr til din bil.

sorter alarmer

  • Den første og den nemmeste og billigste løsning er den standard, den såkaldte "skrigende" alarm, som udsender en jammer skrig i fare. Denne type gør det muligt at åbne og lukke centrallås din bil på afstand ved hjælp af fjernbetjeningen. Driftsområde er omkring 100 meter.
  • Den anden type er kompliceret noget i forhold til den første - et sikkerhedssystem med feedback. Hvis du fortæller kort, denne type funktion er fuldstændig identisk med det foregående eksempel. Den eneste "men": Denne alarm har en større rækkevidde (typisk 250 meter) og en nøglering med et display, hvor du kan se et billede af den del af maskinen, der har været udsat for angreb fra omverdenen. Det kan også oplyse, at du har glemt at lukke døren eller motorhjelmen.
  • Den tredje (den mest sofistikerede) type har en stolt navn med alarm feedback og opstart af bilen. Jeg tror, at den titel, du har allerede forstået, at funktionerne er de samme som for de to tidligere tilfælde, men der er et supplement, der er fjernt starte bilen fra en afstand (op til 500 meter). Denne alarm er ikke kun i stand til at starte motoren i din bil, men også at åbne dørene, stammen eller hætte af køretøjet.

Vigtige nuancer, når du vælger alarmer med automatisk

Det er meget vigtigt, når du vælger at være opmærksom på den type af din motor og gearkasse. Tage hensyn hvilken type motor du har - benzin eller diesel, samt CPR - automatisk eller manuel. Det hele afhænger af, hvad "dizelok" vinter start er problematisk, så alarmen automatisk valgt til din bil individuelt. Automatisk system understøtter ikke manuel justering, så korrekt valgt type alarm med auto starter du kan slå et mislykket tur til at arbejde som følge af plantet batteri.

Alarm med automatisk har også flere typer af motorstart :

  • Ekstern tilstand. Fordelen ved denne type er tændt eller slukket sædevarmen i kabinen via konsollen. dets rækkevidde er dog kun 400 meter.
  • Automatisk måde. Denne fremgangsmåde sikrer, at motoren programmeringen kontakten i den ønskede tid.

I dag er meget populær med auto alarm. Feedback på fora bilister og Bilreservedelsforretninger kun bekræfte mine ord.

Alarm med automatisk start har flere kodningsmetoder, hvori en særlig fordel har GSM-modul. Det skiller sig ud et meget stærkt signal kodning, som er sværere at bryde avtougonschika og svindlere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.