TravelingRetninger

Kaliningrad, Hellige Kors 'Kirke: beskrivelse, drift og adresse

Fra hvad vinkel man ser på den Hellige Kors 'Kirke i Kaliningrad - det er fantastisk. For eksempel, i fugleperspektiv blik vises et græsk kors. Undersøgelse det nøje, være opmærksom på modstående: Brick specielt brændt i forskellige måder at få kidinsky klinker. Ankommer i Kaliningrad, Hellige Kors 'Kirke at besøge i første omgang!

Historien om fremkomsten af arkitektoniske strukturer

Byggegrund blev købt altshtadtskoy sogn samfund mere i 1913, men samme år byggeriet blev ikke bestemt til at begynde, som verdens kastet ud i den første verdenskrig. Da det var overstået, ideen om at opføre et tempel igen blev aktuel i sognet samfund. Allerede i 1925 var projektet klar, men af en eller anden grund er det ikke genkendte. Så beskæftige sig med dette problem tilbød velkendt i deres cirkler af Berlin arkitekt Arthur Kiktonu. Han var enig, og snart indført en plan, der foreslår at bygge ikke kun bygningen af kirken, men også hjemme for præsten og samfundet, støder direkte op til den vigtigste struktur.

Femtende i juni 1930 lagde den første sten. I 1933, i begyndelsen af maj blev kirken indviet. Under Anden Verdenskrig, samt hele Kaliningrad, Hellige Kors 'Kirke lidt, men ikke meget - bare brændt kuppel. Da krigen sluttede, bygningen begyndte at blive brugt til kommercielle formål. Der var også en Body Shop og en fabrik til produktion af eksperimentelle redskaber til fiskeri. Strukturen er i konstant forandring, omarrangere den måde tak. Som et resultat, overlappet bare brød ned og kollapsede. Således allerede i 80'erne i sidste århundrede, den engang så smukke, men havde allerede forvandlet til en ruinerne af kirken blev opgivet.

Et par år senere den tidligere Kreuzkirche blev overført til den ortodokse samfund. I 1991 indspillede han korset sogn. Så et nyt område Oktyabrsky ø havde brug for deres egen kirke, fordi han var væk fra alle de andre, som på daværende tidspunkt var rig i Kaliningrad. Hellige Kors 'Kirke (rektor på det tidspunkt - Peter Berbenichuk) begyndte at komme sig. Og, skal det siges, på initiativ af domkirkepræsten Peter. Genopbygning varede 3 år. Bygningen er helt restaureret, og derefter, som forventet, blev det indviet og åbnet for sognebørn.

Kaliningrad, Hellige Kors 'Kirke: Arkitektur

Formen af templet er et græsk kors. Facing gjort dekorative mursten. Katedralen var skib og over den vestlige facade rose 2 samme størrelse af tårnet, toppede med kupler. De tilsluttet galleriet, hvorunder i de dage af tyskerne var et ur.

Den væsentligste del af denne lille kompleks kan kaldes en tilstrækkelig stor størrelse niche-portal. Overfladen af det er dekoreret med vægmalerier, som afbildet et stort kors.

Hvis vi taler om den arkitektoniske stil, bygningen er mere almindeligt refererer til senmoderniteten, som er kombineret med elementer af nyklassicisme.

Det indre af Hellige Kors 'Kirke i Kaliningrad

Indretning studerede Erhst Feuillet - tyske kunstner. Også, Hellige Kors 'Kirke (Kaliningrad), dens indretning omfatter en farvede glas design, for hvilke der er oprettet af en anden ekspert - Gerhard Eisenblätter. Den tredje kunstner var at designe døbefont og særlige egenskaber. Men alt dette (dvs. før krigen dekorationer), selvfølgelig, kunne ikke gendannes. Ikke fordi eksperterne ikke var i stand til at gøre. Simpelthen opsving blev allerede under hensyntagen ortodokse kanoner de.

I en moderne bygning principal skabelse kan kaldes rav ikonostase. Hertil kommer, er opmærksomme på billedet af pelikan - det symboliserer ofringen af den kristne tro.

Kaliningrad, Hellige Kors 'Kirke: Adresse

Templet ligger i Moskva Kaliningrad-regionen, på gaden General Pavlov, Bygning 2. Koordinaterne på kortet til GPS: længdegrad - 20 ° 3120,88 "E (20,522466), og breddegrad - 54 ° 4220,69" N (54,705746).

Katedral driftstilstand

Templet er åbent for offentligheden fra 09:00 til 17:00 fra mandag til fredag. På lørdag, katedralen er åben fra 9:00 til 20:30, og søndag - fra 7:00 til 20:30.

Beliggende i en by som Kaliningrad, Hellige Kors 'Kirke - er det vigtigste tempel i området, samt den værdifulde udsmykning af byen. Designet og bygget tilbage i Konigsberg, bygningen, selv om det blev restaureret fra bunden, stadig bærer ånden i den lutherske kirke, der minder om sin fortid. nu er det blevet en kult bygning var den sidste før krigen konstruktion af denne type, som har sine egne kendetegn og symbolske detaljer. Hellige Kors 'Kirke i Kaliningrad, som nu er den ortodokse kirke, skal du sørge for at besøge ikke kun som steder af interesse, samt templet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.