TravelingRetninger

Shatsky Lakes: lokalisere og rekreation

Shatsky Søer (Ukraine) - er et af de bedste steder at bo. De er en del af Shatsk naturlig nationalpark. Sammensætningen af denne gruppe omfatter mere end tredive reservoirer beliggende i Volyn region på grænsen til Hviderusland, mellem floderne vestlige Bug og Pripyat.

Shatskikh Lakes - en krystalklar luft mættet med duft af fyrretræ, de unikke klimatiske forhold, mangfoldige flora og fauna, smukke natur. Alt det ovenstående har gjort dette sted det smukkeste område til sommerferien.

Shatsky søer

Vi kan ikke sige, at der kun er én Shatsky Lakes. Reservoirer der er mange, men hele gruppen af dem konventionelt kaldet Shatsk. Hvilken slags sø her inkluderet? Naturligvis Svityaz, Ostrovyanskoe, Shortbread, Pulemetske, Krymnoe og Luke. Det omfatter også Lyutsimir og nogle andre søer. I sommeren vandet godt varmet op, og med begyndelsen af vinteren damme bliver til en skøjtebane. mineralisering fluid kan defineres som en moderat eller reduceres. Skærm af vand varierer afhængigt af dybden af selve søen. Broke dens farve er gullig grøn, og dybe søer prale en smaragd-grøn tone. En bund af hver af de tredive formationer overtrukne sand og siltaflejringer karakter sapropel og tørv slam.

Shatsky Lakes - en guldgrube af fisk, som findes her mere end tredive arter. De lever gedde, foreleokuni, karpe, gedde, aborre, havkat, canadiske og brasen og Chud hvidfisk. En hudorm er en lokal twist og det mest, at ingen af dem er en delikatesse. Men at drive fiskeri her er kun tilladt på bestemte tidspunkter af året loven og udelukkende på denne måde.

Svitiaz

Shatskikh Lake Svityaz fortjener mest opmærksomhed. Efter alt, er det den stolthed i Ukraine, og det henviser til de syv vidundere i landet. Waters unik, og dens vand har helbredende egenskaber. Det er den dybeste, største og reneste sø i Ukraine. Svityaz - så dyb dam, han og sjusket eller Azovske Hav, ej heller Sinevir. Dens areal når to tusinde syv hundrede og halvtreds hektar, den største dybde - 58,4 m, og gennemsnittet er 6,9 m, når vinden går i stykker, og her kan du surfe, fordi bølgerne stige op til seks meter .. Dens fylde sø forpligtet til underjordiske kilder.

Shatskikh Lake Svityaz blandt den lokale befolkning og turister kender tilstedeværelsen af deres egen ø, som har en romantisk navn - Island elskere. Dette sted er bare fascinerer med sin mystik. Der er en slags legende, på øen unge elskende - mand og kvinde - forvandlet til to træer - kalk og ahorn.

Vi kommer til at hvile

Shatsky Søer (hvile på disse steder vil ikke forlade dig ligeglade) hvert år tage på deres vidder stort antal gæster. Her har du mulighed for at svømme i den kystnære rent vand og nyde den blide solskin på sandstranden. Skal du på Shatskikh Lake Shortbread, kan du padle både og vandrutsjebaner. Og hvis du ønsker at nyde dykning, anbefaler vi erobre Svityaz. Shatsky National Natural Park tilbyder flere siddepladser områder, nemlig: "Svityaz" tarmkanalen "Sandy", "Peaks".

På stedet Shatskikh søerne er mange turistcentre og fritidshuse. Men hvis du ønsker at gå på pension og slappe af fra den udmattende travlhed, kan du leje et værelse eller et helt hus, udbudt et telt.

Dem, der skal give fortrinsret til at hvile på Shatskikh søer

Mennesker, der ønsker at forbedre deres sundhed, til at slappe af fra stress af store byer, smog og støv, bare nødt til at gå til Shatsky Lakes, ferie, som vil blive uforglemmelig. Alle dem, der badet i kærlighed skove, søer, frisk luft, ro, få stor glæde fra opholder sig i denne del af Volyn. Ja, det behøver ikke alle bekvemmeligheder af civilisation, som finder sted på havet eller i udenlandske resorts. Men så en vidunderlig natur og ro, og for hvem kommer til at hvile på Shatsky Lakes. For turister, de har ekstraordinær værdi, fordi de er rene og ikke-forurenet sted. Og mens disse farvande begynder at vaske biler og dissekere på scootere, vil de forblive Crystal og ville gavne menneskeheden.

konklusion

Shatsk søer (som beskrevet ovenfor) - det er det sted, hvor du kan tilbringe din ferie uden standard klasser for feriegæster såsom bananbåd eller besøge delfinarium. Det er rart at bare nyde naturen, samle svampe og bær, indånder luft, som selv oprindeligt kan føle dig svimmel, eller gå rundt på det varme sand og blid. At dette er den mest ægte og sand fornøjelse. Vælg Vacation Shatsky Lakes, og du vil blive forsynet med al den glæde, at kun en person kan få mens du er på ferie!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.