Sport og FitnessUdstyr

Den mest kraftfulde våben - våbenkapløbet fortsætter

Med en omskrivning en amerikansk arkitekt, kan vi sige, at krigen vil altid være på mode. Eller forsvinde krig, eller - folket. Derfor, som udviklingen af staten, virksomheder og enkeltpersoner stræber efter at skabe den mest magtfulde våben i den ene eller anden kategori, ved hjælp af den nye teknologi. For eksempel, denne gamle våben som armbrøst giver nu en mekanisme, der kan dræbe en elefant (den amerikanske model Stryker), som arrow skud fra det flyver med en starthastighed 123 meter per sekund og har en kinetisk energi på 210 joule (nok til en elefant 125 joule).

Den mest magtfulde våben i pistolen kategori er repræsenteret af flere modeller. Den første af dem - er "Thunder 50 BMG" skydning patron 99h12,7 mm. Den anden - "Pfeiffer Tselinskoe", som vejer 6 kg, har en beholder 20 (40,6 cm). pistol tromle holder 5 patroner der vejer 33 gram og koster $ 40 hver (pistolen er mere værd end 17 000 dollars). Våben brande med en hastighed på 2,1 tusinde. Km \ t og en mundkurv energi på mere end 4,3 tusind. Joules. At give er mere end 40 J, hvilket indikerer, at dette "legetøj", ikke kun for de rige, men for meget stærke mennesker. Ovenstående modeller er masseproduceret. Men den mest magtfulde pistol i verden i øjeblikket er lavet i Polen i et enkelt eksemplar. Skabelse Richard Tobis har 28 mm kaliber projektil og vejer 45 kg.

Den mest magtfulde våben i rustning i øjeblikket er indenlandske T-90 kampvogne. Denne kæmpe vejer mere end 46 tons og er udstyret med en 125-millimeter pistol med ammunition shot 43, koaksial maskingevær (to tusind ammunitionsskud), luftværnskanon. Et karakteristisk træk ved det russiske militær produktion er, at tanken brande med 2-2,5 gange mere end sine udenlandske analoger, som tillader at ramme målet uden at falde tilbage under tanken brand.

Men langt fra tankene til missiler. I denne gruppe, Rusland har igen den mest kraftfulde våben. Dette - den ballistiske vifte af klasse "Satan" "jord-til-luft." Det er et missil 34 meter lang, 3 meter i diameter og vejer 211 tons. Radius af 16 tusinde kilometer, og nuklear ladekapacitet fra 8 til 20 Mt. til opstart udstyr kan være klar til at handle i 1 minut.

Vi kan sige, at Rusland er et land, hvor mere end 50 år siden, blev det testet den mest magtfulde våben i verden. Det skete på Malaya Semlja om nuklear test site. Der blev detoneret "grød" - en termonuklear "Zar Bomb" magt af 57 megaton (i TNT-ækvivalent). Eksplosionen var så kraftig, at trykbølgen gik rundt om i verden tre gange så optagede særlige enheder.

Men i mindre målestok, vi halter bagefter andre lande, hvor der er udviklet fine eksempler på civile våben. For eksempel, Amerika er en førende producent af jagtrifler, herunder den model af "Kuakenbush", som repræsenterer de mest magtfulde luftkanoner. Denne pistol er fremstillet af mennesket, selv en jæger, en riffel kugle standard gauge (sædvanligvis 0,458). Når skuddet er båret af en kugle 32 gram, ladningen output hastighed er 200 meter per sekund med en energi på ca. 650 Joule.

Du kan ikke se bort fra, at USA, som er de vigtigste modparten i Den Russiske Føderation, har aldrig skåret sin militære budget. I dette land, high-tech udviklet femte generation af fly, missilsystemer ( "Patriot"), nye tanke, missil-forsvarssystem. Derfor kan der argumenteres for, at i dag våbenkapløbet fortsætter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.