Nyheder og SamfundNatur

Steder hvor multebær vokser

Jeg er sikker på, mange har hørt om denne lækre bær som multebær. Det er meget velduftende og det ofte serveres til kongens bord. Ja, og solgt frugtdrikke og kvass fra denne søde bær i de værtshuse af præ-revolutionære Rusland. Det er populært kendt som "mos ribs." I de nordiske lande, er det stadig af samme værdi til guld. Multebær blomstrende omkring slutningen af maj, og modnes i midten af juni. Visuelt bær som hindbær.

Og selvfølgelig vil mange være interesseret i at vide om, hvor multebær vokse? Men før vi besvare dette spørgsmål, et par ord om emnet hvad der er nyttigt, dette krydret bær.

Hvor nyttig bær

Det skal bemærkes, at multebær - en guldgrube af vitaminer og mineraler. Det er grunden til dens unikke smag kan vi tilføje det faktum multebær - en helbredende bær. Og ja, i folkemedicinen "mos solbær" anvendes i kampen mod hjerte-kar-og mave-tarmsygdomme. det er også effektive til at fjerne tungmetaller, til bekæmpelse af hudsygdomme og forbrændinger. Berry et diuretikum, og antifebrile antiscorbutic effekt.

Det skal understreges, at multebær - er en væsentlig bestanddel af hygiejneprodukter og medicinske kosmetik. Baseret multebær fremstillet flydende sæber, tandpasta, shampoo, brusebad geler, skum og geler til vask. Vitamin C, en del af multebær, forbedrer strukturen i hår og hud og lindrer fysisk træthed. "Moss ribs" er også meget udbredt i diætetik.

Efter en liste over alle de nyttige egenskaber af denne fantastiske frugt, sikkert enhver læser vågner lysten til at lære om, hvor multebær vokse? Lad os gå videre til dette spørgsmål.

"Nord" bær

Desværre, i en alder af teknologiske fremskridt enheder er interesseret i denne lækre bær: bare glemme alt om det, selv i den sovjetiske æra, mange ønsket at tilbringe deres fritid til indsamlingen af "mos ribs."

Men i de nordiske lande, mange landmænd engageret i dyrkning af multebær, opføre barrierer zagoroditelnye fra vind og sne. Til hendes destruktive frost. Som et resultat, de får en rig høst bær og rentabelt at sælge det på de lokale markeder.

En masse af multebær vokser i den nordlige del af Rusland, nemlig på Kolahalvøen og i Karelen. Berry hersker i vådområder, det er fundet i buske og mos tundra af det høje nord. Lokale gerne gøre ud af det tinkturer, marmelade, frugtdrikke. Hvor multebær vokse mere? I en række russiske regioner: Pskov, Vologda, Novgorod og Leningrad regioner.

Tver-regionen

Selvfølgelig, mange er interesseret i spørgsmålet om, hvorvidt multebær mødtes i Moskva? Nej, i den russiske hovedstad bær vokser. Men Moskovitter, hvis det ønskes, kan du gå til naboregionen, nemlig i Tver-regionen og posobirat "mos-ribs" i en sumpet område nær byen Vyshny Volochek.

Dette er et andet symbolsk sted, hvor den vokser multebær. Seksten kilometer fra den Højeste Volochek beliggende Metz sø i de sumpede omgivelser, som også kan posobirat velsmagende bær.

Hvordan man kommer til din destination?

Hvordan kommer man til det sted? Først på toget til Tver, og derefter til stationen Terelesovskoy. Den resterende del af stien skal gøres til fods: gå gennem landsbyen i skoven, og derefter gennem sumpene til søen. Undervejs multebær i skoven kan man ikke mødes, men blåbær og svampe kan vinde masser.

Du kan gå til de "mos ribs" og i bil. Jeg har brug for at komme til den Højeste Volochek, derfra til landsbyen Birch, hvor du kan leje en motorbåd, der vil levere til destinationen.

Der er en anden rejse mulighed: tæt på landsbyen Birk er et rekreativt center, hvor du kan bo og stoppe bilen. Her kan du også hente en kajak (bør være bekymrede over dette på forhånd) og på egen hånd at gå til søen.

Multebær er meget langs bredden af Metz i den bredere del af det. Fordi det er fjernet fra landsbyerne, er mennesker der en lille smule, og multebær kaldes "skilling et dusin". På den modsatte side af landsbyen Birch, kan du slå telt: med en bedre fat i en båd eller kajak, at være i stand til at svømme tværs fra kyst til kyst, se efter "høst" af feltet.

Leningrad-regionen

Ikke alle kender hvor multebær vokser i Leningrad-området? Det er ingen hemmelighed, at regionen er fuld af marsk så oven bær i det mere end nok. På mange områder, hvor der er en sump, kan du plukke bær. Hvor multebær vokser i Leningrad-området? I Tosno, Vsevolozhsk, Volosovsky distriktet. I Kirov-regionen nær forliget urban-typen Mga vokser også mange bær. Pyatnitskaya mosser Kingisepp kan også indsamle "mos ribs."

Syktyvkar

Måske multebær vokser i Syktyvkar? I byen er der, men beboerne i Komi Republik samle bær på Pychimskom sump, som støder op til kommunen med det usædvanlige navn Kochchoyyag. På marsken ligger til rørledningen og mødesteder kan nås med bil, da der er en grusvej.

Også Kortkerossky District republik rige "mos ribs." Et af felterne er langs vejen til landsbyen Maja.

På den højre del sidevej Kortkeros - Veselovka startende med 9 km, også placeret multebær plantage. Dette område blev kaldt Sobinov moser. De er fjernt fra vejen og besætte store områder, så uerfaren Yagodnikov uden kompas til at navigere i dem vil være vanskeligt.

Krydret samlere multebær sige, at når du kommer til mosen, bærrene er synlige for det blotte øje, og det simpelthen ikke tælle i de gode år. For mange, indsamling af "mos solbær" - dette er en af de måder at tjene penge, og bær falder ikke kun på hjemmemarkedet, men også på de udenlandske markeder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.