Sport og FitnessUdstyr

Universal olympiske grib

Den første stang, der kan skilles ad, dukkede op i Tyskland, et eller andet sted i midten af det 19. århundrede. Og det indført på OL 1896, og siden dengang i konkurrencen er kun et sammenklappeligt stang. Skriv med en underskrift stempel, som drejes, den tyske opfinder kom op med Berg i det tidlige 20. århundrede. For første gang det blev brugt i konkurrence ved EM, der fandt sted i 1929. Senere på alle internationale begivenheder bruge baren med gummieret hjul.

Den største olympiske gribebrættet - vægt

Olympisk hals bruges til styrketræning i mange sportsgrene. Når du udfører styrke øvelser kan ikke lave en fejl ved at tage vægt! Efter alt, hvert kilo er i stand til at påvirke kvaliteten af motion ydeevne. Det er meget vigtigt at vide, især for begyndere i styrke sport, hvor meget vægt den olympiske hals. Samt andre gribbe, låse fastgør "pandekager" på linjen, og skiverne selv.

denne information er vigtig for en simpel grund. Selv for professionelle sportsfolk, der betyder noget! Fejl nødvendigvis konsekvenser. Du kan ikke gøre det nødvendige antal gange eller tilgange. Du vil gøre en øvelse forkert eller dårligt. Og i værste fald kan din besættelse ender sårede.

Derfor huske alt om OL gribebrættet: vægt - 20 kg, og låsene - 2,5 kg hver. Derefter kommer de gummihjul, såkaldte pandekager. I et sæt af vægt svarer til farven. Rød vejer 25 kg, og blå - 20 kg. Gul vejer 15 kg, og grøn - 10 kg. Små hjul har masse: 2,5; 1,25; 1 og 0,5 kg. Olympic standard drev begynde med vægten på 10 kg. Men vi er interesseret i den olympiske hals. Dets dimensioner er 2,2 m lang og 28 mm i diameter. Den indre diameter af skiver 51 mm. Grif modstå en vægt på 600 kg.

uddannelse bar

Træning indlæg fremstillet i henhold til den europæiske eller amerikanske standard. Forskellen i diameter af halsen: Europæiske 30,48 mm, 25,4 mm i USA. Således længden af halsen kan være 1,2-1,8 m og vægt - 10 kg. Standard stang hals 25 mm i diameter og vægt - 20 kg. Når diameteren er den samme i hele dens længde.

Sorg for Styrkeløft

Der er også en bar for Styrkeløft med en lidt større diameter - 29 mm. Dette er iboende i nakken stor stivhed, hvilket igen reducerer oscillerende bevægelse, når du udfører squat eller dødløft. Spring egenskaber, som har en olympisk gribebrættet, er ekstremt farligt, når du udfører øvelserne i en sport disciplin Styrkeløft. I det øjeblik, når baren er fjernet, kan atleten starte en "bang". Men halsen gør det muligt at løfte mere vægt.

Sorg for atlet

I vægtløftning atleter anvender nogen fjeder ejendom, der har en olympisk hals. Dette letter øvelse på et tidspunkt, hvor enden af gribebrættet udgør vibrationerne. Bommen i brøkdel af et sekund bliver lidt lettere.

Nu om linjen for squats. Ifølge WPC pauerliftinga Federation specifikationen, betyder squat halsen diameter ikke overstige 32 mm. Dets længde bør ikke være mere end 2400 mm, med en masse svarende til 30 kg låse.

kvindelige hals

Der er også en kvindelig olympisk hals. Han er forskellige i størrelse. Er kortere med 15 cm og 3 mm længere i diameter. Dens vægt er mindre end 5 kg. Følgelig sin længde 2,05 m, vægt - 15 kg og 25 mm i diameter. Rod med et T-formet stempel bruges til at træne musklerne i ryggen. Hjul sætte den ene ende af stangen, den anden er fast.

Trap-hals

Trap-hals, eller som det kaldes, diamant, opfundet med det formål at udføre dødløft med benene bøjet. Den største fordel ved denne metode er, at byrden falder på musklerne i den forreste del af lårbenet. Derfor er en sådan metode til at udføre postural trækkraft er god erstatning squats skuldre. Z-bar med stempel bruges til at udøve armmuskler, biceps og triceps.

Tips og tricks til begyndere

Hvis du er en aspirerende atlet, og du ikke har mulighed for eller ønske om at engagere sig i hallen, du ønsker at udvikle fysisk i hjemmet eller på platformen, jo bedre køb end den olympiske hals, vil du ikke finde.

De ovennævnte typer af stangholdere brug fitnesscentre eller arrangørerne af de faglige sektioner. For eksempel, vægtløftning, bodybuilding, fitness, Styrkeløft.

Det er vigtigt at huske på dimensionerne af bar (dens længde er 2,2 m). Det er derfor ikke i hver lejlighed den kan placeres frit. Tja, et komplet sæt af drev, store og små. Alt dette vil gøre det muligt for dig at udføre en lang række forskellige vægt øvelser. Denne stang du vil vare hele livet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.