SundhedSygdomme og betingelser

Hoste behandling og forebyggelse

Hoste kan forekomme under mange sygdomme, er det en beskyttende respons i kroppen, fjerner mukøse sekretion fra luftvejene, dannet under den inflammatoriske proces. Hoste, som også kaldes produktiv, fremmer opspyt af slim og slim fra halsen, bronkier eller lunger. Årsager ham en masse. Blandt disse forskellige virale og infektionssygdomme. Hoste kan også indikere tilstedeværelsen af kronisk lungesygdom. Derudover er det opstår, når mavesyre kommer ind i spiserøret. Rygere hoste indikerer tilstedeværelsen af lungeskade eller irritation i halsen eller spiserøret. Undertiden årsagen til husstanden kan relateres til det omgivende støvede omgivelser.

Som opspyt er en uundværlig del af en våd hoste, det er hendes laboratorietest spiller en stor rolle i diagnosen. Slim, farveløs eller blod-stribede sputum er karakteristisk for lungebetændelse, astma, akutte luftvejsinfektioner, herunder akut bronkitis. Purulent indikerer udviklingen af lunge absces, og for tuberkulose kendetegn er muco-purulent opspyt. Sammen med det er afledt af organismen patogene mikrober. Meget ofte, at sygdommen starter med en tør hoste, og derefter rulle ind i den våde. Og dette anses et godt tegn, som opspyt altid bringer en følelse af lettelse.

Hoste, både tør og våd, er det bydende nødvendigt at behandle. Der er forskellige medikamenter, men bruger dem kun på lægens råd, og efter diagnosen.

Fugtig hoste i et barn er normalt manifesteret i tilfælde af luftvejssygdomme. Den mest almindelige årsag til det er akut bronkitis eller akut luftvejssygdom. Til behandling udpeges expectorants og mucolytiske lægemidler, hvis handling er rettet mod udtynding slim, at bidrage til at lette dens fjernelse under hoste angreb. I dette tilfælde er det nødvendigt at lære barnet at hoste slim op, for at undgå enhver stagnation hendes luftveje. Hos spædbørn opspyt opspyt fremmer brystkompressioner og hyppige ændringer i stilling af barnet. Når fugtig hoste hos børn, i hvert fald ikke kan bruges hostestillende. Efter alt, en manifestation af hans allerede
selv peger på den positive dynamik på sygdommen. Til gengæld hostestillende undertrykke hoste refleks og forlænge den tid sygdomsforløbet.

Da hoste hos børn opstår ofte, mange forældre er vant til selvmedicinering. Samtidig, købe over skranken medicin på egen hånd, skal du ikke tænke på de mulige negative konsekvenser. Efter alt, er det valg af lægemidler i pædiatri baseret på den obligatoriske etablering af årsagerne og tage hensyn til alle de særlige forhold i den hoste refleks hos børn. Nogle læger ordinere kun i særlige tilfælde, når hoste er udmattende og intens, ofte ledsaget af opkastning.

Hoste hos børn behandles sædvanligvis med medicin, som indeholder planteekstrakter, der besidder slim. Nå hjælpe præparater skumfidus, anis, devyasilom, lakrids, et al. Køb expectorants kan være i en hvilken som helst form af sirup apotek gebyrer, tabletter og dråber. Deres virkningsmekanisme er baseret på at reducere viskositeten og forøgelse af bronkial sekretion og fjerne det fra luftvejene. Husk, at de skal tages dagligt i mindst 3-4 gange, hvilket ikke altid er som et barn. For sådanne tilfælde og er tilgængelige kommercielt farmatsepticheskoy søde sirup, der er populære hos de fleste børn.

Med hensyn til de generelle retningslinjer i behandling af hoste, de vigtigste er at observere temperaturen og excessivt forbrug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.