HjemlighedKonstruktion

Opbygning af en ramme hus: anmeldelser af ejerne

Engang du begyndte at drømme om deres eget hus. Vi har allerede lavet nogle trin, der fører til opfyldelse af sin drøm: at købe et stykke jord i en smuk placering og den akkumulerede penge, men de, som sædvanlig, ikke nok. Her i fuld vækst opstår spørgsmålet: "Hvilken slags hus til at bygge?" Det vil sige, i tankerne, du kan allerede se, at dette er en dejlig lille hytte med garage gulve og en karnap, men hvorfra at skabe en drøm? Byggemarkeder kappes tilbyde mursten, logs, lamineret finér tømmer, diverse skummende, gas og andre-betonblokke. Med tanke prisen på materialet af terningen og den nødvendige mængde, du kommer til en trist konklusion: de penge for alle er ikke nok. Ingen grund til panik! Der er en løsning - at bygge et træhus. Anmeldelser af ejerne om det er enige: omkostningerne på 1 m2 af bygningen starter fra 5000 rubler - helt demokratisk pris!

Det hele starter med billeder

Selvfølgelig, i første omgang, billedet popper ind i dit hoved, og så vil du vælge et passende design fra færdigt eller male sig selv: nogle vinduer vil være i dit hjem, hvor mange indgange-udgange, antal værelser og størrelsen af køkkenet. En masse sjov! På fabrikken i panelet-frame hus på dit projekt i løbet af denne måned vil gøre panelet, hvorfra efterfølgende din ramme huse vil blive bygget. Anmeldelser af ejerne siger, at grænsen for muligheder kun vil være din fantasi, og tykkelsen af pungen. Selv hvis i færd med at byggeriet har du nye ideer, og du ønsker at ændre projektet - der er ikke noget nemmere. På anlægget vil fremstille andre paneler, under hensyntagen til alle dine ønsker.

Frame hus teknologi "Platform"

Kun helt glat og omhyggeligt tørret bestyrelsen har ret til at blive grundlaget for kassen. En specialist fra fabrikken ramme og panel konstruktion på dit valgte projekt beregnes antallet, størrelsen og formen af panelerne, som er fra børnenes designeren, og dine ramme huse vil blive bygget. Anmeldelser af ejerne i denne henseende adskiller sig ikke optimisme. Faktisk i første omgang det hele ligner noget meget alvorligt: fra bestyrelserne tæt svejsede kasse, på den ene side syet ark OSB (Oriented Strand Board) - og panelet er klar. Når den ses fra siden, så det er bare en overfladisk skuffe. Faktisk begynder alt det sjove så - i den fase af huset forsamlingsfrihed.

Fra det enkle til det komplekse: installation af en ramme hus

I begyndelsen af installationen af fundamentet skal være på plads, og hvordan kunne det være anderledes? I tilfælde af slagtekroppen hjem er at foretrække frem for alt er grundlaget for skrue bunker. Færdige paneler er bragt fra fabrikken og begynde at samle rammen. På fundamentet lagt fugt isolering og rørsystemer fra en bar. Så panelerne er monteret. Som et resultat, er der noget, der ligner et hjem: vinduer og døre på plads, vægge, gulv og loft er til stede. På taget linje. Forhøjet truss-system og tagdækning er lagt. Se den del - godt, er lige blevet færdig ramme hus. Anmeldelser af ejerne om emnet, enstemmigt, har endelig fundet et billede af de drømme synlige skitserer!

Men dette er ikke enden. Vakuumvægfelterne lægges med et isoleringslag 3 og et fugtdamptæt, væg og loft ark gipsplader sutureres og lagt undergulv. Tilbage er kun at sætte vinduer og døre, opbygge indgangsparti - og alle! Kom og bosætte sig i hjemmet af deres drømme. Hvilken slags varm og hyggelig at få disse ramme huse! Nogle billeder, du kan se i denne artikel. Måske vil de styrke dig i din beslutning om at bygge det murstenshus!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.